Pókember helyett - Spider-man: #MilesMorales 🎮

Otherworld

45 E megtekintés24

  #Spiderman #MilesMorales #Playstation5
  Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
  📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
  🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
  😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
  🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
  📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
  👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

  Közzététel: 3 hónapja

  Megjegyzés

  1. ITZY 신유나의 curry

   Nekem pont jól jön a PlayStation launch felhozatala, mivel nem volt soha PS4-em, így mindenből kimaradtam, ezért nekem megér 2 Spider-Man játék 30.000 Ft-ot. Ráadásul a PS Plus Collection miatt nem kell 50.000 Ft-ot a Prev. Gen. játékokra elköltenem, megoldom max. 6.000 Ft-ból.

  2. world gaming magyar

   Felirat na az is valami

  3. László 2

   Csak a szokásos szélsőlibearális Sony propaganda csilliárdokért

  4. Noel Gamer - Valorant

   Haverom ps5-re megvette a miles moralest. Akkor ps4-en le lehet tölteni a játékot?

  5. Cyber Gekko

   itt is nyomatják ezt a " black live matter" faxságot .... :((((( és miééééért feka a főhős ?!?!?!

  6. Keresztnevem Vezetéknevem

   Én hetekig nem értettem ezt az egészet, mindenhol úgy beszéltek erről a játékról, hogy hú meg ha!!!! Ez az, ami végre megmutatja a PS5 igazi képességeit, meg ilyenek! Kiba grafikabuzi tudok lenni és egyszerűen nem éreztem, hogy akkor most mitől is kéne seggre esnem? Nagyobb felbontás, meg magasabb fps és ha jókor jó helyen lengedezel, akkor úgy láthatod visszatükröződni az ablakban a világot, ahogy még soha! Igeeen!? És akkor most úgy lehetne demózni igazán a nextgent, hogy egy Tetrist futtatok 103K-ban 120 fps-ssel? Meg hogy az előző generációban 3 sec alatt betöltött, ami most 0.25 sec lett?:O A játék maga, mint játék, dettó. Akkor ez most egy amolyan Batman Robinjának, vagy inkább Alfrednak az ő, Batman-hoz képest is titkos életéről szóló rövid szösszenet, vagy rendes játék!? Hát igen az, mármint az előbbi! De ahhoz képest milyen jó! Khmmm. És akkor ezzel most idén karácsonykor megindokolhatjuk, hogy miért is költöttük a családi költségvetés jelentős részét élemedett gémerként erre a játékra? Nem az a gond, hogy a gémerek nem veszik be, mert beveszik. Hanem hogy anyunak otthon ezt senki nem fogja tudni ezzel eladni. Ha nem lenne a COVID, és a pénzt az egyiptomi útra lehetne költeni, akkor ez így, ez a nagyszerűen levezényelt generációváltás (gyökér játékokkal, kámforrá váló árukészlettel amit az e-bay-en többszörös áron lehet megvenni) ebben a formában simán válóok lenne!

  7. Máté Fodor

   csak beleviszik a politikát (BLM), ami azért gáz mert csomó kölök is játszik vele...

  8. SniperofOutz

   Biztos rasszista vagyok, meg konzervatív, jobboldali, soviniszta állat, de csak engem zavart az az émelyítően geil pillanat, amikor megkapod a fekete-arany ruhát, és ott az az épületmagas blm-graffiti?? Elnézést kérek, de ne tessék már ezzel a sz@rral mosni az agyam a játékokban is! Kikérem magamnak! És külön figyelemreméltó az, hogy a helyi kisebb, a közkedvelt és barátságos Pókember-imázshoz kellő feladatok megoldása után kapod ezt, ezáltal azt sugallva, hogy egész Harlem lakossága csak és kizárólag BLM-aktivistákból áll. Katasztrófa!

  9. KaliBrat0r

   GhostRunner kritika? Tessék itt egy fullos nem szokványos "combat puzzle" játék azt sehol egy kritika, csak spider man, mag ps5 meg valhalla meg laptopteszt :P RTX et is támogat, tesztelgessétek szépen az új konzolokon pcn stb..

  10. Dantor7

   Új Ryzen procikkal + új AMD karikkal szerelt, jövőre érkező laptopok már pont jobban fogják futtatni a Legions-t, utána eltelik még 1-2 év... sztem a konzoloknak ennél SOKKAL erősebbnek kellett volna lenniük, ha a PS4 7 évét akarják hozni. Már jövőre durvább PC-k lesznek, hátmég 4-5-6 év múlva.

   1. ITZY 신유나의 curry

    A PS4-nek nagyon gyenge hardware-e volt, és még a Pro-nak sem volt az igazi. 150-185 ezer Ft-ért a PS5 hardware több mint jó deal. Ennyiért kapsz egy jó videókártyát, vagy még azt se, ami minden más nélkül egy darab vas. 500-600 ezer Ft alatt nem jösz ki, ha PC-t akarsz venni, a laptopokat meg inkább hagyjuk.

  11. DaniAdam

   Gondolom nem játszottad végig, ha egyáltalán játszottad a 2018-as részt - mintha az egyik Otherside-ban említetted volna, hogy nem mozgat meg -, mivel az egyik főküldetésben van benne, hogy Miles miként válik Pókemberré.

   1. DaniAdam

    @Zoltán Branyiczky akkor elég masszívan átsiklottál efelett mert nem dugták el a jelenetet.

   2. Zoltán Branyiczky

    Végigjátszottam, meg lehet nézni a trófeáimat a profilomon ;)

  12. Tomi Szabó

   Nem értem. Az a baj, hogy Manhattanben nem tükrözödik vissza az egyik ablakról a tűz egy hordóbol. A játék egyáltalán nem rossz, csak neked nem tetszik. Egy csomót változott a játék, amit nyilván nem említesz meg mert mért is, ez egy rossz játék (nem az). A játék valójában rövidebb, de akinek tetszett a 2018-as Pókember játék, az ne hagyja ki.

   1. Tomi Szabó

    @Zoltán Branyiczky Dehogy, csak ezt emeltem ki.

   2. Zoltán Branyiczky

    Te komolyan ennyit fogtál fel a videóból?

  13. Balázs B

   Zoly a végen vártuk hogy leugrasz a tetőről egy picit lengedezni🤪

  14. Kristóf Szabó

   Azért PS 3: 0.5 GB RAM vs PS4: 8 GB RAM (persze, tudom, a játékokhoz használható az csak valami 5 GB körül volt). Ehhez képest most nem 64 GB RAM lett az új gépekben, hanem "csak" 2szer annyi, mint az előző generációban + az x86 architektúra miatt meg tudták oldani, hogy a crossgen címeket, ne 2szer kelljen lefejleteszteni, hanem tudták ugyanazt a motort használni, csak PS4-en nyilván a látvány és az egyéb környezeti elemek kisebb lángon égnek.

  15. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

   Watch Dogs Legion 4K 30 fps-el megy fixen és sokszor pedig csak felskálázva 1440p ről.

   1. Zoltán Branyiczky

    A 141-es busz pedig tegnap késett. És?

  16. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

   Uh a harcrendszer egy az egyben copy paster 100% Arkham sorozat :D De még az animációktól., mozgáson, ütésen át mindentől kezdve. Azért ez durva számomra hogy 10000% ban copy.

  17. MAD 810

   A BLM azért virít a játékban xd

  18. Bence Takács

   Ezaz zoly nekivag a demons soulsnak vegreeeeee

  19. Zoltán Sütt

   11:39 khm khm demon's souls 😂

  20. Zoltán Szabó

   Attól, hogy az előző generáció váltásnál nem voltak cross gen címek, szerintem egyáltalán nem jelenti azt, hogy ennek továbbra is így kell maradnia. Nem tudom, de mi van ha esetleg a Sony felmérte ilyen szempontból a piacot.... osztottak szoroztak... vagy csak egyszerűen retrospektív már belátták, hogy ajj lehet jó lett volna már az előző váltásnál is a cross gen címek készítése, mert többet profitáltunk volna? Másik feltételezem: azért elég sokat változott a legutóbbi váltás óta a technológia és elképzelhetőnek tartom, hogy most már jóval egyszerűbben megtudják ezt oldani, - mondhatni profitábilisan - hogy mind a két generációra kiadjanak egy játékot. Ettől függetlenül hacsak tehetem én igyekszek majd arra törekedni, hogy az újabb generáción elvezhessem az új címeket. Elvégre azon mégiscsak szebben, jobban futnak. :)

   1. Bence Takács

    @Zoltán Szabó nem ez a kettő volt csak kapasbol ennyit tudtam felsorolni a gta5 abszolut nem kakuktojas mivel volt ps3-ra,az hogy meg fog jelenni gta5-re nem nagyon fontos hiszen nem errol volt szo de ha mar ilyen okosnak hiszed magad akkor vegul is a gta5 is cross gen inkabb neked kellene egy lexikalis upgrade

   2. Zoltán Szabó

    ​@Bence Takács Zoly felvtésére reflektáltam, amiben azt sorolta, hogy ez a játék sem, meg amaz a játék sem lett cross gen az előző váltáskor PS-en. (A videóban 1:30-nál hallható ez.) Az meg, hogy ezeken túl volt-e más cross gen, mint az a mindössze 2db cím - amit említettél - azt nem tudom, mivel akkor még nem voltam konzol tulajdonos, ezért a megjelenéseket sem követtem ilyen részletességgel. De nem is ez a léyneg, hanem az, hogy Zoly szerint most több a cross gen, mint korábban. Én pedig erre írtam, hogy nem feltétlen kell, hogy ez rosszat jelentsen. Mindenesetre örülök, hogy sikerült megfognod a mondandóm lényegi részét a hatalmas lexikális tudásod áltál. :) Egyébként a GTA5 eléggé kakuktojás, mivel most már hivatalosan is ez lesz a 3. generáció, ahol még mindig vannak tervei vele a Rockstarnak.

   3. Bence Takács

    Mirol beszelsz az elozo generacioban is voltam cross gen cimek 🤣🤣 gta5, ac4 stb

  21. koschwarz

   Akár 30000 ft egy játékért... nem adok ki játékért 5000 ft-nál többet, és az is olyan, amit nagyon várok. Mint pl. legutóbb a Metro Exodus steames leárazáskor. Ja, hogy itt konzolról van szó...

   1. Gamer magazin

    Konzoloknál is van leárazás, sőt használtpiac is. Sokkal olcsóbb ilyen szempontból mint a pc gaming.

  22. Player 1

   Nekem ez a játék totál ellenszenves: 1. Maga Miles Morales: Peter Parker az egyetlen Pókember, és kész, nem is akarom ezt mélyebben kifejteni. Rühellem a PC-t (Political Correctness-t), nekem Pókember az aki mindig is volt, nem pedig egy 9 éve kitalált mesztic gyerek, mert ma ez így trendi, miért kellett még egy belőle??? 2. Nem szeretem a rap alapot, metal arc vagyok, Slipknot, Slayer, Pantera, Metallica cuccokon nevelkedtem, nekem ez a pittyegés állandóan a háttérben kurva gyenge és idegesítő, ráadásul ezzel a kamu Pókarccal. Az eredeti Spider-Man 2018 egy tökéletes játék volt, azzal az epikus zenével, de ez... hanyagolható és erőltetett. 3. A történet... de ezt így nem is fejteném ki... csak simán szar. Kellemetlen és haszontalan. 4. Mi ez a ,,látvány"? Szebb volt az eredeti játék 2 éve, mint ez a valami most PS5-re. Meg amúgy 4:38-nál a blm dolog az komoly?! Hánynom kell ettől az egésztől. Mielőtt valaki belémkötne az tegye a szívére a kezét és mondja azt hogy neki simán annyira bejön az új Pókember mint az alternatív Vasember, vagy Thor.

  23. iLameish

   Volt szó a 18as játékban hogyan kapja meg a képességét Miles. Amikor Harry és az apja után kell kutakodni MJ-vel és Pókemberrel, akkor ahol Harry testét tartják inkubátorban, felborulnak teszt pókokat tároló edények aminek következtében MJ-re mászik egy pók majd amikor bemegy a szeretet otthonba amit Parker nénikéje gondoz akkor a pók lemászik MJ-ről majd egy cinematic alatt át Miles-ra és meg is csípi... Majd a legvégén Miles elkezd Peterrel úgy beszélni mintha a pubertás kínos részleteiről lenne szó, amit Parker félre is ért és elkezdi viccesen előadni a méh meg virág sztoriját, majd akkor Miles felugrik a plafonra ezzel mutatva Parkernek, hogy ő aztán mindent tud a nemi életről, de annál jóval "nagyobb gondja" van... így Peter is a plafonra ugrik és elkezdődik a Spider-Bromance köztük.

  24. Zoltan Petofi

   Megvan a Miles Morales es szerintem a kotelezot hozza. TEgnaptol PS% is megjott, igy ott is megneztem mar es tenyleg szebb de azert ha nincs egymas melett aregi es az uj nem mondanam meg mitol is next gen versio. Egyet ertek kicsit abban hogy ez a next gen most nem a mi keresunkre keszult el nekem az egesz Ray Tracing orulet kicsit eroltetett. De majd meglatjuk mi lesz ha megjonnek az igazi next gen cimek. Horizon ra leszk ekivancsi ha megerkezik jovore. (Mellekesen megjegyezeznem hogy pontosan ki volt fejtve a 18 as pokemberben hogy hogyan is lesz Miles is pokember. Szoval eszerint azt ugy tesztelted hogy nem is jatszottad vegig :) )

  25. Dávid Vass

   nagyon nem áll neked jól ez a teátrális stílus szerintem. de a kritikáitokat nagyon szeretem

  26. Albert Strifler

   A bossfight, az az Jézus... Azt se tudom mivolt. Hogy leesek olyan magasrol mint a stark tower csúcsa, és megse kottyan. De ha 3x megut a nagy csavo akkor total k. O. De amugymeg isten jateeek

  27. Dániel Szlobodnik

   Ugye mondtad, hogy a játék nem tér ki külön Miles megcsípésére az origin játéknál amikor a vírus közben pakolászik akkor mutatják azt, hogy megcsípi a pók (MJ hozta be a F.E.A.S.T.-be a pókot amikor betört Norman Osbornhoz). Szerintem egyébként ez a játék nagyon jól sikerült mondjuk én elém bármilyen pókember játékot odadobnak akkor is simán azt mondom, hogy nagyon jó.

  28. Panka K

   Miles eredete nem a filmben van benne? A Pókverzumban?

   1. Panka K

    @Peti Biro én nem játszok ilyen tematikájú játékokkal, szóval nem vagyok jól tájékozott ebben a témában, csak nekem hirtelen a film ugrott be, miközben néztem a videót😅

   2. Peti Biro

    Én is az előző játék alatt jöttem rá hogy létezik Miles karaktere.

   3. Panka K

    @Peti Biro ja, bocsi ezt nem tudtam

   4. Peti Biro

    Részben igazad van de a videójátékos Miles eredete a 2018-as játékban volt benne(Miles eredete egy 2010 körüli képregényben jelent meg)

   5. Panka K

    @Peti Biro miért lenne két különböző dolog? Abban fordult elő elösször Miles karaktere, és ha csak az eredet történetet vesszük ki a filmből, akkor meg van

  29. Mihály Hegedűs

   Agyfaszt kapok, mikor valami le van fordítva és meglátok egy olyat, hogy: 9:34 (Spider-Man). Még akkor szoktam, mikor minden szinkronizált sorozatban vagy filmben meghallom, hogy "Millenium Falcon" Ezeréves Sólyom helyett.

  30. Milán Kiss

   A 18-as játék végén mutatja meg Miles a képességét Peternek. A jaték kb. háromnegyedénél mutatják, ahogy megcsípi egy pók amit MJ Osborn laborjából hozott ki véletlen.

  31. László Fábián

   A tűznek nincs árnyéka

  32. VoXoN

   nagyon mennek a videók, végre van valami tartalom a szórakoztató iparba és tudtok működni ti is, ezerrel! jó ezeket a videókat látni !

  33. NikoN

   A bevezetőhöz csak annyi, hogy anno a Sony egyszer egy hasonlót már eljátszott 2007ben a God Of War 2 megjelenésekor már egy éve a piacon volt a PS3 mégis csak PS2re jelent meg mivel abból több millió volt eladva nem úgy mint a PS3. Persze később kapott egy HD verziót. Nekem a Spider-Man MM tetszett anno a 2018as részt is imádtam és még a dlc-k után is úgy éreztem nekem ebből több kell. Meg kaptam. Igaz tényleg rövid, talán életem leggyorsabb platinája de élveztem minden percét. Nem úgy mint a Lost Legacy. De ha ezeket nevezzük dlc-knek akkor a többi stúdió példát vehet a naughty dogtól és az insomniac games től, hogy hogyan is kell dlc-t csinálni.

  34. Notarikon 777

   Ezt a tükröződést soha nem fogod látni egy "random emeleti ablak"-ból 5:32 Ez mocskosul nem realisztikus.

   1. gygedi

    attól függ mi van az ablak másik oldalán

  35. huhungary

   Lehúzó volt ez a videó. Elvetted a kedvem tőle.

   1. Kövér Gábor

    Inkább köszönd meg neki. Senki sem akar olyan játékot ami bugos meg ki crashel

  36. Fiatal Norbert

   Ez a játékipar kezd egy igazán nagy vicc lenni... De a rosszabbik fajta. Nem mondom, hogy csalódtam mindegyikben, de erre a hype-vonatra én is majdnem felületem, ami a Miles Morales kalandot illeti, igazából pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az előző rész 3. DLCje véget ér. De amikor látom az első tesztelők és Review videókból, hogy nem más, mint egy ügyesen tálalt DLC... Csalódtam. Nagyon utálom ezt az érzést. Megvezetnek, átvernek csak azért, hogy pénzt csikarjanak ki tőlem. Minden reményem a Cyberpunkban van innentől 🙏 Addig marad az új AC⛏️ Köszönöm hogy végig olvastad 😉

   1. Peti Biro

    Ezt már a bejelentésénél letisztálták hogy ez nem egy teljes értékű folytatás.

   2. DaniAdam

    Te arra számítottál, hogy ez egy teljes értékü folytatás lesz?

  37. Mustár Wasabi

   Akkor mondhatjuk azt hogy a ps4 jobb még mindig mint a ps5

  38. Péter Szántó

   Remek otlet amugy ez a kulonbozo jatekokhoz kulonbozo tema helyszin es akat cosplay. Nekem nagyon tetszik es mindig kivancsian varom mivel rukkoltok elo legkozelebb 😁

  39. Bandita027

   Controllerről vártam volna pár szót

   1. Peti Biro

    Mondjuk ebben igazad van.

   2. Bandita027

    @Peti Biro ez igaz de a játkot a kontrollerrel játszod, szóval hozzá ad az elményhez .

   3. Peti Biro

    Ez egy játéoteszt nem a konzolé

  40. Sir Mók

   Na várjál akkor most feka a pókember, vagy akkor most két pókember van?

  41. Márton Szakadáth

   Tetszett ez az élőszereplős low-budget Zoly-paukembőr keret, kreatív volt, és a szavaitokkal élve nem ment át majomkodásba. Legyen még ilyen! 🙂

  42. aimka321

   A PC miatt nem volt jó, hogy fehér bőrű egy főszereplő.. Egyből feka lett.. Nem is fog kelleni 😁

   1. aimka321

    @ITZY 신유나의 curry Az már a te dolgod ha szerinted ez bagatell.. Szerintem és sokan mások szerint is meg nem kell mindenhova BLM lmbtqxy feminizmus és a megszokott fehér karaktereket se kell/kéne bármire is lecserélni.. Csináljanak egy olyan szuperhős karaktert aki fekete ennyi..

   2. ITZY 신유나의 curry

    @aimka321 Ha Miles anyukája a BLM-ről üvöltözne a kampánytalálkozóján, akkor túl lenne tolva. De amíg egy utolsó sikátorban fel van írva a falra, addig kurvára nem érdekel. Szerencsés leszek, ha belebotlok abban a nagy NYC-ben abba a szájbatekert BLM feliratba, nézek egyet, hogy "wow, ez is itt van", és lengedezek tovább.

   3. aimka321

    @ITZY 신유나의 curry Nincs túltolva? 😅 Hát szerinted mikor jön el az a pont mikor túl lesz tolva? xd Azt hittem besz@rok mikor egy játékba BLM felirat van a falon xd és nincs túltolva 🤣🤔

   4. ITZY 신유나의 curry

    @aimka321 amíg nincs túltolva, addig engem pont nem érdekel hogy fel van festve egy BLM felirat valahová a falra.

   5. aimka321

    @ITZY 신유나의 curry Erőltetett kisebbségi propaganda, hol blm hol lmbtq hol feminista. A pókember általában fehér volt, így lett megszokva, de nem volt így jó.. nem az a baj, hogy van fekete szuperhős de találjanak ki neki karaktert ne a propaganda miatt ami elég nagy baj, kár hogy neked nem.. Persze nem baj toljad neki semmi gond. Csak valakibe azért még van tartás :D

  43. János Völfinger

   Miért beszélnek benne úgy mintha Korda Gyuri próbálna meg érvényesülni a Z generációnál?

  44. fikusz kukisz

   4:44 Kinek jó ez? Blm propaganda a játékban??? Mi értelme ennek,hogy a p.....a fordulhat ez elő? Hogy van az,hogy az a világ ahová kikapcsolódni járunk,szórakozni,révülni,ahol végre kicsit leszakadhassunk a nyomasztó valóság mezsgyéjéröl,azt így szét barmolhatják? Ezt is jól teli ba....k politikai propagandával?Hogy ment ez át??? Ez senkit nem zavar?

   1. ITZY 신유나의 curry

    Ez legyen a legnagyobb bajod...propaganda xDDD Inkább image? Figyelj segítek...képzeld el Amerikát, és az ott élő embereket az ott történt eseményekkel. Kérdem én, szerinted hány ember lenne kiakadva, ha egy játékban, aminek FEKETE bőrű a főhőse, ne lenne felírva valahova a BLM. Mondjuk lehet elsorvad a szemed, ha meglátod, hogy "BLM"...én nem tudom xD

  45. Gabensy

   Cross gen jatekok a Sony-nak csak jo ,nem kell erosebb es gyengebb gep ,mert adva van a ps4 es ps5 ami ezt helyettesiti. Microsoft-nak 2 uj gep X es S .

   1. Peti Biro

    Nem értem mi a lényege a mindatodnak

  46. Péter Szabó

   Na kezdődik... Jaj, de sz@r nekünk, te jó ég!

   1. Péter Szabó

    @Matt Hun nagyon szívesen.

   2. Matt Hun

    Motiválj!!!!!!

  47. Péter Szita

   Miles Morales eredete benne van az előző részben. Nem vitted végig az előző részt?

   1. Zoltán Szabó

    Nem emlékszem már pontosan. De lehet, hogy csak valamelyik kiegészítőben kapjuk meg ezr a sztori szálat. De igen, határozottan benne van valahol, úgyhogy aki szépen kipörgette azt nem érhette meglepetés. Sőt, ami azt illeti én rendesen megilletődtem, milyen körültekintően szőttek az egyes sztoriszálakat az írók. Manapság a többség ennél jóval kevesebbel is beéri, szóval innen is küldöm elismerésem nekik. 😃

  48. Áron Hegedüs

   Zoli a Pókember!

  49. Máté Bognár

   Szuper, hogy ennyi új tartalommal jöttök mostanában! :)

  50. Gergely Kóródy

   A BLM faszság azért befigyelt

  51. EpilepSnail

   Míg tisztában vagyok vele, hogy a 2018-as Marvel's Spider-Man nem a legjobb játék a világon, és nincs azon a szinten, mint például egy God Of War, nekem mindig is a TOP1 kedvencem játékom lesz (valaha), ugyanis abba a játékba öltem bele a legtöbb órát, és egyszerűen imádom. A half-sequel / spin-off felé nem voltak nagy elvárásaim, szóval pontosan azt kaptam, amire számítottam. Egy felejthető sztorit, király karakterekkel, elképesztő látvánnyal és zenével, plusz zseniális harcrendszert és lengés-animációkat. Nem váltja meg a világot, de szerintem egy PS5 Launch-titleként tökéletes arra, hogy megmutassa a Sony, hogy mégis mire képes az új konzol, és hogy mégis mi értelme a Ray Tracing-nek. És legalább az előző játékot varázsát is megtartotta, míg egy saját atmoszférát is kreált magának. Véleményem szerint: Marvel's Spider-Man - Miles Morales = 8 / 10

   1. Tomi Szabó

    Én is így vagyok vele

  52. ffishh

   Nem tudom ki játszik a narráció mögött a játékkal de az R2-után, azt a rohadt X gombot nem olyan nehéz lenyomni lengedezés közben, hogy boostot kapj mert egyszerűen borzasztó volt nézni azokat a részeket.

   1. gygedi

    plusz a háromszöggel odahúzni mahad az enemyhez, azt se igazán láttam :D

  53. Péter_Kozma 2

   7:16 A 2018 ban annyit mutattak hogy Miles meg csípí egy pók amit MJ hozott ki véletlenül a ruháján, osborn laborjából

   1. Traitor

    A Silver Lining DLC-ben ezt tovább vitték (bár nem kell nagyra gondolni)

  54. Attila Wrábel

   Demon Souls gyere ide! :D

   1. Roland Földes

    Csínos!

  55. Komment Elek

   Jó volt a teszt! Ámbár az "előszereplős" intro-outroban Zoli arcára ráfért volna egy adag barnitókrém, vagy csoki. E nélkül nehezebben ment az asszociáció a főhőssel. :D

  56. BeardBoyOfficial

   GodFall Alert :D Spider-Man fanként pedig csak annyit hogy hozza a színvonalat. Köszönöm a kritikát!

   1. csaj egy ember

    Demon's Souls

  57. Sandor Bogdab

   Én még várok a meg vételével de már alig várom hogy neki áljak . És a hibákat remélem hogy addigra ki fogják javítani!

   1. Sándor Nagy

    azóta már van egy két hiba amit kijavítottak a day one patch -el meg a fejlesztők azt mondták jövő héten jön egy másik patch ami elrendezi a dolgokat ugyhogy mire megveszi az ember addigra nem lessz nyoma se a hibáknak asszem a crash -eket már eltüntették

  58. Juhász Peti

   Imádom ezeket az uj bemutató videó kezdéseket

  59. Rafanir

   Félig reménykedtem benne, hogy full Spiderman cosplayben leszel a videó elején. :'D

   1. Lion Doge

    @Az Igazi Lemon Ne bassz fel,hogy lommy11 azaz később western a noob csatorna után ismét visszatért mert le oboázom magam

   2. csaj egy ember

    Majd, ha kijön pl a Gotham Knights, Zoly lehetne sZuperhős ruhában :D

   3. norbert molnar

    Én meg a végén vártam, hogy kilövi a fonalat aztán elhuz a kisboltba

   4. Az Igazi Lemon

    Jovan ma lommy11

   5. Otherworld

    Majd a második részre ;)

  60. Bálint Tószegi

   Szóval azt akarod nekem mondani, hogy 1-2 órával hosszabb ennek a játéknak a storyja mint a cold war-é, amiben van zombies, multiplayer? Az igen... Ui.: Véleményt meghallgatok erről

   1. ITZY 신유나의 curry

    Ebben igazad van...ha akármennyire élvezhető lenne az a tarkónvert CoD multi, akkor nagyon jó lenne a CoD. 4 óra single + a zombie mód...2020 egyik legnagyobb pénzkidobása volt a Black Ops, azt a 30.000 Ft-ot nem fogom megbánni a Spider-Man bundle-ért, mert legalább azt a 20 órát, amit eltöltök velük, annak minden másodpercét élvezni fogom, nem baszom fel magam a TDM sniper-eken, és nem unom meg 1 óra alatt azt az 1 zombie pályát. Mindennel együtt kb. 10 órát tartott nekem a CoD, amiből élveztem kb. 5-6 órát. Ebből az 5-6 órából 4 a singleplayer volt...

   2. Robikah

    @Bálint Tószegi Oh akkor igen csak félre értelmeztem a kommentedet. És ami azt illeti, igazad van elég nagy lehúzás ebből a szempontból.

   3. Bálint Tószegi

    @Robikah tudom, ezért írtam oda, hogy van a játékban ráadásul zombies meg multi. Itt azt írtam le hogy a miles morales storyja 1-2 órával hosszabb mint a cod storyja. Gondolj bele, befejezed a miles moralest, mit csinálsz? Kiviszel néhány mellek kuldit meg összegyűjtöd a tárgyakat és nagyjából ennyi 20k-ért. Ugyanennyi pénzért kaphatsz egy 1-2 órával kevesebb storyt, viszont kapsz mellé zombies módot amit újra és újra lehet próbálgatni barátokkal ameddig ki nem viszitek, és akár kisebb easter eggeket is találni, meg egy multiplayer móddal, amiben jelenleg ugyan nincsen sok tartalom, de el lehet szórakozni abban a fegyver fejlesztésekkel skinek unlockolására, stb... Akárhogy nézem a cold war jelenlegi állapotában még mindig jobban megéri megvásárolni.

   4. Robikah

    A multiplayer nem story. A multiplayernek nincs befejezése, azt annyit játszol amennyit akarsz. A játék idő a singleplayer kampányra vonatkozik.

  61. Derpington95

   Knekk. :D #KilometersMorales

  62. A Hard Days Knight

   Örömmel látom, hogy egyre több játékba folyik be a rasszizmus itt gyakorlatilag nyíltan fehér faj ellenesség(blm). Mert nehogy már csak a többi helyről ömöljön és zúduljon a nyakunkba a mocsok meg a szenny, a politika, most már játszani se lehessen nyugodtan. És ráadásul egy launch címmel érkezik, ami még jó keményen crashel meg azé bugos is. Igazi kánaán van. xdd

   1. Kyyp3r

    Az semmi már pókember is fekete, mi a következő, női thor??

   2. Lementem Elemér

    Azt hiszem nem újdonság nagyon senki számára, hogy a BLM és a vele azonos mozgalmista szellemiség már hosszú évek óta a film és játékipar szerves képét képezi, ez bennük a fősodor (a nép/gyereknevelés a pc-n keresztül), amelyre a jogszabályilag minimálisan, önkényesen annál inkább szabályzott közösségi médiumok, illetve azok gyakorlatai és előírt normái csak rátesznek egy lapáttal.

  63. Péter Fehér

   20000 ft os dlc? Azért sokallom érte.

   1. panam815 - HUN

    csak szólok hogy ps4 és ps5 verzió egyben. illetve nem teljesárú a játék, és sajnos azért ennyi mert a sony árat emelt. szerintem minden forintot megért ez a game, valami eszméletlen intenzív játékélményt ad, én legalábbis alig tudtam letenni a controllert. bátran ajánlom :)

  64. Scott Wallace

   Nekem bejott es jo volt vegigvinni es nah igen kis nyavogos volt az elejen .... de azert peter sem volt egybol mindent tudo.... peternek is megvoltak a problemai es a nehezsegei mikor pokember lett.... milesnak is megvannak koztuk a legnagyobb kis hang a fejeben lessz e valaha belolle olyan hos mint peterbol.... es igen szerintem a benazasok reszerol ennek voltak betudhatok.... nem lehet elvarni olyantol aki most kezdte hogy ugy csinalja mint egy olyan aki mar legalabb 10 eve csinalja. Ez kellett miles szemelyisegehez hogy megtudjuk milyen alegaljarol kkezdeni akar egy munkat mert elso nap hiaba van tapasztalatod egy munkakorbe ha a munkakornyezet epp valtozik es nem olyan modszereket hasznalnak mint a legutolso munkahelyeden.

  65. Domi :D

   Fasza játék de 20 ezret ezért nem adok ki. Majd egy 50-60%os akciónál megveszem 9-10ezerért

  66. Rendes Zsolt

   Nem a nyitócímekért vesz az ember ps5-öt az biztos. De ezt már lehetett tudni előre, nincs egy új Killzone, egy Resistance, God of War 2 vagy bármi egyéb ps nagyágyú. Annak lehet örülni, hogy a ps4-es játékok zöme jobban és stabilabban fut az új konzolon. Aztán majd idővel jönnek új címek is, most ez van meg az új CoD (mondjuk ő nem exkluzív). Tesómnak jövőhéten lesz meg a ps5, majd nála lecsekkolom milyen a gép. Amúgy azon sírni, hogy kifagy egy játék 2x, egy olyan konzolon ami pár napja jelent meg, ezt mondjuk marhaságnak tartom, ez már csak szimpla belekötés... Ja és tartom azt, hogy szerintem várni kellett volna ezzel a konzolgeneráció váltással addig, amíg el nem készülnek vmi nagyobb címekkel. De tudom, kell a raytracing meg a 8k blabla, meg hogy a ps3 és 4 között is kb ennyi év telt el stb stb A BLM firka a falon túlzás, ezt azért nem kéne játékokban is reklámozni. :(

  67. Tibi fiú

   Dik az Zoli a háztetőn, jók ezek az új bevezetők!

  68. Penzes Drives

   Szerintem akinek PS4 van mint nekem is, az jobban jár ha még pár évig nem újít be PS5-re. Nem látok nagy grafikai előrelépést a 2018-as játékhoz képest. Ráadásul PS4 tulajok is játszhatnak vele és az új Horizon esetében is így lesz, szóval részemről konzolváltás csak 2-3 év múlva lesz.

  69. Tamás Kamasinszki

   A BLM itt is befigyel. Dolgozik a propaganda és megy az indokrináció. szomorú

  70. Gabe Logan

   A *Lost Legacy* azért egyértelműen többet tudott adni. Alapból egy teljesen új helyszín, story terén is nyilván nyert, mivel nem olyan kötött, így teljesen szabadok voltak az írok, de az apróbb gameplay újítások is jobbak voltak szerintem.

  71. A Dik

   egy fekete tini eltúlzott lazasága

   1. Benedek Nagy

    man of culture as well I see

  72. Trap Mars

   4:50 köszi a kritikát Ha fizetnének érte se kéne

  73. mikr0bi

   A spiderman anno az ősképregényekben nem fehér volt? A girnyódigga nem fogja nekem eladni a játékot és reményeim szerint másnak sem. A ps5 megvásárlása ráér.

  74. Norbert Prisznyák

   Ajánlom figyelmedbe a Pókverzum című animációs filmet :D Minden kérdésedre benne lesz a válasz :D

  75. Aaliiya

   Insomniac os logo a rhinos run nál :D ki vette észre? :d

   1. Tomi Szabó

    Már a megjelenés előtti gameplayeken is. De jó hogy megemlíted.

  76. István Köbli

   Ritkán volt ennyire ratyi generáció váltás. Hiányzó készletek. Pórul járt milliónyi vásárló. Playstation ami lefagy(ilyet csinálnak a japánok? Jézusom)! Kevés tárhely a gépeken. Az Xbox oldalon nulla exkluzív premier játék. A sony-nál meg csak egy cross-gen dlc-re, és remasterre futotta. Nem beszélve a sony finom, 80 euró/30.000 ft-os emelésére. És szinte nincs is jelenleg semmi különbség, a most megjelenő játékok grafikája között az előző, és a mostani gépeken. (Persze tudom Ray tracing. Meg nagyobb felbontású textúrák. Mindjárt a kardomba a dőlök, hogy ezt nem láthatom😁) Gondolom mióta a videójáték ipar, több pénzt termel mint a filmes, azóta túl sok öltönyös ember, és marketinges vette ki a háloját erre az iparra. És ez a végeredmény. Korábban olyan gamek jöttek premierre, mint a killzone shadow fall, vagy az infamous second son! Mind a kettő hatalmas ugrás volt, a ps3-hoz képest. Mind grafikailag, mind a gameplay szempontjából. Eléggé szomorú.

   1. Attila Dobokai

    Azért feltűnt, hogy világjárvány van? Fél év kiesett a fejlesztésből, gyártásból. Persze a kiadást nem halasztották emiatt fél évvel, kell a bevétel.

   2. Attila Pelyhe

    @PS Hun A Demon Souls egy remake, ennyire nem lehetsz tudatlan! A remake és a remastered nem ugyanaz. Remastered az amikor egy játékon minimálisan javításokkal, kicsit szebb textúrákkal, effektekkel újra eladnak, a Remake pedig ez, amikor totálisan modern a vizualitás.

   3. Bl4s1us

    @PS Hun Minket csak az a nyomorult Demon's Souls nem érdekel, amit ugyan minden kommentedben reklámozol, viszont a címét még egyszer sem sikerült helyesen leírnod.

  77. Arnold hejas

   Szokásos Otherworld Zoly féle fika video!!!

   1. Sándor Szabó

    A Watch Dogs: Legion -nél meg pont az volt a baj, hogy neki tetszett a játék. :D Istenem, mikor semmi sem jó.

   2. Sándor Dávid Kovács

    @Bl4s1us LoooL ezt nem is figyeltem :D

   3. Arpad Szabo

    Te tényleg erre vártál, hogy Zoli megint kritizáljon valamit csak azért, hogy írhasd “há!! Szokásos!!!”? Ez kezd elég unalmas lenni.

   4. Bl4s1us

    Ma csináltad a csatornát csak ezért? Ez igen! :)

   5. Sándor Dávid Kovács

    Szerintem közel sem, tipikusan egy igen is és nem is videó, de zseniális, hogy neked csak a magasztolás és a fikázás kategóriája létezik, és csak ezen a két biten tudsz gondolkodni.

  78. Strizeks

   A ps5el kapcsolatban: Tegnap indult ugye szinte mindenhol az új konzol launch. Én angliárol tudok értekezni és azt kell hogy mondjam hogy, ilyen egy gyászos vérszegény újgenerációs megjelenést még egy gyártó sem tudott produkálni. A legamatőrebb kiskereskedői és sony együttműködés akkora kínszenvedés volt ami a 19.i megjelenést mutatja hogy az valami elképesztő. Összeomló weboldalak, a legtöbbnél több darabot is vehettek a BOTok. Éjjfél után pár percel már szinte mindenhol out of stock volt. Egyedül a John Lewis darabolta szét a készletét és tüntette fel hogy 1 darab per costumer persze ez sem jelentett 100%os sikert a vadászok ellen. Úgy hogy most aki felnéz az angliai ebayre ebay.co.uk és ott rákeres a ps5re olyan árakkal találkozik ami sokszor 3 meg 4szerese az eredeti bolti árnak. Legyen az digitális vagy lemezes, sőt már magát a megrendelést adják el. Egy screenshotolt visszaigazolást a sikeres tranzakcioról. Az amazonon is hasonló dolgok mentek, ott a legdrágább amit láttam az 1300Ł volt ami itt sem kevés pénz, de az ebayes 2500-3000fontos eladásokhoz képest fele annyi. Egyszerűen hihetetlen és dühítő mert közben meg olyan szinten tolja a sony a reklámkampányt hogy a PS5 logókban úszik az ország. A buszoktól az oriásplakátokig a várókban lévő kis kijelzőkig. Egyszóval mindenhol. A szövegük meg a Play has no limits. Hát hogy öszintén megmondjam nagyon elkeserítő, a vásárlók meg olyan szintű komment cunamit toltak a Playstation twiterrére facebookjára meg még istentudja hova hogy az valami extra durva. Kapták az ívet rendesen. Meg is értem mert még heccelik is az embereket a nap közbeni játékbemutatókkal meg mindenféle kiegészítőkkel, mindezt úgy hogy a mostani információk szerint legközelebb február magasságában jön készlet?! 3és fél hónap innentől kezdve. Azt viszont nem tudom mit gondolnak vajon a játék kiadók, lesz aki megfogja venni a játékaikat ami már több hónapos lesz féléves talán mire valakinek lesz újgenerációs konzolja? Nem tudom de, szerintem a most megjelent konzol launcra időzített játékok eladásai nem fognak valami nagyot szólni. Kínkeserves bevételük lesz a csak PS5re most megjelenő játékkiadóknak. Hiszen ki fogja megvenni ezeket ha nincs min játszani. Rosszul látom?

   1. Strizeks

    @Matt Hun Finoman fogalmaztál😐

   2. Gabensy

    Nekem az egyik munkatarsam 2őt rendelt 1iket argos-bol a masik PC-world-bol. Persze mind2ot megkapta. Barati aron eladja 650 £ . Mondtam koszi tudok varni akar 1 evet is. Az emberek meg csak veszik veszik es veszik 600-900 fomtokert mint a kenyeret. Es elvileg karanten es munkanelkuliseg van. Az xbox is szarul indult de ott van legalabb pass . Bar azok a jatekok ugyan ugy ott vannak xbox one-ra. Most nagy kulombseg nincs meg latvanyban. Ezert neki ugrani kar. Ps4 pro es xbox one x gepekre a jatekok szepek. Es oszinten mi szamit jobban? A jatek elmeny vagy grafika? A grafikat meglehet b....ni ha elalszunk rajta vagy csak idegesit. Felre ne ertsen senki szamit a grafika de sok ujjat nem mutatnak a jatekok. Egyik konzolt sem veszem meg,most meg nem. Boltban nincs ,maganszemelyektol pedig irrealisan draga , A masik ok a jatekfelhozatal . Mindenesetre Erdekes de inkabb rohejes.

   3. Matt Hun

    Lehet, hogy kicsit túltolták a mesterséges készlethiányt.

  79. Márk Tóth

   Ez olyan mintha az xbox onet és a ps 4et az ac liberational reklámoznák 😂

  80. Ritchie 47 Channel

   Én nagyon remélem hogy a Spiderman 2 lesz az átütő next Gen amiben egy jó Venom karakter irányítást és Morales és Peter Coop-ot raknak !

  81. Toki99

   Komolyan végigjátszhattad a 2018as Spidermant ha azt sem tudod ,hogy Miles hogyan kapta a képességét😂😂.

   1. csaj egy ember

    @Tomi Szabó igen

   2. Tomi Szabó

    Szerintem őt egyszerűen nem érdekelte ez a játék.

   3. csaj egy ember

    Sőt, a dlc végén Peter elkezdi kiképezni, de amúgy a Miles Morales elején van egy emlékeztető, hogy mik történtek Milesal.

   4. Rick Dalton

    Én kijátszottam és mégse emlékszek szóval megesik.

  82. kocka márk

   Csalódott vagyok ezt a játékot már láttam játszottam is vele kb4-5 órát de az hogy Debrecenből Pestre majd vissza kell ingázni 5perc akció kedvéért hát....!! Azt vártam hogy a ps 5 olyan játékkal indul amivel a nagyon reklámozott kontrollert ki tudom próbáldni..Tudom van rajta ilyen mini játék vagy mi. De az nem ugyanaz!! Kár érte..!!!!

  83. Kartal Tóth

   De cringe lett az otherworld is, de mindegy is, mert ez kell a népnek igaz?

   1. Gergely Both

    @Kartal Tóth Nem. Az archon volt. Dark souls-os pedig sas volt.

   2. Tomi Szabó

    Egyetértek, régen ki lett emelve, hogy egy játékban mi a jó és mi a rossz, de itt pl inkább csak a rosszat emeli ki, különösebb okok nélkül.

   3. Kartal Tóth

    @Gergely Both az a srác csinálta a Half Life kritikát is nem? Oké mindig van kivétel, pl pont ez a srác de ez még nem zárja ki a mondani valómat

   4. Gergely Both

    @Kartal Tóth Én jól emlékszem még arra híres dark souls kritikára. :D

   5. Kartal Tóth

    @Gergely Both szerintem pont akkor nem fikáztak mindent, aztán hála isten már nem annyira, de Zoli is fikázott mindent... is aztán mostmár van ez a néha néha mondok valamit a játékról de inkább a hátteréről, oké csak akkor ez nem egy kritika hanem valami egészen más(kibeszélő?)

  84. Nagy Attila

   Nekem nagy csalódás ez a játék. Miles nagy kedvencem volt az előző részben és a képregényekben is, de itt gyakorlatilag egy nyávogó hangú Miles paródiát kaptunk. Phinnel papírvékony a kapcsolata, meg sem közelítik a Peter és Mary Jane közt remekül érzékeltetett se veled, se nélküled románcot. Pókemberként pedig egyszerűen egy vicc lett Miles. Sehol egy rendes boss, csak két féle Rhino skin, meg két beleerőltetett, de végtelenül kaotikus "barátharc", a képességek meg úgy le lettek túlozva, hogy az vicc. Semmi taktikázás nem kell, mert Miles fél másodpercenként eltűnhet, utána pedig senki sem próbálja megkeresni, eszükbe sem jut felnézni a fejük fölé ahol 10 sorstársuk nyöszörög épp, a méregütés után pedig kávézni is elmehet a játékos mert annyira lebénul mindenki a hatására. Az pedig külön sértő, hogy a főhős gyakorlatilag az első komolyabb közös misszión erőlködés nélkül lealázza a mesterét pépesre verő karaktert úgy, hogy még a felét sem ismeri a képességeinek. Borzalmas spórolás lett ez a játék és várhatóan megint az lesz a vége, hogy sokan fognak felháborodni, hogy "na megint egy erőltetett PC szuperhős 0 tartalommal meg túltolt képességekkel", mert a játék alapján tényleg csak ennyi van benne, pedig Miles már képregényben, játékban és filmben is bizonyította, hogy bőven mélyebb karakter ennél.

   1. Friderikusz Sanci

    Szóval egy kratos keménységű nőcsábász milest vártál, de ha erős akkor szar.

   2. gygedi

    Miles a képregényekben csak egy sótlan Peter. Nekem tetszett az itteni karaktere, megpróbálják a maga Pókemberévé tenni, nem egy leértékelt Pete-é. Bossfightok voltak sajnos az előző game gyengeségei is. Miles cask az új ereje miatt verte meg Rhino-t és ha követek Pókember sztoriait, tudod, hogy legtöbbször nagyon a padlóra küldik, de ő mindig feláll és elvégzi a munkát. Ha Miles nincs ott, mérget vehetsz rá, hogy Pete befejezi.

   3. Matt Hun

    És akkor még ott van a túltolt ár, ami egyáltalán nem arányos az új tartalmakkal.

  85. zsolesz2086

   Zoli miért nem lett kifestve, Miles fekete.

   1. zsolesz2086

    @Cyber Szamuráj 孤独 mondjuk igen, ez esélyes.

   2. Cyber Szamuráj 孤独

    A HUgets rasszizmus miatt Törölte volna. :D Gondolom én. A HUgets a fekete humort nem kedveli. Mondjuk alapból már azt sem lehet tudni, hogy mit lehet és mit nem lehet ezen a platformon.

  86. Péter Pöszmet

   185.000-ért 4K 60 FPS-el játszunk egy kurva szép és mellesleg jó játékkal, és még hisztizünk? A Sony teljesen jogosan kéri meg a játékaiért az árakat! Szóval nem a Sony drága, hanem a többi játék ha már viszonyítunk. Valaki szerint véletlen, hogy a Sony játékok aratnak szinte mindig? Fair az, hogy ugyanannyiért adjanak egy játékok mint az évente kijövő Cod? Jelenleg totál egyértelmű, hogy a két konzol közül saját címekben jobb a PS, de külsős címekben meg erősebb lesz az új Xbox.. Várjunk csak.. Ja, hogy ott is elverte a PS5 az új Xbox-ot. Majd el is felejtettem 😂 Digital Foundry videóját nyugodtan meg lehet nézni.

   1. Attila Pelyhe

    @PS Hun Azt honnan a fenéből vetted hogy 3-4 évig nem lesz rá nextgen cím? Ott a Medium, az XSX-re + PC-re jön, a Sony-val mi a helyzet? Nála miért nem zavar az hogy egy darabig nem lesz igazi nextgen cím?

   2. Attila Pelyhe

    @PS Hun Nem unod a fanboy szövegedet? Talán a Ninja Theory csinált valaha rossz játékot? Talán az Obsidian csinált valaha rossz játékot? Vagy talán a Playgrounds, ők mikor raktak le az asztalra fércművet? Az új Hellblade talán vacaknak tűnik? Ami az in engine előzetesével olyan hangulatot és grafikát teremtett mint semmi más. Az épp hogy eldöcögős rész pedig szimplán butaság, hiszen a Forza Horizon 4 már a legelején GP-be volt, és mégis a széria talán legtöbbet eladott epizódjáról beszélünk.

   3. Péter Pöszmet

    @PS Hun Inkább a sok idióta károgó miatt írtam. Az új xbox azért nem szar, sőt rohadt erős konzol. Csak azt utálom amikor úgy van basztatva a Sony, hogy ők legalább csináltak valamit, és nem, nem számít a game pass. Volt xboxom, használtam de nagyjából 5-8 cím van ami ér valamit a többi hagyjuk is inkább. Illetve sok a 30k játékért? Oké, akkor nem veszed meg day1 hanem vársz pár hetet és elviszed használtan. Viszont a Sony is magába nézhetne, mert az oké, hogy nem tudtak elég konzolt biztosítani a járványhelyzet miatt, de ez a nuku kommunikáció rohadt gáz.

  87. xandercorvin

   A hatalmas kard kevésbé, de az ennél nagyobb türelem már inkább árulkodó kijelentés.....van egy olyan érzésem Zoly-kám, hogy mire kipörgeted a “Demon’s Souls-t” addigra a teljes magyar szleng-szótárt kívülről-belülről fogod fújni...🤣🤣🤣🤣🤣 Sok türelmet és jó játékot hozzá!!!!

  88. Udvardi István

   Szia. Szerintem az a gond nextgen játékokkal . Van a Ps4pro és Xbox one x . Ami jelenleg egy olcsó 4K élményt tud biztosítani a fogyasztóknak. Anyagi érdekek vannak mögötte pl season pass stb. 2,5 vagy 3 év után lesznek majd következő generációs tartalmak .

  89. Gábor Édes

   Demon Souls?

   1. Atex Phwin

    @Matt Hun Ja azért mondom nem néztem meg a végét csak a kritikát

   2. Matt Hun

    @Atex Phwin Pedig azt mondta a videó végén. Melyik játékra vonatkozott volna, ha nem erre?

   3. Atex Phwin

    @Gábor Édes azt nem is láttam. akkor biztos az lesz el se hiszem

   4. Gábor Édes

    @Atex Phwin A nagy kard és a sok türelem miatt feltételeztem amit a videó végén mondott

   5. Atex Phwin

    Zoly úgy kerüli a From Software féle játékokat mint ördög a tömjént :D Ha lesz is, azt nem ő fogja bemutatni

  90. Lotus

   Hatalmas kard? Kell egy Katana?

   1. Lotus

    @Kollekció Rozsdás Tudom, itt lóg egy mögöttem, viszont az az egész van minimum egy méter ha nem nagyobb

   2. Kollekció Rozsdás

    @Lotus egy átlagos katana pengének a hossza 60 centi. De a katana nem nagy hanem hosszú

   3. Lotus

    @Kollekció Rozsdás kb 1,5 méter a markolattal együtt

   4. Kollekció Rozsdás

    Egy Katana nem olyan nagy

  91. Gábor Édes

   4:47 ez most komoly, nincs bajom hogy beletették mert fekete főhős meg ilyenek de fölösleges

   1. Gábor Édes

    @gygedi Igen igaz ez a "nyugati világ", Jézusom de szarul hangzik, szóval ez nekem egyenlőre még érdekes.

   2. gygedi

    New York része, hogy őszinték legyünk.

   3. Gábor Édes

    @Matt Huntúl van hypolva az egész, én még addig a pontig elnéztem ezt a black lives matter mozgalmat míg csöndben egy gyertya mellet megmelékeztek(úgy ahogy mi magyarok a dekák téri késelés áldozatairó, bár az a csáva egy elítélt bűnőző volt, és amerikában nem szarral gurigáznak a rednőrök),de utána tiszta bolondokháza lett az egész, az is benne volt hogy trumpot mindenféle képen meg akarták buktatni ezekel a lázadásokkal, salynos a világ effelé halad

   4. Matt Hun

    Ha a feketék egyenlőek a fehérekkel, akkor ugyanúgy meghalhatnak rendőri túlkapás által, mint a fehérek. Egyébként nem tudom, miért van az, hogy nem bír a világ továbblépni.

  92. George Parallel

   Miles Morális

   1. Donát Turi

    Morális mérföld

  93. Szovi

   DLC-vel "nyitni" az új generációt! Szép volt PS! :)

   1. Bálint Tószegi

    @PS Hun a godfall úgy néz ki mint egy még jobban elbaszott destiny, ez a miles morales pedig egy 6 órás storyt nyújt 20k-ért... Legyen már eszed.

   2. Dávid

    @Toki99 Azok még mindig multira kihegyezett játékok. Tehát a kampány mellé még jó sok tartalmat kapsz.

   3. Attila Pelyhe

    @PS Hun Szokásos PS fanboy duma. Amint rossz helyzetbe kerül a kiskedvenc rögtön fel kell emlegetni a konkurenciát, igaz hogy érvelési hibát követ el ezzel, de sebaj. A Demon Souls egy remake, ami pár órás, és ha a Godfall nem készül el akkor semmivel se lettünk volna szegényebbek.

   4. Lapostetű

    Ott a demons souls úgy hogy nincs gond. ;)

   5. Toki99

    @Arpad Szabo Oke , szoval akkor a Halo 5 , Gears of War Ultimate edition is csak egy DLC mert vegig lehet jatszani 6 ora alatt. Ertem . :)

  94. Matt Hun

   Ennyi pénzért szerintem nem éri meg.

   1. Matt Hun

    @MostlyHarmless 🤣 BÉelem? Az mi?

   2. Matt Hun

    @Domi :D Ja, még a 30 ezres verzió sem éri meg, talán még húszért se.

   3. Domi :D

    Nagyon fasza játék, de énse költők rá 20ezret majd 9-10 ezerért max.

  95. Gergely Both

   De akkor miért érdemes ps5-öt vásárolni, ha minden crossgen lesz még minimum 1 évig és nem lesz ps5 exclusive cím? Hiszen egy konzolt pont hogy a játékok adják el.

   1. Zoltán Szabó

    Attól még Ps5-ön jobban fognak futni és szebben is fognak kinézni. De így legalább az is játszhat velük, aki most még nem tud/akar új konzolra költeni. Szerintem ezzel a játékosok is jól járnak és a kiadók is, mivel több ember veszi meg végeredményben a játékaikat. Az meg már egy másik kérdés, hogy ezek a cross gen címek mennyi lesznek visszafogva az előző generáció miatt vagy ha nem akkor mennyi plusz melót jelent ez a fejlesztőknek?

   2. Attila Pelyhe

    @Max Morgan De, lesz rá játék, csupán csak azzal is ugyan ez a helyzet, csak annak éri meg akinek a felsorolt dolgok sokat jelentenek, vagy az az 1-2 exkluzív rétegjáték ami megfog, vagy már megjelent.

   3. Gergely Both

    @Attila Pelyhe Köszi. Akkor érdemes lesz várnom akár egy ps5 pro-ra.

   4. Attila Pelyhe

    Csak a szokásos: Több és stabilabb FPS, nagyobb felbontás, picit szebb grafika, és RT, ha ezek közül egyik se, se a Demon Souls Remake nem érdekel akkor rá ér még vele az ember.

  96. Gergely Boros

   Ezért nem érdemes 200ezret költeni. - ign 8/10

   1. Matt Hun

    @Demo Live Mit?

   2. Demo Live

    Nyalnàm

   3. Rendes Zsolt

    Ha csak annyi lenne jelenleg...

  97. cyberkind 7

   Miles Morales, avagy a szoPókember kalandjai.

  98. Koszoska

   Na, örülök, neki, hogy sikerült a hangon javítani a külső környezetbe, hatalmas piros pont nektek! :) Nekem tetszik, hogy ezt az egyedi játékokra jellemző kinti setupot intronak és outronak használjátok.