Meghasadt Világ - #TheMedium 🎮

Otherworld

40 E megtekintés9

  #TheMedium #BlooberTeam #Kritika
  Platform: MSI GS66 Stealth
  🎧 Outro Theme: Akira Yamaoka & Arkadiusz Reikowski: Voices (feat. Mary E. McGlynn)
  Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
  📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
  🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
  😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
  🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
  📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
  👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

  Közzététel: 23 napja

  Megjegyzés

  1. BORGy

   a játék gyönyörű a karakteranimáci borzalmas

  2. Tibi fiú

   👍

  3. puppiravasz

   lesz majd phasmophobia bemutató?

  4. László Porkoláb

   Szerintem ez 1 fos elég lenne a Lengyel agymenésekből egy időre...

  5. Tibor567

   Pozitív február = nem őszinte kritikák. Ha most jelenne meg a cyberpunk arról is csak jókat mondanál ? Semmi értelme ennek.

  6. vioolaflag

   Segítek, nem lehet, hanem biztos: a tükörrel a holtak világába lehet átruccanni, és ez a fekete mágiának csak egy kicsi, nagyon kicsi szelete, sokkal cudarabb dolgokra is képes lehet egy hozzáértő :)

  7. Swim Swim

   Séta szimulátor,nekem a túlélő horrorhoz hozzátartozik a harc lehetősége

   1. Bluverkill

    Ez nem egy túlélő horror...Senki se mondta ezt hogy ez az lesz.

  8. HildonNaturalWater

   Observert pls

  9. wiz khalifa

   Faszom a jumpscarekbe xdd még jó hogy szarás közbe nézem

   1. wiz khalifa

    @BART ahh ne is mond jó kis silent hill😢

   2. BART

    jumpscare alapból elbaszott dolog a horror müfajban mellesleg számómra horror már ezért is putri müfaj :D jó értem én van aki nem bírja goret de az legalább epic és azt jóbban szeretem mint sem azt hogy zene le és jújj ott a szörny effectus. kurva unalmas 1-2x jó volt szép volt de már haladjunk ezzel de hát úgye nope :S mellesleg Silent Hill Pls gyere vissza :(

  10. Dóra Dávid

   Na, végre egy jó PC játék.

  11. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

   Ehhez képest a Cyberpunk 2077 jól lett optimalizálva. :D Nézzétek meg a gépigényes véleményeket...... S a grafika se épp csodálatos. Designjára érted hogy jó azt elhiszem esetleg. De nem hiába szidja mindenki a grafikát is és az optimalizációt.

   1. Róbert Balogh

    Elképzelni sem tudom, hogy futhat konzolon. Elég bika gépem van, de fix 30-ra állítva stabil, néha droppol. Csak tudnám miért, annyira azért nem szép, tartalom sincs benne annyi...

  12. Szabolcs Kárpáti

   A zenéje borzalmasan megtetszett 😁😍 Itt van végig: hugets.info/show/woqSZba3rWeCk34/vide.html

  13. Márk Németh

   Mondtam neked, hogy jó lesz ez a játék ;)

  14. István Csikó

   Nem csak kispolski (Fiat 126p), de egy Zuk is van benne :D, 4:07-nél.

  15. Turcsi Zoltán

   Merít bőven a Silent Hill szériából, nem csak a zene tekintetében van közük egymáshoz.

  16. Tina

   Szivesen játszanék vele, ha birnám az ilyeneket. A last of Us-ban is elég sok volt, de úgy még elbirom, ha egy szép történet része, és magától adódik az ilyesmi, nem pedig csak ez a cél ( horror játékok).

  17. Valentin Vas

   Azért kicsit durva, hogy ezek a kis lengyel fejlesztők 5 éve még egy ijesztgetős járkáló szimulátort fejlesztettek most meg már ilyen szinten tolják. És hol van még a vége...

  18. BordakPapja

   "pozitív február"?? - ergo Zoly most 26 napig nem fog kritikát készíteni? vagy csak olyan dolgokról, ami tuti tetszenek neki? 3:)

  19. Ferenc Ignácz

   1:21 "Küldene pár képet úgy hogy a lábán van a cipő, több szemszögből?"

  20. Attila Bodnár

   Hát nem tudom srácok, ez az egyik játék, amivel az Xbox promózta az igazi next-gent? Konkrétan ezt írja róla az xbox.com : "The Medium is one of the first true next-generation exclusives for Xbox Series X and Xbox Series S". Nekem ez finoman szólva is kiábrándító, de legalább a zenék tetszenek.

   1. Róbert Balogh

    @Bluverkill Így értettem én, ez egy indie game, amit felkarolt a Microsoft, de nem véletlenül persze, kell nekik az Xbox-Windows exkluzív.

   2. Bluverkill

    Nem azt írják hogy aaa exkluzív.... Hanem azt hogy az első exkluzív ami csak erre a genre jön ki....

   3. Bluverkill

    @Róbert Balogh Nem a Microsoft próbálkozik. Microsofthoz annyi köze van ennek a stúdiónak mindössze hogy anyagilag megtámogatják őket. De semmi más.

   4. Róbert Balogh

    Nem tudom konzolon hogyan fut, de még elég bika pc-n is droppolt néha. No de legalább csinált valamit a Microsoft, próbálkoznak, az érződik. De van még hová fejlődni, a Sony nem ezen a szinten van az egyszer biztos.

   5. Zoltán Patai

    Anno mikor erre írtam valahol, hogy a jó öreg Unreal Engine 4.xx-el jön és ezért nem értem miért next-gen, mindenki lehülyézett, meg azt állították UE 5.0-val jön. Amúgy nem néz ki rosszúl és mint el eltt mondva így is kemény a gépigénye.

  21. BART

   kár hogy ez se lesz PS-re :S

   1. BART

    PC meh

   2. vcarter86

    @Dóra Dávid Kérdés minőségi vizualitás mellett akarod-e játszani a játékokat, ez esetben pedig láttad a hardware árakat és hogy ahhoz képest mennyiért veszel meg egy series X-et? na látod!

   3. Dóra Dávid

    Nem látok rá utalást hogy terveznék kiadni PS-re, aki akarta már végigjátszotta PC-n. Ahogy tartja az ősi Kínai mondás: Minden jó játék PS exkluzív, minden másra ott a PC.

  22. Dániel Tari

   Már kezdtem gyanakodni, hogy nem mondja a negatív részeket Zoly, de amikor mondta ,,pozitív február van!" jó hangosan üvöltöttem JAAA TÉNYLEG!

  23. taja viszt

   A játék történet szempontjából jobb mint amilyennek Zoli beállítja.

  24. Mihalecz István

   Nem megy neked ez a pozitív február téma Zoly, ez nem a te világod. :D

  25. Lidérc Eddacsán

   Erről nekem valamiért a Fran Bow ugrott be. Az a böszme dög meg szerintem a Hellboyból szökött. :P

  26. Attila Orbán

   Borzasztó gagyi a kamerakezelés. Ps1 utánérzés....

  27. Master Chief gaming

   upside down

  28. kolasz

   Hiányoltam a szokásos jumpscare-t a végéről.

   1. BART

    jumpscare shit

   2. kalmix88

    Annyi nincs benne

  29. István Kelemen

   Vagány! Köszi a tesztet! 👍

  30. Dr. Dubai

   Nagyon erős sztorival rendelkezik a Medium. A Lékeksík kinézete nagyon emlékeztet engem a Constantine film Másvilágával.

   1. Attila 1

    Inkább hasonlit Zdzisław Beksiński festményeire.

  31. Tamás Velkey

   Ahhh pozitív február, ilyenkor sosem tudom, hogy a visszafogott negatív kritikákat, például itt az osztott kamera, kiakadásnak kell venni, vagy a "Költő" tényleg nem vette olyan rossz néven ezt a zavaróbb játékelemet. Tippem szerint, ha információkon lehet átsiklani a megosztott figyelem miatt az inkább a komolyabb problémák része.

  32. Márton Pajer

   Superliminalt is kipróbálhatnád és ha tetszik videó is lehetne róla, bár tavalyi játék, úgy érzem szereted az igényes puzzle játékokat ;)

  33. András Ács

   Hali, 1:13-nál mi a film címe? Nagyon ismerős, de az világ minden kincséért sem ugrik be :D

   1. kalmix88

    Kaszakő (1993)

  34. Szabchen

   Marhajó játék lett

  35. Gabe Logan

   Ha majd kijön PS5-re, akkor esélyes, hogy beszerzem. Amúgy a *Resi 3* hangeffektjei miért nincsenek senki által kiemelve? Zoly is meglepődött, hogy jelölték egyáltalán, közben meg top. Elég jók itt a soundtrackok, de a klasszikus RE játékokat nem lehet sehogy megközelíteni. Meg a remake-ek grafikája is brutál, de az is igaz, hogy a Bloober team jóval kisebb erőforrásokkal ért el ilyen eredményeket.

  36. Viktor Jánosi

   Szerintem nem szükséges ez a pozitív február, ha annyiból áll, hogy görcsösen próbálod visszafojtani azt, hogy mi nem tetszik valamiben, inkább úgy az alapvető, szinte folytonos és a videók többségét átjáró negatív hozzáálláson kellene változtatni... persze, egy levágott karra is tehetünk sebtapaszt, nem ront a helyzeten, csak akkor ennyi erővel meg is oldhatnánk ténylegesen a problémát. :D

   1. BART

    +1 :D

  37. Peter Csanadi

   ha ez a játék tavaly jelent volna meg akkor versenyezhetett volna az év csalódása díjra a cyberpunkal. 3/10 de csak mert hozták a minimum sétaszimulátort. az év csalódása.

   1. Bluverkill

    Mit vártál.... Ez a játék semmit se igért.... A Cyberpunk meg mindent is megígért....Szóval azért szerintem rosszul itélsz meg dolgokat.

  38. Godless Channel

   most errol mit kene gondolnom? hogy lehet egy jatekot ennyire elbaszni, rakjanak be lenyeket mindket vilagba meg par taposabbat is ami tud valtani a ketto kozott barmikor. fegyvert a csajnak meg lehetoseget hogy barmikor valthasson o is es irany irtani/menekul vagy akarmi...multiplayerrel egyutt! a cel nem is erdekel. de komolyan meik korosztalynak meg kiknek keszult ez a fos?! 50 euroert rakosgassak fel arcokat,meg baszakodjak puzlekkel!? mert ilyen grafika mellett kimehetek az erdobe is es teljesen ingyen!

   1. vcarter86

    @Godless Channel Most vittem végig a feladványok iszonyat könnyűek már túlontúl, nem is mondanám feladványnak őket inkább felesleges interaktív elemeknek, és ezzel együtt a gameplay része teljesen nulla sajnos. Nem, nem akartam lövöldözni mint egy RE2-ben mielőtt rám aggatnád ezt, viszont játszottam már csomó játékkal, ahol a story-t is össze kellett raknod fejben kitalálnod hogy kinek mi a szerepe stb mert konkrétan ez volt a puzzle ahhoz hogy továbbjuthass, őszintén én ilyesmiket is reméltem gameplay elemként, de még ilyen se volt sajnos. Maga a story is csak közepes volt, a legvégén Mariann döntése lepett meg csak egy picit a többi sejthető volt, nem éreztem meglepetéseket, persze mélysége volt a történetnek filmben is szívesen látnám, de akkor se olyan amit úgy szívesen ajánlanék, amolyan 6-7 pontos. Ja és az animációk borzalmasak még az átvezetőkben is. Egy dolgot emelnék ki az a zenéje, meg úgy az atmoszférateremtése se rossz. Összességében csak a zenéje miatt gondolkodom, hogy ajánlanám-e így játékként másoknak, de arra jutottam, hogy nem, mert sajnos semmi olyat nem nyújt amit filmekben ne láthattunk volna, játékként meg kifejezetten szegényes.

   2. Papp Ádám

    ?

   3. Godless Channel

    jah tudom DOOM,birtam vagy fel orat...tudod amikor csak apritani akarsz de buzisagokat kell keresgelni meg tokolni a palyan...nem is ertem

  39. Mate Ember

   Zoli bmeg, jumpscaret minek raksz bele egy elemzésbe?? Ha jumpscaret akarok benyomok egy horrorfilmet/játékot... azért ezt nem érzem teljesen fairnek😀

   1. BART

    +1 és persze kurva únalmas Zoly pls :D

  40. Horibline Fenix

   Most akkor ez jó... Vagy nem. De tényleg haggyuk már a faszomba a pozitív februárt

   1. BART

    +1

  41. vithézy aladár

   Kifejezetten jellegtelen, semmilyen játéknak tűnik.

   1. vcarter86

    @Bluverkill Nehéz nekem megérteni? A személyeskedés miért érv? Valószínűleg neked sokkal nehezebb megérteni bármit is ha képes voltál szövegértés terén ezt az új szintet bemutatni, hiszen pont a zenéjét emeltem ki én is egyedül, mert az osztályon felüli olyannyira hogy képes voltam elgondolkodni hogy ajánlanám-e másoknak a játékot csak emiatt eltekintve az egyéb hibáitól. Ennyire erősnek gondolom a zenéjét hogy majdnem elviszi a játékot a hátán, erre neked még ezt is sikerült teljes mértékben félreértened és az ellenkezőjével megvádolni, hát gratulálok, talán nem ártana figyelmesebben olvasnod. 300ft-os játék? Kinek az újonnan csatlakozóknak? mert nekem biztos nem, én már game pass tag vagyok másfél éve. Ja hát ezen logikád alapján akkor a Gears 5 meg 0ft-os játék hiszen én akkor csatlakoztam amikor az megjelent és az első hónap ingyen volt. És akkor ezek szerint nem érheti azt se kritika hiszen 0 ft-os játék. Ahogyan az összes többi játék is amit heti szinten ingyen kapunk az Epic games store-tól vagy máshonnan mind tökéletes játékok hisz ingyenes. A netflixen az első hónap ingyenes tehát az összes film/sorozat, amit az első hónapban nézel meg nulla forintos tehát már ennél fogva is tökéletesek szerinted és nem érheti kritika őket. Egy Ducktales remastered meg egy magasabb ligában kell értékelni hiszen 14euroba kerül. Javaslom ezeket a dolgokat kicsit gondold át jobban az hogy ezt valaki 300ft-ért vagy ingyen játszhatja az nem azt jelenti hogy az adott játékot helyén kell kezelni és pl az indie játékok mezőnyében vagy akár a 300ft-os játékok mezőnyében kéne értékelni, hanem csak annyit jelent hogy a cégnek van egy bizonyos üzletpolitikája/stratégiája, ami szerint próbálja bevonzani az új játékosokat illetve megtartani őket az adott szolgáltatásukban. És igen ezért néha bedobnak tripla A játékokat is olcsón ahogy a GEars 5-öt is a Forza horizon 4-et is vagy akár ezt, mert ez is tripla A játéknak volt kommunikálva a marketing során. De egyébként valahogy gyanítom hogy több indie játékkal játszok mint te, egyrészt már csak a kijelentésedből is, ami azt sugallja mintha a színvonalat a tripla A játékokban kéne keresni, ha játszanál elég indie játékkal tudnád hogy ez már annyira összemosódott egy ideje hogy konkrétan nem létező fogalom már az hogy tripla A színvonal, mert rengeteg indie játék sokkal nagyobb színvonalt képvisel manapság mint a tripla A játékok. A Tripla A csak annyit jelöl mostanra hogy mennyi pénzt öltek bele és mekkora volt a gárda létszáma aki dolgozott rajta, viszont ezek a dolgok egyáltalán nem egyenesen arányosak azzal hogy akkor a színvonal is emelkedik ha minél többen és több pénzt belepumpálnak az adott játékba. Úgyhogy kérlek magyarázd már el mi az hogy tripla A színvonal, mert lehet hogy régen még úgyahogy létezett ez a fogalom de az utóbbi 6-8 évben aligha. Hogyhogy egy Quern- Undying thoughts, Life is strange, Outer wilds, Arise: A simple Story, A plague Tale, Hellblade Senua's sacrifice, Soma, ezek csak a kategórián belüliek, amik mind1ike színvonalasabban sikerült szinte minden téren, mint a Medium, miközben na ezek mind1ike ténylegesen indie játék és sokkal kevesebbe is kerültek és rengeteg tripla A címet agyonvernek?! De mondhatnék kategórián kívülieket is, amik szintén színvonalasabbak lettek: Frostpunk, Spriritfarer, Ori mind a két része, This war of mine, stb.stb. A netflixen se fogok csak amiatt ajánlani egy szar filmet vagy sorozatot mert én az első hónapban néztem meg és hát ingyé jó az, nem, nem jó, mert az idődet ugyanúgy rá kell szánnod és itt ez a lényeg, hogy megéri-e rászánnia bárkinek az idejét. Én leírtam h szerintem miért nem éri meg bárkinek is rászánni az idejét erre a játékra, te pedig ne vedd már személyes sértésnek hogy én nekem nem tetszett, azt hiszem normálisan leírtam a kritikus pontokat a játékkal kapcsolatban, ami messze van a tökéletestől és hogy ezen dolgok miatt én nem ajánlanám. Én is elfogadom hogy neked tetszett és nem személyeskedtem senkivel, mint te hogy "nekem nehéz megérteni valamit" közben meg bizonyítod hogy te látsz sok mindent feketén fehéren mert jól láthatóan nem tudod elhelyezni a játékot se hogy hova kell sorolni hiszen nem látod át a cégek üzletpolitikáját te annyit látsz h ez a játék 300ft-os, ezen kívül nem látod át azt se hogy az indie játékok mennyire kinőtték magukat és hogy a színvonal már rég nem feltétlenül a tripla A piacon keresendő, de a slusszpoén hogy a zenét, amit meg feketén-fehéren dicsértem és se metafora se szarkazmusra utaló jel sem volt, ennek ellenére a feketén-fehéren írott szöveget nem sikerült értelmezned a szövegértési problémád miatt. Úgyh nem én vagyok itt az aki nem ért valamit hanem te élsz tévedésben nagyon sok dolgot illetően. És igen ez mostmár részemről is személyeskedés volt, azt kapod amit adsz!

   2. Bluverkill

    @vcarter86 Az a baj neked nehéz megérteni illetve elhelyezni ezt egy skálán. Nem mindig aaa színvonalat kell várni főleg egy Bloobertől. 300ft ez a játék szinte tökéletes...Illetve az azért érdekes hogy maga a hangokat illetve a zenét még rangos zene szerzők is dicsérték de szerinted az se annyira kiemelkedő....

   3. vcarter86

    @Citrone Most vittem végig a feladványok iszonyat könnyűek már túlontúl, nem is mondanám feladványnak őket inkább felesleges interaktív elemeknek, és ezzel együtt a gameplay része teljesen nulla sajnos. Nem, nem akartam lövöldözni mint egy RE2-ben mielőtt rám aggatnád ezt, viszont játszottam már csomó játékkal ahol a story-t is össze kellett raknod fejben kitalálnod hogy kinek mi a szerepe stb hogy továbbjuthass őszintén én ilyesmiket reméltem gameplay elemként de még ilyen se volt sajnos. Maga a story is csak közepes volt, a legvégén Mariann döntése lepett meg csak egy picit a többi sejthető volt, nem éreztem meglepetéseket, persze mélysége volt a történetnek filmben is szívesen látnám, de akkor se olyan amit úgy szívesen ajánlanék, amolyan 6-7 pontos. Ja és az animációk borzalmasak még az átvezetőkben is. Egy dolgot emelnék ki az a zenéje, meg úgy az atmoszféra teremtése se rossz. Összességében csak a zenéje miatt gondolkodom, hogy ajánlanám-e így játékként másoknak, de arra jutottam, hogy nem, mert sajnos semmi olyat nem nyújt amit filmekben ne láthattunk volna játékként meg kifejezetten szegényes.

   4. Bl4s1us

    @Citrone Fogalmam sincs, de kétlem, hogy más játék ne próbálkozott volna már hasonlóval. Nem rossz ötlet, de játékban ezt nem elég kreatívan használják, a feladványok túl könnyűek és ahogy a videó is mondja zavaró tud lenni ez a megoldás. Kicsit megdobja a játékot, de inkább csak jó ötletnek tartom amit a játékban nem tudtak maximálisan megvalósítani vagy kihasználni. Keress meg valamit a másik világban, nyiss ki az egyikben valamit hogy átjuss a másikban is. Ez azért nem túl eredeti és ez nem pénz vagy technológia hanem inkább kreativitás kérdése. Egyébként jól mondta Zoly ha tetszik a hozzáállásuk a horrorhoz akkor ez a játék is tetszeni fog. Nekem ez nem tetszik ahogy egyébként mondjuk a Dark Pictures Anthology részeivel is vannak problémáim de azokat legalább közelebb érzem magamhoz.

   5. Citrone

    @Bl4s1us Azzal kompenzálja a játékmenet a szerinted nagyon klisés történetet, hogy osztott képernyőn egyszerre haladva oldasz meg fejtörőket két különböző világban. Hány játékban van még osztott képernyős játékmenet, ami nem egy TV-n lévő multiplayer?

  42. Leva Bognár

   szerintem nem kell megjelölnöm az időt amikor elkezdtem nagyon káromkodni :D Utána kiröhögtem magam :D

   1. BART

    LOL :D

  43. Iza Sz

   Én a lauch trailerben hallott zenére elsőre rávágtam, hogy Rammstein Mein Herz Brennt, aztán rájöttem, hogy mégse az, viszont fenntartom a véleményemet, hogy a Mein Herz Brennt és néhány másik Rammstein dal és klip inspirációja volt a scorenak és a látványvilágnak.

  44. Gabe Bayern

   3:08 Hányszor játszátok még el ezt az emberrel ?? XD HA megdöglök egyszer emiatt a szellemem örörkre ezt fogja törleszteni az Otherwolrd egész társulatának ugyanilyen formában. :D

   1. Csaba Molnár

    Befostam fuuu

  45. Gulácsi Péter

   Olyan szinten optimalizálatlan és bugos a játék, hogy az felér egy külön tragédiával. Ja és hiába hirdetik, hogy ez itt az új Silent Hill, attól még nem az. Nincs benne sem "igazi" harc, sem térképhasználat. Egy sima feladványokkal tarkított sétaszimulátor, de legalább a jobbik fajtából...

   1. vcarter86

    "Egy sima feladványokkal tarkított sétaszimulátor, de legalább a jobbik fajtából..." na ilyet azért ne mondjunk annyira könnyűek ezek a feladványok h nem is nevezném feladványoknak őket inkább felesleges interaktív elemeknek.

   2. Bluverkill

    Senki se hírdete ezt. Legalább is a fejlesztők nem... Ha meg más mond ilyet akkor arról nem fejlesztő cég tehet.

  46. George Parallel

   Valószínűleg az én hibám de én már a játék felénél elvesztettem a fonalat mi is történik... Időnként túlgondoltnak és feleslegesen fárasztónak tartom a story-t,az optimalizálás és a kamerakezelés is elég szörnyű,a grafikai megvalósítás felemás Ami viszont tetszett az a 2 világ együttes ábrázolása,baromi jó ötlet,kár hogy a megvalósítás sántít Ez egy jó 6/10-es játék

   1. Peter Csanadi

    túl lágyszivű vagy a 6/10-el :D

   2. Bluverkill

    Kamerakezelés az ilyen jeleggű játékoknál pont hogy a legjobb. Sokkal jobb mint egyes játékoknál. Illetve sokkal ötletesebb. Az már más téma hogy alapvetően ez a kamera kezelés a mai embereknek nem tetszik már annyira. Ha ez a story fárasztó akkor nem tudom mit szólsz a 30 órás story gamekhez. Maga kis 9 órájával sokkal jobban megtudot ragadni bennem mint egyes 30 órás játékok fárasztó túl hosszúra nyújtott sztorija.

  47. Kovács Dávid

   Na arra kiváncsi vagyok hogy meddig fog tartani a pozitiv február

   1. bestyen

    @Kovács Dávid Nem most van először ilyen. Nézz vissza korábbi februári videókat, megoldotta szar játékoknál is.

   2. Kovács Dávid

    @hob hob de biztos jön egy játék ami elrontja a pozitivitását. Inkább azt kellett volna irnom, hogy vajon Zoly-nak meddig lesz tartása

   3. hob hob

    Márciusig

  48. Belio Trednar

   Visszanéztem a Blair Witch kritikát. Gyanus volt ugyanis, hogy ki volt emelve, hogy pozitív február van, meg hogy ez a játék pont ugyanabba a koncepcióba illeszthető, mint a Blair Witch. Így újranézve ez már más megvilágítába került, a lényeget mondjuk megértettem. A Gamepass árát még megéri, de steamen meg ne vegyem.

   1. Bluverkill

    @Belio Trednar De egy sztori elviszi. Régebben se minden játék arról szólt hogy fúúú de menő mechanikák vannak benne. Egy sztori központú játéknak meg tökéletes.

   2. Belio Trednar

    @Bluverkill A játékmenete, meg a kamerakezelése miatt szerintem bőven elég lesz utólag pótolnom, ha egyáltalán. Csak a sztori nekem nem visz el a hátán egy játékot.

   3. Bluverkill

    Azért ez a Blair Witchnél kicsit nagyobb dolog. Nem nagyon értem miért kell egy Blair Witches illeszteni...Teljesen más a két játék. A Blair Witch storyba is egy elmegy kategória volt. Ez meg mérföldekkel jobb. Azt is elkell fogadni hogy ez a csapat egy kis csapat. Tripla A játékot nem kell várni tőle. Viszont egy Indiehez képest ez a játék legmagasabb szinten van. Erről árulkodnak az értékelések is. Persze amit a Playerek adtak..

  49. Zoltán Finta

   De most komolyan, kinek kell ez a pozitív február? :( Egyszer vicces volt, de most konkrétan annyit jelent, hogy egy hónapig nem lesz normális kritika.

   1. Kira Zebu

    @Dániel Somodi Eddig sem csak fika volt. Volt játék ami nem tetszett Zolinak, volt ami igen. Szerintem akik azt mondják, hogy csak fikázza az összes játékot azok nem követik a videókat vagy nem akarják észrevenni az alapvetően pozitív kritikákat:D Nem értem a "Zoli mindent lehúz" sírásokat, mert egyszerűen ez nincs így.

   2. Tibor567

    @Dániel Somodi Nem. Normális kritika alatt azt értjük, hogy őszintén beszél a kritikában és nem pedig erőltetett az egész.

   3. Dániel Somodi

    Normális kritika alatt azt érted, hogy mindent fikázunk a sárga földig? Végülis.... OW "minőség"

   4. Ákos Váradi

    Ha jó a játék kb mindegy is. Ha nem az, akkor gondolom ugyanolyan szarkasztikusan adta volna elő, mint tavaly

   5. Weishaupt Adam

    Ahogy normális játék sem. ;p

  50. Rendes Zsolt

   Az igazi horror itt a játék optimalizálása. A pozitív február azt jelenti, hogy most mindent ajnározunk kifele, de belül az ellenkezőjét gondoljuk? :)

   1. E-Feladatok

    Tavaj ha jól emlékszem tényleg tombolt a szarkazmus, de remélem ezúttal nem ez lesz.

  51. kovilil

   Sajnálom hogy megint behoztad ezt a pozitív februárt. Egyszer poén volt a fanyalgók miatt, de őszintén szólva én azokat a videókat szeretem a legkevésbé. Megnézem idén mi sül ki belőle, esélyt azért adok neki

  52. Rehák Ádám

   Ez a játék egy walking szimulátor, közepes puzzle-ökkel, nagyon erős storyval és hangulattal. Ha a Gamplay nem is, de a story és a megvalósítás megéri az árát.

   1. Peter Csanadi

    gamepassbe megéri igen :)

  53. 1qaz

   Szerintem a keszitok sokat meritettek egy lengyel muvesztol, akit ugy is hivnak, hogy a remalom muvesz Beksinsky-tol

   1. Gabriel Priest

    emlitést is kapott. amugy több festménye konkrétan megjelennek helyszinekként. sok éve rajongok érte. :)

  54. Tamás Farkas

   Amikor a kamerakezelést említetted egy Syberia remake jutott eszembe. de jó is lenne :)

   1. the4kmanhu

    syberia remake? ha putyint szidod, megkapod az igazit!

   2. Dávid Csiki

    Nekem az until dawn

  55. Károly Béla Tóth

   Zoly mindent csak lehú... Ja nem.

   1. Peter Csanadi

    nem figyeltél. pozitiv február :D

   2. Creepy Cage

    ŐsEmMaRéGgIBiSZtoSShMeGveTteEAmIkRó444444!!!négy

  56. Dániel Szentgáli

   Pozitív február?:D

   1. Dániel Szentgáli

    @Tibor567 ja igaz, nem úgy értettem, csak hogy február rövidebb mint a többi, így rövidebb ideig kell dicsérnie mindent, köszi a korrekciót! :)

   2. Tibor567

    @Dániel Szentgáli "február csak 4 hét" Miért, a többi hónap hány hétből áll ? :D

   3. Dániel Szentgáli

    @Kristopher Csemer jaja, neki különösen nehéz pozitívan szólni játékokról, de február csak 4 hét, úgyhogy csak kibírja :D

   4. Kristopher Csemer

    Az ám. xd Szinte érezni Zoli hangján néha, a néma üvöltést. xd

  57. FatalAlcatraz

   Cserebogarak? Azok molylepkék.

   1. mranderzen

    @Coverex konkrétan a menüben molylepkék repkednek a fényben, aztán a New game-re kattintva egy nagy molylepkét nézhetsz a töltőképernyőn, aztán már a játékot felvezető percekben kiderül, hogy a főszereplő lepkéket gyűjtött gyerekként. Nem hangsúlyozták eléggé, na! :D

   2. Coverex

    Nem mellesleg ha valaki játszott a játékkal tudja, hogy elég sok motívum a lepkékre épül. Miért lennének már cserebogarak?

   3. Tibor Enyedi

    Majdnem ugyanaz.. majdnem..

   4. Pudvás Dzsáfárka

    Ezért a tévesztésért meg kéne ütni, pedig nem egy főnyeremény!

   5. Viktor Jánosi

    Szegény időnként keveri a szezont a fazonnal. :D