Három kívánság - #WonderWoman1984 🎬

Otherworld

35 E megtekintés12

  #wonderwoman1984 #GalGadot #Kritika
  Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
  📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
  🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
  😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
  🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
  📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
  👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

  Közzététel: 28 napja

  Megjegyzés

  1. Richárd Tibor Albert

   Amúgy az autókon meg a monitorokon kívül nem is érezni hogy 1984-ben játszódik a film. Egyszer kétszer megemlítik a Szovjetuniót (amit akkor nem is értettem hirtelen, hogy mi?) aztán eszembe jutott hogy ja tényleg ez 1984. Akár tegnap is játszódhatott volna, annyira nem tett hozzá semmit hogy 1980as évek. (Kicsi szpoiler: egy spanyolajkú csávónak, hogy lett ázsai fia? Mármint mi mögötte az írói célzás? Hogy ennyire pc-k vagyunk, hogy rakunk bele ázsai gyereket is mert miért ne?)

  2. Patrícia Tóth

   Legyszi csinald meg kesobb 'ezert volt szar' verzioban is :D ugy vartam erre a filmre, annyira szerettem volna szeretni es a vegen arra kellett jutnom, hogy a trailer volt a legkevesbe kinos resze az egesznek. Tenyleg kar volt leforgatni...a vegen ugy ereztem, hogy ez a film egyszeruen nem tortent meg. Lattam vegig, de mintha megsem lattam volna es meg mindig varom hogy tortenjen benne valami. Arrol mar nem is beszelve, hogy egy szuperhosos akcio filmben meg az akcio jelenetek latvanya sem mukodik. Ez az a pont, amikor mar nem is banom, hogy zarva a mozi es az IMAX. Az egesz egy elpocsekolt lehetoseg.

  3. Zoltán Csige

   de amíg nézi az ember legalább nem azon gondolkodik hogy levágja e a lábáról a körmét vagy sem ÓRIÁSI SZÖVEG :D

  4. Péter Zékány

   "..de amíg nézi az ember legalább nem azon gondolkozik, hogy levágja-e a lábkörmét" ***én, aki felpillantok a csipesz fölött*** ¯\_(ツ)_/¯

  5. Richárd Balogh

   DE hol lehet megnézni?????

   1. Millei Renátó

    Online téka😀

  6. Max_program

   Köszönöm a bemutatót! Igazából nem vártam semmit a filmtől, ebből a szempontból,amiket elmondtál róla egész jónak tünik. Sőt én több filmben szeretem is ha túl van tolva egy akció jelenet és az "ERŐ" megtestesitése jó értelemben.

  7. Person

   Számítottam rá, hogy ez csak egy akció film lesz...nem tudnak megújulni vagy inkább a drámára rámenni, mint a *BUM*BUM*(robbanások)

  8. Hunor Miklos

   Öszintén nem értem hogy mit lehet ezekről a filmekről beszélni, vagy hogy miért kell egyáltalán. Miért olyan megkerülhetetlenek? Felnött emberek eztért rajonganak és azt nezik, hogy a másik az ostorával repül a felhők fölött . Legalább Story lenne, vagy jó párbeszédek. Vagy legalább poénok, de semmi bazdmeg.

  9. Norbert Szalai

   Sajnos ez egy rossz film. Ami meglepő volt számomra,hogy ebben a kritikában,Kinson kevésbé viselkedett egy okoskodó kis gyökérként,mint a vacak Gorefest bemutatók esetében.Lehet,hogy hagyni kéne azt az alacsony színvonalat, és inkább az ehez hasonló minőségibb tartalmakat kéne gyártani.

  10. koschwarz

   Ez egy rakás bűzölgő trágya, konkrétan unalmas és röhejes. Chris Pine visszatérése szerintem egyenesen borzasztó, gyakorlatilag egy random fazon életét és személyiségét vették el... milyen alapon? És miért nem térhetett volna akkor már vissza maga a karater a saját valójában, ha már egy kívánságteljesítő varázstárgyról beszélünk? Ekkora szart hogy tudtak csinálni...

  11. UrszuiZ

   Egyet tudok érteni minden szavaddal tényleg,bár nekem ezek ellenére valahogy mégis bejött a film,mivel én nagy rajongója vagyok úgy az MCU-ak úgy a DC-ek nekem jó volt a film lássuk be akár mennyire tragikus is valójában, remélem lesz folytatása és egy picit jobban oda figyelnek majd úgy a karakterekre úgy a filmre.

  12. Kobirito

   Szóval Gal Gadot jó választás volt...mert szép? Javítsatok ki ha tévedek, de neki nem színészkednie kellett volna itt (meg a többi filmben), nem pedig modellkednie? Mert hogy az előbbihez nem ért, az biztos.

  13. Kokosi Eva

   Kinson!!!!!!!!👏👏👏👏👏🏳️

  14. SZATMÁRI A DÁVID

   Most már hivatalos hogy Kinson kedvenc szava a PARÁDÉS

   1. Kinson OW

    De csak mert olyan kifejező 🙂

  15. Szekeres Elektra

   *A videó címe lehetett volna: Vigyázz mit kívánsz! - Ez nem csak a film sztoriját, de a film minőségét is remekül jellemzi azok számára akik már várták a folytatást. Megjegyzem én nem vártam. Nekem az első WW film se jött be. Nem kis baki WW terén, hogy évtizedek tölt az emberek közt, de még mindig olyan stílusban beszél, mint aki most lát először embert. Mostanában a DC egészen mellé tud nyúlni. Sokan joggal sírtak, hogy az Öngyilkos osztag, és a Ragadozó madarak milyen szarok lettel. Jelzem ehhez a filmhez képest kivételesen jónak számítanak. Ha már DC... Kéne egy jóféle Acélember 2. rész. Mellesleg egy jóféle különálló Batman film is kéne Ben Affleck-el. Neki jól állt a kiégett Bruce Wayne szerepe. A Batman féle harcok messze látványosabbak, és brutálisabbak lettek pl a Batman vs Superman esetében a raktári harcban, mint a Sötét Lovag filmekben. Egy dolgot viszont messze kivennék belőle. Bármilyen fegyvert amit a kezébe adtak. Ott van pl az említett filmben a ház esete ahol a lányokat tartották fogva. Ott Batman nagyon jól hozta a formáját. Sejtelmesnek, és félelmetesnek tűnt. Ilyennek is kell lennie. A bűnözők rettegjenek a denevértől. Ha ezt kombinálják a nyomozós Batman-el akkor egy nagyon jó filmet lehetne összehozni belőle. Hogy ki lehetne egy ilyen filmben az ellenfél? Jó kérdés. Én mondjuk csinálnék egy nagy szökést az Arkham-ból és/vagy a Blackgate-ből pár ismert gonosz kapcsán akik összefognak Batman ellen. Más sem élteti őket csak a bosszú. Egy ilyen filmbe én simán behoznék leendő segítőtársnak egy Batgirl-t. Úgy meg főleg, hogy egyedül ehhez már ő is kevés. Azért is lenne jó, mert nem csak érdekes lenne mindez, de ha Ben megint nem tudna vagy nem akarna ilyen filmbe szerepelni, lásd: DC film akkor Batgirl-t még mindig elővehetik. Mellesleg egy kicsit szerepeltethetnék benne többet Alfred-et is. Maga a színész nagyon jó. Bírom Jeremy Irons-t. Csak nem sokat tudta megcsillogtatni a tehetségét. Tény, hogy Michael Caine is nagyon jó volt a Sötét Lovagban, de én kíváncsi lennék Irons-ra is.*

   1. HUNCSA1

    "Én mondjuk csinálnék egy nagy szökést az Arkham-ból és/vagy a Blackgate-ből pár ismert gonosz kapcsán akik összefognak Batman ellen." Meg voltak ami rajzfilm sorozatban volt látható. Továbbra is a régi Batman az igazi Joker Jack Nicholson nincs jobb, Pingvin Deni de Vito Mindörökké Batmannal bezárólag (Batman és Robin ott már rezeg a léc, de azért az se rossz). Gotham ellenségeinek jók voltak a dumái és poénjai.

  16. Tamas Kovecsi

   Én rendesen szerelmes vagyok Gal Gadot-ba de ő sem volt elég. 50 percet tudtam megnézni a filmet.. ott kapcsoltam ki.

  17. Emperor Need Jr.

   Lehet hogy a WW84 szar, de lehetne jobb! 👍

  18. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

   Nekem a trailere annó szintén nagyon nem tetszett aztán a filmben pozitívan csalódtam hibái ellenére is. A 2017 es Igazság ligája nem fontos annyira, mert az idei Snyder cutban ez a jelenet lehet nem is lesz benne. 30 perc lesz kb a 2017 es filmből ami megmarad a többi 3.5 óra új lesz.

  19. kovácsdani

   A bemutató nagyon jó lett. A film 1szr

  20. zsolesz2086

   Ebből a filmből csak a zene ér valamit.

   1. nyadpics

    Én még nem láttam a filmet de úgy tudom hogy a Blue Monday-t nem rakták bele. Most akkor mégis?

  21. Barnabás Szalontai

   5:07 És akkor eszembe jut az a bizonyos harc a Fekete Párducból :D De amúgy valóban igaz

  22. Lementem Elemér

   Amíg ilyen és ehhez hasonló filmekkel etetik a kor felkent fogyasztóit, ne csodálkozzunk azon, hogy a közélet és a politika iránt általuk is generált viszonyulás felszínes, illogikus és teljesen érzéketlen lesz, mindenki csak a saját, komfortos, menő buborékában áztatja a lábát és a közkultúrához is nagyjából ennyit kíván hozzátenni. Az igényt lehet teremteni, illetve a szintjét lehet felemelni és lezülleszteni, a nagy cégek és a politika érdeke az utóbbiban lakozik. A nagy filmgyártó vállalatok (többek között) ennyit gondolnak az emberekről, akiknek ilyen filmeket szánnak. Nyilván ilyen ingerküszöbre, ilyenfajta fogyasztásra is szocializálják őket.

  23. Tibor Velez

   Srácok, nem úgy volt, hogy a végjátékkal vége a képregényfilmek kritikáinak gyártása is?! Én nem láttam ezt a filmet, nem is nagyon érdekel, mert maga a videó így is lekötött, de ti miért stresszelitek magatokat, csak mert nekem úgy érződik, hogy nagyon unjátok már. Bocs, ha tévedek

  24. József Tóth

   Mivel te vagy számomra a vélemény vezér,Kinson már előre féltem,hogy mit mondasz majd a filmről.Mert ismerem eddigi munkásságodat és ha valamire azt mondtad,hogy sz@r akkor az tényleg az.De megnyugodtam.Nem tiportad a sárba a WW 84-et.S ennek örülök.

  25. István Köbli

   Epikusak a Marvel filmek harcjelenetei? Fantáziátlanok, és unalmasak inkább. Az elmúlt 6 évben kb csak a végtelen háborúban, lehetett felfedezni némi izgalmat, és jó akció jelenetet, a Disney Marvel filmekben.

  26. George Parallel

   Ebből a filmből is elég volt 20perc XD

  27. ast5515

   Megjelenés után az első kritikákra ránéztem, aztán úgy döntöttem nem nézem meg. Hát azóta se láttam. De a trailer zenéje jó lett.

  28. most complicated man

   strong and powahful whamen

  29. Vicious Dennis

   Szerintem nem a filmel van probléma hanem azzal amit az elején elmondtál hogy alapból úgy akartál hozzá állni "miért volt szar" . A fő probléma az hogy a fikázás a Trend! Ami nem tetszik az szar! Nekem tetszett a film nem volt különleges de nézhető!

   1. HUNCSA1

    Akkor nem sokat értettél meg abból amiket el mondott. Nem jelentette ki egyértelműen, hogy szar. Ha figyeltél volna akkor tudnád, hogy végig nézte és nem tűnt fel neki, hogy végig ült 2 és fél órát. Ez azt jelenti, hogy lefoglalta a film a hibák ellenére.

   2. SZSZIsti

    Ne a mi hibánk, hogy Hollywood mostanában direkt elkúr minden filmet, csak azért, hogy megfeleljen egy egészen kicsi, degenerált és életképtelen csoportnak, akiknek összeségében az a nagy fájdalmuk, hogy ezen a bolygón születtek.

   3. Tsuki Ōkami-sama

    Azért trend, mert van miért szarozni. Hollywood mostanság elég sok franchiseot döngölt a földbe, mert a biztosra akar menni, nagyon ritkán mer új történetekbe, ismeretlen vizekbe merészkedni, így nagy neveket vásárolnak fel, könyveket, képregényegeket, jàtékokat, filmek rebootjait. Csak azt felejtik el hogy, azok azért lettek sikeresek, mert vannak emberek, akik abban találták meg magukat, vagy valamit, amibe kapaszkodhatnak, ala fanok. S ha egy fannak csinálsz valamit, nem elég a látvány. Ala star wars dc, ectera. Igen vannak emberek akik csak nézettségért szaroznak, de ez az egész a fanoktól indult. S a hollywoody gépezetnek nem tetszik, szóval beindították a gépeket, s ott tartunk, ha azt mondod szar ott terem 100 sjw aki azt mondja, hogy ez nem a te véleményed, hanem trend. Én meg mint, fan azt mondom, hogy de ez a véleményem, meg is tudom indokolni. De ez nem érdekel titeket, hisz az is trend, ha a fanoknak megyünk, hogy a hollywood fejesek tömhessék zsebeiket.

  30. segaboyfigter

   Csalodás volt többre számitottam!

  31. József Nyisztor

   Azt senki nem akarja megjegyezni, hogy Chris Pine és Gadot karaktere kihasználnak egy teljesen ártatlan ember testét? Mármint csak azért, hogy visszahozza a csávóját egy másik testébe rakatja és, amikor a filmben arról lenne szó, hogy életek forognak kockán ez az ember nem is kerül számításba. A stáblistán ő “handsome guy”. A film karaktereit ez semennyire nem érdekli, akár meg is halhatna, kit érdekel. Nem azért, de ez valahol erőszak és azt elhiszem, hogyha ez az ellenkező esetben fordult volna elő(ugye van egy hálószobás jelenet), akkor ebből akkora botrány lenne, hogy csak na. Úgy van előadva Diana karaktere, hogy ő a jó, de közben ő is egy önző ember és semmivel sem jobb másoknál és az a baj, hogy nem anti-hősként, hanem igazi hősként van ábrázolva ennek ellenére. Bevallom nekem az előző film sem tetszett, mert túlságosan kiszámítható és hát ugye a csúnya gonosz németek. De megtudtam érteni, hogy másoknak mi tetszik benne. Szerintem ezekkel a filmekkel az ég világon semmit nem érnek el, mert logikátlanok, semminek nincs következménye és olyan egysíkúak a figurák, hogy én nem hiszem el, hogy ezt akárhova vezetni tudnák.

  32. Kovács Dávid

   Mindegy, nem számít, így is folytatást kap. Nekem nagyon tetszett a film. Az előzetest meg vagy 100x néztem meg. Nagyon tetszett!

   1. Ákos Leó Szilágyi

    Tavaly március óta csak a TENET nyitott többel Amerikában. Pénz beszél, producer ugat.

  33. Levente Csuti

   Nekem már az első rész se tetszett. Elvesztettek az első 2 percnél, amikor elhangzott ez a mondat: "Ők a gonoszok, a németek". Egy első viláhháború alatt játszodó filmben...

   1. SZSZIsti

    @Levente Csuti Nem, de Hollywood-ot nem nagyon érdekli, hogy ez a megbélyegzés egy bizonyos nemzetnek fáj. Kivéve, ha Kínáról lenne szó, akkor már egyből megy a filmeknél az utóforgatás és vágás.

   2. Levente Csuti

    @SZSZIsti De ezt ki lehet fejezni máshogy is, nem ilyen megbélyegző módon. Vagy ezt a filmet csak Amerikában tervezték bemutatni?

   3. SZSZIsti

    Nos, mivel ez egy amerikai képregényfilm, ahol ez a mondat egy brit ügynök szályából hangzik evidens, hogy németek a gonoszok. Hisz az antant számára részben ők voltak az ellenség. Az lett volna szar, ha Steve Trevor nem egy német-, magyar-, oszmán-, vagy bulgár katona lett volna és úgy mondta volna ezt.

   4. Ákos Leó Szilágyi

    Én még bírtam az első részt, dehogy 1918-ban kinyírja Ludendorff tábornokot... Faszért nem adtak neki valami kitalált nevet.

  34. superior comic fan

   én újévkor néztem meg a filmet és UGYANEZ volt a véleményem :D

  35. hoz3hu 89

   Ez egy igazi tragya film, Bollywooddal vetekedo akciojelenetekkel, semmi ertelme sztorival... Es nem mellekesen ez a film a DC uj legrosszabb ertekelessel biro filmje...

   1. Ákos Leó Szilágyi

    A DCEU legrosszabb filmje. Azért a Batman és Robinhoz képest egész jó. :-D

  36. Szabó Máté

   A transzformersz szériából kell ezért volt szar videót csinálni. Ez a film nem volt olyan rossz ez egy szórakoztató film gyönyörű a helyszínek minden amit látsz szép, de a végére a történet bakikal és a gicsekkel elárasztatva mára már kellemetlenü érzi magát az ember ennyi. Meg ez egy fokkal jobb mint egy tipikus Marvel film a Marvel 10 év alatt még mindig ugyan azt mutatlya már 800 adik film óta és nincs mélység ez az egész egy felszínes szar. Ez még az én véleményem ez a film egy 6-7 pontos film semmivelsem rosszabb az öngyilkos osztagtol mert ez tényleg rosszra sikerült.

   1. Szabó Máté

    @Ákos Leó Szilágyi biztos

   2. Ákos Leó Szilágyi

    @Szabó Máté Mondom a WW84-hez képest. Bár neked lehet hogy hiába magyarázok bármit is, mert egy Marvel haternek nézel ki.

   3. Szabó Máté

    @Ákos Leó Szilágyi A hangja és darázs mióta számít klasszikus film ként az egy annyira felesleges film mint az állat. De nem csak ez hanem a sima hangya, marve kapitány és a közelgő fekete özvegy ezek teljesen fölösleges unalmas hulladék fos.

   4. Ákos Leó Szilágyi

    Dehogy jobb ez egy tipikus Marvel filmnél. Ehhez képest a Hangya és a Darázs egy klasszikus. A táska méretűre összezsugorítható épület meg hihetőbb, mint ez a varázskőember.

  37. Richárd Kalina

   Öröm volt téged is hallani Kinson. ✌ Szórakoztató kritika lett.

  38. Attila Badi

   Nem értek egyet azzal hogy ez a film csak ugy elmegy ez a film rengeteg szempontbol föltermesen rossz cgi vagy akcio jelenetek kroeografiaja es ahogy fek van veve plusz maga a karakterek es a sztori elmeselese is egyszeruen amatör és ősszeségében ez nagyon rossz

  39. Dupla0

   Ez a film szerintem borzalmas volt, senkinek se tudnám ajánlani. Max egy 3/10-es alkotás.

  40. Péter Szamotni

   A történetbeli ellentmondások azért vannak a filmekben, mert amikor Snyder otthagyta a DC-t, teljes hátraarcot csináltak és mindent kidobtak amit csinált. még azt is ami működött. Azt én is hallottam, hogy az akciók szarok. A rendező lecserélte az első rész kaszkadőr gárdáját és trükkstúdióját, lehet, hogy ez miatt van. A DC Univerzuma Geoff Johns miatt esett szét. A Batman v Superman után rászabadították az univerzumra és a kurva nagy egójától fűtve elkezdte a már kész vagy készülő filmeket utoforgatásokkal újraformálni. Ennek köszönhető az Öngyilkos osztag és az Igazság Ligája színvonala. Az Öngyilkos Osztagot nem a rendező vágta össze, hanem a Bohemain Rapsody trailert gyártó stúdió. A film első 40 percét úgy ahogy van kivágták belőle. Az Igazság Ligájánál pedig Joss Whedon a film 70-80 százalékát újraforgatta és csináltak belőle egy debil limonádét. Snyder filmjét majd márciusban kiadják és kiderül milyen volt valójában.

  41. KundK

   Szamomra az első resz is dogunalmas volt. Bar en az utobbi 10 ev szuperhos es kepregenyfilmjeinek a 99%val igy vagyok. Egykaptafara keszulnek ugyanazzal a klises forgatonyvvel.

  42. Millennium Fox

   Az elsô résznél sem értettem hogy miért matrix-oznak álllandóan a harc jelenetekben.

  43. A Lörinc Mészáros

   Azt felejtették el a készítők, hogy filmet kell csinálni, és nem lábfetisizmust péntek esti recsipartira.

   1. Ákos Leó Szilágyi

    Pedig Tarantino azt imádná! :-D

  44. leventeferenc

   Már vártam ezt a videót 😀 Nagyon jó lett!

  45. Warrior48

   04:35 Casio?! akkor hasonló órám van!!

   1. Mr Bubbles

    @Ákos Leó Szilágyi Azokat a részeket még pótolom kell. :) Egy biztos amúgy, egy Seiko életed végéig elkísér.

   2. Ákos Leó Szilágyi

    @Mr Bubbles Roger Moore-nak volt pl. Seiko.

   3. Mr Bubbles

    @Ákos Leó Szilágyi melyik 007-esnek? :) Szerintem Daniel Craig egy Omega Seamaster-ben feszít az utobbi időben. Nekem az az álom órám. :)

   4. Ákos Leó Szilágyi

    @Mr Bubbles Nekem is Casio van, de egy olyan Seiko órát akarok, amilyen a 007-esnek van. :-P

   5. most complicated man

    eléggé elterjedtk a casio illuminator modellek egy cult classic .sok filmben ott vannak . ikonikus orák

  46. David Hay

   Pedig én nagyon örültem volna egy ezért volt szar résznek.

   1. Ákos Leó Szilágyi

    @Kinson OW :-( Pedig Tom Cruise igencsak nyerő szériájának a kakukktojása.

   2. Kinson OW

    @Ákos Leó Szilágyi Nem sajnos. Az a film nyíltan ótvar, nem lenne értelme rámutatni, hogy ótvar :D

   3. Ákos Leó Szilágyi

    @Kinson OW 2017-es Múmiáról lesz Ezért volt szar rész?

   4. Kinson OW

    Hát még én: de szinkron nélkül nem láttam értelmét :(

  47. Huszár Tamás

   ez a film egy hatalmas csalódás volt az első részből kiindulva

   1. Ákos Leó Szilágyi

    @negrusz Kezdik már túlerőltetni az 1980-as éveket. Pedig az 1880-as évek is érdekesek voltak...

   2. negrusz

    en konkretan nem tudtam vegig nezni. ami azok tenyeben, h alig voltak filmek utobbi idoben, raadsaul a 84-es kozeg, el vihette volna a film felet akar... de nem. bun rossz ez a film.

  48. Balázs Tóth

   A jelen DCU kvázi folyamatosan küzd azzal, hogy saját magára sem emlékszik. Erre az Aquamannél felsorolt hibák tökéletes példák - mint mikor nem tudja ki, kicsoda, vagy nem tudják, hogy Arthur hol és mikor járt. De mint hallom ez a film is bővelkedik benne. Nyilván az a gond, hogy egy egy jelenet akkor és ott nagyon ütött, és bele akarták tenni, ám utólag belegondoltak és az jött ki, hogy ez alapján Diana száz éven át legfeljebb remete lehetett volna valahol a Himaláján, mert csak így nem derült volna fény a létezésére. Az meg ugye elég uncsi.

  49. László Körtvélyessy

   azért pedro pascal.. ebben a filmben is beast volt!

   1. Ákos Leó Szilágyi

    Látszik rajta, hogy ő is utálja Trumpot, és nagyon ki akarja parodizálni, csak közvetve.

   2. Kinson OW

    Színészileg igen, a karakterénél én elbizonytalanodtam :(

  50. Szilárd Gerely

   Nem azt mondtátok a Végjáték kritikája vége felé hogy nem lesz több szuperhős film kritika? Engem ez nem zavart sőt... Csak most egy kicsit zavarban vagyok hogy ezután mi lesz pl. ha valamikor ki jön a black window stb.

   1. Ákos Leó Szilágyi

    Fekete ablak? :-P

   2. Atusz

    @Kinson OW Bár ez csak az én szerény véleményem, de a Wonderwoman 84 sem igazán értékelhető (már ha az 1-10-es skálán az 1-es értékelést nem vesszük értékelhetőnek :D ). Minden szempontból egetverő logikai hibák, botrányos cgi, fröcsögő feminista nézetek lenyomva a torkukon, miközben a DC legnagyobb feminista szuperhőse olyan mondatokat nyög be, hogy nem érezte élőnek magát, amíg nem jelent meg újra az expasija (aki igazából egy másik csávó testében van, és ővele bírkózik a lepedő alatt, ergó megerőszakolja az "új testet" és fel sem merül senkiben, hogy mi lett a szerencsétlennel, akinek a testébe költözött). Az egész hol arcpirítóan gáz, hol unalmas, hol pedig egyszerűen csak rossz. :D Viszont ajánlom figyelmedbe a Psycho Goreman-t, ami szerintem neked kifejezetten az ínyedre lenne, friss, ropogós, szürreális vígjáték rengeteg gore-ral. Vagy a Monster Huntert, amiről (ha csak nem kerülte el a figyelmem) szerintem szintén nem csináltatok videót, pedig az is egész kellemes "dumb fun" film, amit bár nem érdemes komolyan venni, szórakoztató (ellenben jelen videó alanyával, ami nem "dumb fun", hanem simán "dumb" :P ). Szerk.: Most ránéztem a film megjelenési listára, és ugyanazon a napon jelent meg a Lelki ismeretek című disney-pixar mese is, mint a WW84, ami kifejezetten jó témákat boncolgat, arra is nyugodtan lessetek majd rá, ha érdekel! :D

   3. Kinson OW

    Valóban így volt, de mivel nincsenek értékelhető filmek amiket be lehetne mutatni, így marad az ami kijön. Ez kijött...igazából ennyi :)

  51. Robert Schäffer

   Nem, nem az első! :D Amúgy egy 1 perce felkerült, 10 perces videon máris 18 like? "I see what you did there" :)