Five Nights at Willy's - Willy's Wonderland 🎬

Otherworld

28 E megtekintés4

  #WillysWonderland #NicCage #Kritika
  Outro:
  Track: "(Name of the Track)" by Sinyells
  Music Provided By LZtv Entertainment
  Listen To The Original: hugets.info/show/k4ChnMaZuqWAxoI/vide.html
  Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
  📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
  🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
  😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
  🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
  📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
  👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

  Közzététel: 6 napja

  Megjegyzés

  1. Sximple_robloxnoo B

   Am I the only English. Comment-

  2. Erik Harnos

   Valaki tudja hogy melyik oldalon tudnàm megnèzni ezt a filmet pls ? ( Ingyen)

  3. Engineer Gaming

   Nagyon sok jel utal arra hogy a főhősünk tudatossan ment az "étterembe". Ez egy érdekesség ami ha igazolva lesz a film nézőpontját is megváltoztatja.

  4. jani g2a

   A világ leggyökerebb,legértelmetlenebb játékából filmadaptációt csinálni hát pff.. Legközelebb mi lesz? Minecraft élőszereplős?

  5. Nox_Atra Wendigo

   Scott amúgy tud erről a filmről. :D

  6. Mihály Tarjányi

   A kérdés az, hogy hány pohár borral nézte meg a Monster Huntert.....

  7. Ghøstyy _

   Holtudnám megtekinteni a filmet magyarul?

  8. Tibor Molnár

   Az másnak is feltűnt, hogy a film színezése és világítása olyan mintha valami amatőr film lenne? Külföldön az olcsó filmeknél is alap, hogy a jeleneteket szépen bevilágítják itt valahogy ez nem jött össze.

  9. Tamás Boglári

   2:30 most már megtörtént, mert ha jól tudom 2021 tavasszán megkezdik a five night as fredy forgatását.

   1. Martin Kern

    Így van! Ès valszeg 2022-ben jön ki. Csak ugye nem a Warner bros hanem a BlumHouse adja ki.

  10. Áron Mirk

   Azért nem beszél a főhős mert ugyanezen a helyen traumatizálva lett amikor gyerek volt

   1. Bl4s1us

    @Áron Mirk De ez hogy jött ki? A filmben a helyet 1996-ban nyitották meg, Cage 57 éves tehát a filmben is 30 körül lehetett a 90-es években.

   2. Zoltán Branyiczky

    Aham. Értem. Nem. Más mozira szólt a jegyünk.

   3. Áron Mirk

    *traumatizálva volt

  11. GarZsom

   jó kis fnaf zene a háttérben....

  12. Zalan Nuts

   Én sok mindennel nem értek egyet ebben a videóban, pl Nick Cage karaktere tisztában volt a hely múltjával, a némasága és az arckifejezések hiánya egy trauma jele is lehet, tehát az én teóriám szerint ez nem rossz színészet hanem nagyon jó karakterépítés.

  13. laci éliás

   ezt te csináltad purple fright?

   1. Purple Fright

    Lol még szép!

  14. HungaryNiko

   tiszta olyan minta FNaf játék csak, a különbség a kettő közt hogy a filmben, az éjjeliőr uno reverse kártyát használ.

  15. LUN4C SZUSII

   Hát nálam ez a film 1/10... tipik Z film.

  16. Hard 3n3d

   Fura hogy ezt nem a tesód mutatja be :D

  17. Lementem Elemér

   Őszintén szólva a Mandy-re még valamennyire kíváncsi voltam, de ebbe már bele sem fogok nézni. Nem gondolom önmagában nagy erénynek, hogy Gerard Butler-nél karakteresebb tud lenni Cage. Egy bármilyen értelemben vett jó filmhez ez még kevés.

   1. Deep in FnaF

    Én megnéztem, nyilván igénytelen, olcsó film rengeteg logikai buktatóval, de sztem ha úgy állsz hozzá hogy tudod mire számíts, akár szórakoztató is lehet. Trash de nézhető. Kikapcsolódásnak teljesen jó.

  18. George Arhitektive

   Nah..igen, ennél a filmnél még értem is, az indíttatást. Valaki talán mondta is, hogy öt rossz filmet kell elvállalj, mire csinálhatsz egy jót, mert valahogy össze kell kalapozni a filmre valót. Csakhogy Nocias Cage lefelé ívelő pályáján, úgy látom ez már megint egy mélypont. Végig nézve a filmet, biztosra veszem, hogy "inkubátor" filmnek készült. Egy csapat kezdő tini színészt kellett bedobni a mélyvízbe, ahol Cage volt a "húzó" név. A filmet, kezdő színész palántákkal és olyan rendezővel elkészíteni, aki a trash filmek között is a legalját gyártja. Hovatovább az idmb-n, még az 5 csillagot is nehezen éri el. A film alacsony költségvetéséről nem is beszélnék, az utolsó robbanás CGI-al elkészített jelenete, minden elmond erről. Azt, hogy mégis hozzon egy kis pénzt, bizonyosan a Monster energia italtól várták (Punch energia ital, a Monster energia italok márkakörbe tartozik), akik kikötötték, hogy a filmben Cage-nek 15 percenként innia kell energia italt. Ugyhogy a tisztán látás kedvéért, az "órára nézős poén" innen jöhetett. A szótlan "badass" karakterét pedig, a Szellemlovas című filmben viselt bőrkabátjával, az szülhette, hogy kikötötte: elvállalja a filmet, de egy sort sem fog szólni benne. Így mit is várhattunk volna tőle. A végeredmény: rossz forgató könyv, gyenge színészek, rossz kamera kezelés, rossz vágás és egy vérforralóan rosszul kezelt/ az alapanyaghoz egészen rosszul hozzá álló film.

  19. laci éliás

   Purple fright fanok hol vagytok

   1. Álmos Major

    Itt.

   2. Red panda

    Ki idézett ide engem?

  20. Gerike0001

   Nem tudom mi bajod van a filmel? Nekem (mint vérbeli Fnaf rajongó) nagyon tetszett de ízlés kérdése. Csak az nem tetszett benne, hogy Nic egyszer sem szólalt meg.

  21. Windlespoon

   Az első film, amiben Cage-et láttam, az a Veszett a világ volt. Abban annyira, de annyira jó volt, hogy évekig bármit megbocsátottam neki. Ma sem tartom rossz színésznek, de kétségkívül voltak rettenetes szerepválasztásai, amelyek miatt elkezdték rá mondani, hogy rossz színész. Pedig nem az, de kell a jó forgatókönyv meg a jó rendező is, aki képes kihozni belőle a zsenijét.

  22. Toxiic Foxy

   Tehát Zoli már "pohár borban" méri a filmet Kár, hogy a film nem annyira véres, hogy beférjen idővel a gorefestbe

  23. M M

   Kamera széli torzítás szándékos, egyébként a színekkel jól játszottak, van egyfajta elcseszett hangulata. OCD-s Nic Cage szótlanul lezúzza az animatronikus gonosz entitásokat. Jópofa kis trash. :)

  24. János Völfinger

   Szerintem valami nagyon nem jött át neked a filmmel kapcsolatban. A film zsánerkaraktereket sorakoztat fel. Ilyen a főhős, a Tex neű Texasi vállalkozó, a suttyó autószerelő, a f*szos seriffnő, és a fiatalok is akik úgy néznek ki mint a modellek és kötelező jelleggel megdöglenek. Ez a film klisékből táplálkozik és abban elég profi.

   1. János Völfinger

    @Bl4s1us Ezeknek a karaktereknek épp az volt a lényege hogy ágyútöltelékek. Hogy egy pillanatra elvonják a figyelmet a főhősről de ne túl sokáig.

   2. Bl4s1us

    Zsánerkarakterek lehetnek olyanok is mint A ház az erdő mélyén vagy a Bébiszitter c. filmekben. Azokról tudod, hogy azok de nem súlytalanok és van értelmük a filmben. Itt csak ágyútölteléknek vannak még a minimálisnál is kevesebb karakterrel. A kliséket is lehet jól megcsinálni meg szarul is mint itt.

  25. Black Jack

   tudom gáz de kezdem azt érezni hogy csak én szerettem a szellemlovas 2.-t xd

   1. Béla F.

    Igen, gáz 😀

   2. Bálint Balogh

    Itt vagyok tesó, mostmár ketten vagyunk XD

  26. Boldizsár Juhász

   Azt érdemes megemlíteni, hogy Cage csak azért nem vonult vissza, és van jelen a B és Zs kategória palettáján az elmúlt 5 évben, mert minden baromságra elszórja a pénzét és rájött, hogy valamiből finanszíroznia kell ezt az életvitelét. Így bevállal mindent, amivel Hollywood-i mértékkel már egy rendes összeget lehet kézhez kapni.

   1. kovilil

    @M M hmm, pár milliós adótartozással én is motivált lennék a maxot kihozni a B kategóriás trash filmekből is, csak hogy hívjanak még :D

   2. Boldizsár Juhász

    M M pontosan, ezt elfelejtettem hozzátenni. Mindenesetre szórakoztató alakításokra képes a mai napig, de látszik, hogy tipikusan azon színészek közé tartozik, akik már csak a pénzért vesznek részt az iparban.

   3. M M

    És van jó pár millió dollár adótartozása szóval azt is finanszíroznia kell.

  27. Xbox gamer 13

   Fnaf film tavasszal elkezd forogni. És 22 elején már mozikban kb.

  28. Márton Pajer

   Meg se kellett nézni a filmet már ebből a videóból is látszik mennyire zavaró Cage után a gyerekekre váltani :S

  29. Gabe Bayern

   2:00 Semmi jumpscare ?!?!! :D Pedig már előre levettem a hangerőt :D

  30. Hoppsza Sára

   Mikó lesz taáááánc-os film, vagy hasonlatos müsor? Jó lenne má amúgy is valami amire tudunk vigadni-nevetni!

  31. P4TRICCS

   Szerintem ha nem vesszük komolyan a filmet hanem mint valami fnaf x doom crossover, komédia akkor egy nagyon szórakoztató egyszer nézős film lesz belőle és szerintem tök jó. Ha az akció még izgalmasabb is lenne akkor lenne többször nézhető 😅 és igen, mikor a gyerekeket ölik rendesen untam és vártam hogy Cage bejöjjön végre

  32. Bálint Kovács

   Szerintem mindenképpen nézzétek meg. Én imádtam! Ha nagyon vártátok a filmet, és ez a videó talán most elvett a lelkesedésetekből, akkor szólok hogy nem tudjátok mit hagytok ki, ha nem nézitek meg.

   1. M M

    Már pótolom is, nekem alapban várós volt. Inkább ilyenek mint egy új halálos iramban film. :D

  33. Ferenc Horváth

   Gorefestben a helye :DD

  34. Máté Kocsis

   Hova lett a post mortem videó?

  35. B.o.B

   Az a igazság hogy Nicolas Cage-ben sokkal több rejtőzik mint amit néha mutat. Egy nagyon jó színész aki látta a Las Vegas végállomás vagy a Adaptáció című filmeket az tudja ezt. Nagyon sajnálom hogy még mindig nem sikerül vissza raknia magát az A listás színészek közé de szurkolók neki nagyon, mert fáj látni hogy nála jóval tehetségtelenebb "színészek" meg ott vannak az élvonalban.

   1. Windlespoon

    Meg a Veszett a világot. De még a Szikla is jó volt, pedig az olyan filmeket nem is kedvelem, de abban is jó volt még.

  36. Vilmos Csontos

   Ügynök:Figyu Nic lenne itt egy..... Cage:Vállalom!!!!!! ;)

  37. Jason

   Őszinte leszek én rüheltem a five nights at freddy játékokat Leginkább a jump scare miatt na és pont ezért nem élvezem a mai horror filmek nagyrészét sem mert ilyen olcsó trükkökhőz nyúlnak tisztelet a kivételnek. Nikolas cage filmjeivel meg úgy vagyok hogy ha nincs más a tvben akkor megnézem de sose birtak megfogni. Utolsó film amit tényleg élveztem tőle az a Szikla volt De ott igazából másod hegedűs volt Sean Connery melett

  38. M. Áron

   Beszarok! Nem hittem volna hogy bemutatjátok xD

  39. Gulácsi Péter

   Nagyon fasza film volt. A flipperes jelenetnél, ahol magában táncol Nick Cage, ott teljesen behaltam. 🙂

  40. GERII

   Már nem a Warner-nél, hanem a Blumhouse-nál vannak a FNaF filmes jogok. Ha minden igaz tavasszal kezdik forgatni és Chris Columbus fogja rendezni. Két szereplőről tudunk akik még nem tudjuk kit játszanak, csak annyit tudunk róluk, hogy az egyik Brett Gelman a másik Shepard Boylan. Az egyik producer szintén Columbus a másik Jason Blum.

   1. GERII

    @Dünning Krüeger Dissönance A Five Night's At Freddy's rövidítése.

   2. Dünning Krüeger Dissönance

    Hülye kérdés de mi az a fnaf?

  41. _ Collen _

   0:27 "-ha szóba kerül Nicolas Cage neve..." * FNaF ambiance intesifies *

  42. Attila Racz

   Ha valaki a 80as evek trash film korszakaban nott fel es tud ertekelni egy trash filmet, akkor egyszer szerintem siman nezos, nekem egynek bejott. Sosem neznem meg ujra, de szerintem egyszer teljesen jo volt egy egyszeri gyors szorakozasra, csak ne varjatok tole semmit. Abban igazat adok Zolynak, hogy lehetett volna kicsit orultebb vagy viccesebb, mert se nem volt horror, se nem volt groteszk vagy dark, valahogy mindenbol egy csipetnyit adtak csak hozza es azt jol osszekevertek egy csomo Nicholas Cage-dzsel.

  43. A Fehér Lovas

   A fnaf film jogai már nem a Warner Bros. tulajdona, hanem a Blumhouse Productions tulajdona és 3 hónapja maga Scott Cawthon jelentette be, hogy tavasszal elkezdik a forgatást, mivel sikerült egy jónak tűnő forgatókönyvet megírni. Az eddigi csúszások okai, hogy Scott nem volt megelégedett a forgatókönyvekkel és többször újra írta. Most, hogy ez megvan nem csodálkoznék, ha novemberben látnánk egy trailer-t.

  44. Nándor Kruppa

   azt hittem ez valami csokigyár folytatás lesz...vagy mi...de a bemutató ellenére érdekel

  45. Kovács Dávid

   Remélem a Godzilla vs Kong is egy pozitiv február video lesz

  46. Tamás Jónás

   Ha a filmjei választását és a minőségét meg is lehet kérdőjelezni,azt viszont szerintem el kell ismerni hogy színészileg ezekből a filmekből is kihozza a maximumot.Bruce Willis-t már évek óta fájdalmas nézni még a magasabb színvonalú filmekben is,unottan játszik,míg Cage tényleg minden hasonló filmet ural a vásznon.

  47. Emil Noé

   Kövezzetek meg de nekem tetszett a film.... tudom hogy egy trash szar de..... élveztem😂😂. Persze ha valaki komolyan gondolja a filmet és ugy kezd el hőzöngeni mekkora szar volt azt értem. En ugy álltam neki a filmnek hogy ez egy borzaszto trash film lesz ahol cage szavak nélkül robotokat darál.... nem vártam többet. Én jol szorakoztam rajta de megértem ha valakinek nem tetszik.

  48. Vagyok CopyTroll

   Jaaa hogy ez lètező film azt hittem hogy fnaf fan film

  49. rallydriver1976

   Ez egy "korrekt oké" ? :D :D a felénél kapcsoltam ki kb... Még egy ekkora gagyi szar filmbe ritkán fut bele az ember... Űber gagyi :D

  50. 182alterclub.

   na, ez érdekesnek hangzik!

  51. Rendes Zsolt

   Borzalmas film volt, én ezt nem tudtam értékelni bocs.

  52. Bàlint Varga Bàlint

   Cage jó színész, csak nem tudott a filmes korszakal fejlődni így a mostani filmjei elavultságot sugároznak. Így járt volna talán Stallone is, csak ő belátta hogy muszáj változtatnia a régi tendencián és valami újat csinálni. Cagenak sajnos ez nem ment, pedig marha jó színész :(

  53. zsolt kromek

   a post mortem kritikátok még csak a patreonosoknak elérhető? mert tegnap este kidobta nekem a youtube, de nemtudom megnézni.

   1. zsolt kuni

    @Buda Nádas A valami gond az az volt, hogy egy meg nem jelent, torrentoldalon kiszivárgott filmről készült a videó.

   2. Buda Nádas

    Nézz rá a Facebook-oldalukra, ott leírták. Leszedték, mert valami gondja volt a film készítőinek.

  54. Gergely szabó

   Tehát Cage miatt egy nézést meg ér? Csak azért kérdem mert amúgy én minden rossz filmje ellenére bírom őt és sajnálom hogy már ennyire kiesett a mozifilmekből. Buttlerrel kapcsolatban pedig abszolút igazat adok. Semmivel sem jobb színész, sőt... Mégis évente legalább 1x kijön egy filmje a mozikba.

  55. Ricsko

   Gorfast mikor lesz már ? 🙄

   1. Ricsko

    @Enikő Zsíros Köszi

   2. Enikő Zsíros

    Minden honap utolso vasárnap. Han nem tévedek

  56. Mihály Tarjányi

   nemrég még hírdetted az igét hogy nem iszol....

   1. Hoppsza Sára

    Mikó lesz taáááánc-os film vagy hasonlatos müsor? Amúgy is jó lenne má valami komolyabb amire tudunk vigadni-nevetni! Ehhe???

  57. Sutya Nándor

   Volt nemrégiben hasonló film. A Banana Spits movie. Ami hasonló tematikával operált.

  58. Bl4s1us

   Nem volt szó a J.J. Abrams-et megszégyenítő mennyiségű lens flare használatáról. Gyenge a film, de sokkal jobb is lehetett volna ha jobban rámennek a horror és a vígjáték vonalra.

  59. Szutor Kristof

   Miért nem inkább a fnaf film? ☹️

   1. Pigeye

    A Fnaf film még mindig készülőben van. Azért tart sokáig a filmet elkészíteni, mert volt stúdió váltás, és egy rakás forgatókönyvet dobtak kukába, de Scott Cawthon pár hónappal ezelőtt bejelentette, hogy megvan a forgatókönyv.

   2. Szutor Kristof

    @Áron Szabó köszi 😀

   3. Áron Szabó

    Nem tudom... 😞 Amúgy jó a profilod😀! Green Shadow

  60. Emil Noé

   Az igazi fnaf filmet idén tavasszal kezdik forgatni ha jóltudom.

   1. Red panda

    @AdamTM Van benne igazság..

   2. Áron Szabó

    @Tamas SzilyMegtisztelsz vele

   3. AdamTM

    @Tamas Szily Ez igaz.

   4. Tamas Szily

    @AdamTM Nyílván csak viccből, de az tény hogy az elmúlt évek során a fandom nagy része nagyon elkorcsosult (tisztelet a kivételnek)

   5. AdamTM

    @Tamas Szily Régebben én is nagyon szerettem a szériát, de mára nagyon elrontották a történetet az utóbbi 4 játékkal. De én is megnézném.

  61. Gergely Győr

   egynek elment, Cage tuti toljak a leveles aszpirint keményen, hogy ennyi baromságot bevállal.XD

   1. M M

    Baromi nagy több millió dollcsis adótartozása van és ha a szokásos színvonalon akar élni mindent bevállal. Sok cucc nem áll rosszul neki amúgy ez tény. :D

   2. László Dajka

    @Gergô Petri Jah teljes mértékben kiéli az életét a szakmáján belül:D Az a rész amikor tapsikolva táncol, még ad is egy olyan "szarok bele" érzést.

   3. Gergely Győr

    @Gergô Petri abszolút így van, én mondjuk bírom ezeket a B/Zs filmjeit ezt is(meg hát a csekkeket, meg a kokót fizetni kell) imádtam, egy szava se volt de amit leprodukált, mondjuk Cage nekem mindig is inkább egy ripacs volt mint jó színész de természetesen embere válogatja.:D

   4. Gergô Petri

    Szerintem tök jó, hogy már nem akar annak tűnni ami 20 éve volt 😀 felismerte a lehetőségeit és arra próbálkozik😂 tökre el tudnám ilyen Liam Neeson filmekben képzelni, B akciófilmekben

  62. Bence Keresztes

   Hi🙂