Rémálmok Városa - #LittleNightmares2 🎮

Otherworld

30 E megtekintés7

  #LittleNightmares2 #bandonamcai #Kritika
  Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
  📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
  🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
  😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
  🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
  📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
  👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

  Közzététel: 13 napja

  Megjegyzés

  1. Sloweny

   Én sajnálom nagyon Zacsit a végén!

  2. Daniel DonGod

   Művészi szabadság miatt gondolom nem kell ilyenekbe belegondolni, de ha lenne további folytatása a játéknak és a teória fanokat kielégítő lezárást kapna a trilógia (ha nem számítjuk a very little nightmarest), mondjuk valamiféle egyértelmű megbocsátás vagy valamilyen konkrétabb összejövetele lenne Thin Man-nek és a Ladynek, az zseniális lenen szerintem. Akár, mint ahogy összeálltak a Széttörve, Üveg és Sebezhetetlen filmek.

  3. tommy king

   12000ft, 3 óra? Nem éri meg.

   1. Citrone

    Annak három óra, aki tudja mit kell csinálni, sosem hibázik, sosem nézelődik, csak szalad a búsba. Az átlag játékosnak viszont több lesz, mint 3 óra.

  4. Ferenc Molnár

   Némelyik porcelán-gyerek mozgásáról Quagmire (Family Guy) jutott eszembe. A játék mindkét része zseniális látványban, ha lenne ilyen LN tematikájú vidámpark, akkor oda elmennék :), de összegezve az első rész jobban tetszett, azt már többször végigtoltam, míg ezt sztem nem fogom. Részemről nagyon várnék egy Inside 2-őt, abból jöhetne egy folytatás.

  5. György Fibi

   3:02 Szerintem ők nem a tévé hiánya miatt ilyen mozdulatlanok, hanem azért, mert a Vadász kitömte őket. A pincében találunk varrógébet, több gomolyag fonalat és sok-sok zsák pamutot, preparáláshoz. A testek is arra várnak a padláson. A kis család pedig már átesett ezen... ki tudja, kik voltak ők? A gyereknek - de rossz ezt leírni is - a szemüregéből még ki is lóg a rosszul betöltött anyag.

  6. Miki Horváth

   3:34 a síró angyalok a doctor whoból !

  7. Zengő Vendel

   Lesz majd retroworld xcom:enemy unkow és enemy within

  8. M M

   Ez egy jó játék, pár apró bug-ot javítják és az első méltó utódja, a sztori csavar is nagyon jó benne. Nekem bő 5 óra volt és nem is gyűjtöttem minden sapit össze, szóval azért el lehet vele szöszölni egy kicsit. 30 eurót simán megér az biztos.

  9. kalmix88

   A televíziókba szerintem azért nem kellett műsor, mert azt a kis gyereket, akit alakítunk, egyáltalán nem érdekli. Sőt, inkább taszítja. Valamint, a bemutatott torz fejű embereknek ez olyan, mint őseinknek a tűz. Azt sem azért bámuljuk, mert bármi konkrét lenne benne, hanem éppen ellenkezőleg. Talán valami ilyesmire szeretne rámutatni ez a játék. Modern emberek életvitelére, akik zombiként egy-egy fényes kijelzőre bambulnak. Mivel a sötétség tele van iszonyattal, az csak nyugtalanságot szül. Félelmet és haragot. Kell valami fényesen mozgolódó dolog az éjszakába, mely leköti az embert. Amely megnyugtat. És ha ez egy tévékészülék (vagy bármely modern média által uralt eszköz) akkor annak igen súlyos ára van, az úgynevezett fogyasztóra nézve. Talán kicsit erről is szól, a Little Nightmares 2.

  10. kitsune San

   én csak tegnap keztem a játékot de ilyen bugokat találtam pl -vadásznak a kezébe remeg a lámpa és egyszer meg is pördült a kezébe -akkor a tásunk kezét mikor megfogom néha néha elkezd remegni és elengedi (pl mikor lőtt a vadász akkor ngayon idegesíttő volt) -vagy amikor beleakadok egy tereptárgyba elkezd remegni a karakter nem nagy hibák és nem vesznek el semmit a játék élményből csak néha bosszantó

   1. kitsune San

    @kalmix88 én pcn játszom vele most más hibákkal találkoztam pl -kalapácsal rávertem a porcelán gyerekre és le pattant róla XD kurva vicces volt nem volt annyira zavaró főleg hogy óra alatt csapattal úgy kimondottan nem zavart

   2. kalmix88

    A vadász mozgása, szerintem szándékosan lett ilyen darabos és groteszk. Persze a lámpa pörgése az fura. Viszont a kezek animációja tuti, hogy direkt lett ilyen, hiszen láttuk más karaktereken, meg tárgyakon, hogy milyen finom mozgásokra képes a játék motorja. A remegős hibákért meg az az érzékelő box a ludas, amit Zoly is említett. Velem csak olyan volt, hogy beakadtam nyílások keretébe, vagy valamilyen tárgy felvétele nem akart sikerülni. Nyilván, mikor sietni kellett volna...és akkor rekt. De szerintem ezen még tudnak finomítani, ha akarnak, 1-1 patch-csel. (Bár hozzáteszem: az első résznél is voltak eféle jelenségek)

  11. Ökrös Szabolcs

   Na jo en ezt nem birom! Viszlat Marciusban..

  12. NikoN

   Huh... A nagy kiadók bárcsak tudnák hogy pozitív február van. Mindenki erre a hónapra igazitaná a megjelenését. 😒 Zoly. Ezt jövőre már el kéne engedni.

  13. jakab buga

   Szia Zoly, benned melyik hagyott nagyobb nyomot az inside vagy a little nightmares?

  14. Erik Неделько

   1:59 Magyar SZTK🙄

  15. HaseoComes4U

   A bábuk mint Weeping angels?

  16. NimbusStrike

   Azok a protézis emberek, kísértetiesen emlékeztetnek a síró angyalokra.

  17. Patrik Molnár

   Valahogy nem hiányzott ez a pozitív február egy ilyen kaliberü játekhoz. :/

  18. Bellic

   Lesz Manhunt 1 2

  19. Tibi fiú

   👍

  20. Jani SIr

   Nagyon régóta nem néztem TV-t.

  21. P- AdamBaD

   Nagyon adtam a gamet 4:00 a kalapok gyűjtése a végén derül ki hogy miért...

  22. Péter Erdélyi

   4:17 imádom

  23. Mihalecz István

   Nemár srácok... a szarkazmus ilyen formája hol pozitív? Ha már tartani akarjátok magatok a pozitív februárhoz, akkor tartsátok magatokat hozzá, nyugodtan mondjátok el a gyengeségeit a játéknak, de álljatok úgy hozzá, hogy az javítható, vagy kihasználható, vagy tudom is én, de ez amit ebbena videóban is leműveltél az minden csak nem pozitív. Az, hogy szarkasztikusan jó dolgokat mondasz a játékról inkább gúnyos, mint pozitív. Értem én, hogy nem akarsz hazudni a követőidnek, de attól mert megemlíted, hogy neked nem tetszett a kalapácsos rész, de úgy vázolod, hogy attól még másnak bejöhet, és felhozod, hogy legalább nem repetatív a játék, azzal, hogy beletették, még el is hinném, valamilyen szinten valós lenne, és még gúnyosnak sem kell lenned. Vagy ha végképp nem tud ezt a gúnyos szarkazmust elengedni februárban, akkor inkább a pozitív februárt hagyjátok a francba, mert ez így rosszabb, mintha alap élménybeszámolót csinálnál a játékról.

   1. Mihalecz István

    @kalmix88 Nem tudom, fura az egész. Ha az előző hozzászólónak van igaza, és agát a pozitív februárt fordítja ki, és gúnyolja meg ezzel, akkor az nettó alpári gyökérség... szerintem... A "beszélgessünk" alapján nem ilyennek ismertem meg. Szóval ezt inkább el is engedném.. Oké, hogy nem hazudunk a közönségünknek, és elmondjuk a véleményünket, akár rossz, akár jó, de ebbena formában valóban kínos, és mesterkélt. És ami a legfontosabb, feleslegesen az.

   2. kalmix88

    Én abban értek egyet, hogy picit reformálni kéne, ezt a formátumot. Vagy inkább tisztázni, hogy pontosan mit is akar jelenteni az, hogy pozitív február. Ugyanis láttam már jó februári bemutatót a Zolytól, melynek kellemesen pozitív kicsengése volt, a bemutatott alany hibáinak ellenére. Viszont abban azt hiszem egyetérthetünk, hogy nem túl pozitív, az adott termék gyengeségeit körbetáncolni és kigúnyolni. Az se jó, ha a bemutatott hibákat, hiányosságotokat pozitívnak mutatjuk. Ami rossz, az rossz, de nem kell rá elfogadható magyarázatot kitalálni, sem kedélyes örömöt mímelni a jelenség okán. Nos, nem tudom, hogy pontosan mi lenne a megoldás erre, hiszen elhallgatni a rosszat ugyanakkora gyökérség, mint szépnek vagy kedvelhetően beállítani. Viszont azt tudom, hogy jelenleg ez a pozitív február gyakran kínos, vagy kényelmetlen bemutatókat eredményez. Bár én lehet, hogy elfogult vagyok, mert kifejezetten a pusztító és kegyetlen őszinteségét szeretem a Zoly bemutatóinak :)

   3. Richie131hun

    @Mihalecz István Nem volt annyira gúnyos, még 4 perctől sem, talán egy kicsit, de ez tőle elvárt. Úgy értettem, hogy gúnyosobbak akarod látni, ami nem olyan gúnyos, mert ahhoz vagy szokva tőle. Én úgy látom, hogy itt magát Zolyt nem érted (ahogy sokan mások sem). Ez nem pozitív február, hanem ''pozitív'' február. Direkt csinálja, és nem is fogja abbahagyni, mert nevet az ilyen embereken, akik ezt halál komolyan veszik. Simán ki lehet venni a játék gyengeségeit és erősségeit ebből a videóból. Beszarás, hogy még mindig ennyien írnak ilyen kommenteket. Zoly nem fog változtatni a stílusán, hiába írják ennyien. Ő ezen szórakozik.

   4. Mihalecz István

    @Richie131hun Szóval akkor azt nem érted, amit én írtam.. haladunk... Pont azt írtam, hogy nem akarom, hogy gúnyolódjon... a videóban többször is ki lehet hallani a gúnyt... még az én 2 vérző agysejtem is érti, hogy nem lehet ezt hallani? vagy hogy nem lehet azt érteni amit írok? Nem ismerem a játékot, azt mondasz róla, amit akarsz, de ne mond már azt, hogy 4:00-tól nem vált át kényelmetlenül gúnyosba... szekunder szégyenem van az ilyesfajta célozgatástól... Nem azt mondtam, hogy lehúzta a játékot, csak azt, hogy ezt a fajta szarkazmust kihagyhatná a pozitív videóiból, mert ez minden csak nem pozitív.

   5. Richie131hun

    @Mihalecz István Istenem... Zoly trollkodja szét az ilyen emberek agyát. Csak azt akarod, hogy gúnyolódjon, mert ahhoz vagy hozzászokva. Holott, ami negatív volt a játékban az nem hiszem, hogy annyira kiakasztó lenne. Nagyon jó játék, ezt ő is tudja. Csak ugye itt Zolyról van szó tehát muszáj mindenen kiakadnia mindenkinek.

  24. svédasztal

   pont most próbáltam ki a demot

  25. Gulácsi Péter

   Kurvajó lett a játék, de a harcos részek iszonyatosan frusztrálóak.

  26. Bence Balázs

   Bocsi, de nekem nagyon nem tetszik ez a pozitív február. Nem mindig érzem az iróniát, nem tudom eldönteni mit gondolsz komolyan és így a te videód alapján nem tudom eldönteni hogy megéri-e a játék.

   1. Márkó Barócsi

    @Bl4s1us ez full olyan mint amikor egy csaj mondta hogy: "ha hajléktalan vagy, akkor vegyél házat"

   2. Bl4s1us

    Legyél okosabb!

   3. GegeWarrior

    Féláras(30euró), szóval szerintem megéri. De ha biztosra akarsz menni, várj a nyári steam summer salesre és akkor húzd be 🙂

  27. Jason

   A "harcrendszert" leszámítva szerintem baromi jó játék! Anno az első részét "élveztem" és ez sem okozott csalódást!

  28. Tamás Velkey

   Pozitív február szarjátékmenet esetén: Zoli passzívagresszív módban oltja a játékot mint a szart 😂😂😂

  29. kovilil

   eljutottam 5 és fél percig ebben a videóban, mindenkitől elnézést, de én nem bírom ezt a "pozitív február" stílust. Köszönöm azoknak akik kérték, nekem nem hiányzott. március elsején találkozunk.

   1. kovilil

    @Erdész Bence az első évben kicsit az volt, de már másodjára, sőt asszem most harmadjára nem az

   2. Erdész Bence

    @kovilil Ha ez így van, akkor vicces, hogy egy adott mémet így reagál le ahelyett, hogy telibeszarná az ezt eröltető nézőket. :D

   3. kovilil

    Pontosan. Pl a "de nem baj a dark soulsban is" kezdetű szarkazmus ahelyett hogy azt mondaná: ez a része a játéknak nem lett jó mert ... Az igazság az hogy sosem gondoltam Zoli mindent lehúz, ez egy buta beszólás volt sokaktól amire reagálva lett ez a hibrid hónap, ezzel a felemás stílussal ami valójában nem pozitív egyáltalán.

   4. Erdész Bence

    @BalanceX Szerintem is inkább legyen brutálisan őszinte egy kritika egy játékkal kapcsolatban, mintsem pozitív még olyan szegmensével kapcsolatban is, ami adott esetben teljesen negatívnak tűnik az adott játékot játszónak.

   5. Barnabás Kiss

    Nekem az nem tetszik, hogy ha egy jó játékról jót monnd, de aztán mondani akar valami rosszat azt is úgy mondja mintha pozitív lenne. Így(legalábbis számomra) nem lehet megállapítani, hogy most ez tényleg negatívum, vagy pozitívum.

  30. Dominik

   Azt mondták a fejlesztők, hogy hosszabb lesz mint az első rész. De csak 3 óra?That’s a lie 🤭

   1. Márkó Barócsi

    Ha 3 óra akkor annyi. Inkább legyen kevesebb idő egy game mint hosszú de szar

   2. Millennium Fox

    Az elôzôt egy óra alatt ki lehetett játszani.

  31. Sloweny

   Nagyon szeretem ez a játékot

  32. Drem Hun

   Zoly a secret endinget láttad? Szerintem elég brutális és megmagyaráz pár dolgot :D

   1. Daniel DonGod

    Ha a kalapok gyűjtése nem is ad hozzá, a gliccs gyerekek "beszívása Mono testébe" már csak a játék végén lévő kis magyarázat miatt is megéri :D

   2. Drem Hun

    @12345 Winninghobogoblin Háhá! Még szép, hogy nem ^^ Imádtam minden percét :D

   3. 12345 Winninghobogoblin

    Drem jól sejtem hogy nem csalodtál a little nightmares ben😁

   4. Ábris Garancsi

    @R0k1gam3r The Barni Szerintem akkor te nem láttad a titkos befejezést ;)

   5. R0k1gam3r The Barni

    Szerintem nem értek egy viccet. Mert szerintem ez egy vicc.

  33. John Doe

   A mai tévéműsorok 90%-ánál még a "hangyafoci" is színvonalasabb műsor. Kellene a játékból egy Hungarian Edition, amiben VV-celebek vadásznának a játékosra, a tévékészülékek képernyőjén meg valamelyik húszéves Mónika Show futna...

  34. Zs85 H

   4:12 :D ha jobban megnézed igazából lehet a másik is hugyozik

  35. Attila Dukai

   Ez olyan, mintha a NÉHAI Tim Burton a Hearth of Darkness kipörgetése után úgy döntött volna, hogy elkészít egy videójátékot. A zseblámpás rész pedig tiszta Doctor Who Weeping Angels... szal elég para.

   1. John Doe

    @Attila Dukai :D

   2. Attila Dukai

    @John Doe B&W is zseniális. Mondjuk angol nélkül vicces volt. Dawn of-t pedig ne is emlegesd, utálom, gyűlölöm... most költöttem egy vagyont az Adeptus Titanicus kezdő csomagokra... minden a Dawn of hibája, minden ott kezdődött... MINDEN!!! xD

   3. John Doe

    @Attila Dukai én a Dawn of Warral szórakoztam főleg. A lángszórós, szivarozós orkok jobban vonzottak, mint a WarCraft. :) Ha meg már Poupolus, a Black & White is elég frankó volt. Istenszimulátor. :) Ma meg barokkos túlzással a játékok egyik fele átskinezett AC, a másik átskinezett CoD.

   4. Attila Dukai

    @John Doe RTS... a CoH2 volt az utolsó igazi építős RTS, amihez szerencsém volt. Kedvenc műfajom, épp a Populous 3-al kezdtem anno.

   5. John Doe

    @Attila Dukai nekem a '97 novemberi szám volt az első, Agent Armstrong borítóval. Jah, azok az idők nem jönnek már vissza. Trófeák, öcsívmentek, perkek, lútbokszok, kioldható anyámkínják, játékélmény meg a béka feneke alatt. Sehol egy RTS, városépítő stratégia, gazdasági szimulátor, kalandjáték. Legalábbis AAA-vonalon.