GodFAIL 🎮

Otherworld

47 E megtekintés19

  #GodFall #Playstation5 #Kritika
  Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
  📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
  🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
  😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
  🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
  📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
  👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

  Közzététel: 3 hónapja

  Megjegyzés

  1. スカー領主

   A Sony 2 éve nem ad ki normális exclusive okat de az emberek meg mindig arra hivatkoznak hogy ezek miatt veszik az emberek a pst

  2. SCP Aurora

   Oooh....Jani elkezdte Zoliékat is kísérteni és játékokkal kínozni?Nem is tudtam hogy Vakond ennyire elengedte a gyeplőt. :D

  3. Sziklamester

   Egy picit hasonlít a warframe-destiny-anthem trióra, annyi különbség van itt csak (harcrendszert leszámítva), hogy itt istenekről szól a játék és a felszerelések is inkább középkori - fantasy jellegű. Más videósok is kiemeltek hasonló hibákat, néhányan a harcrendszer semmilyenségét jegyezték meg, mások meg arra tippeltek, hogy free to play lesz a játék, mivel a tartalom benne és a történet zéró lényegében. Hiába szép egy játék, ha túl tol dolgokat és a harcrendszer, játék és történet részből nagyon alul teljesít. Jótól ötletet lopni nem bűn, de ha a megvalósítása nem jó, akkor kár érte. Majd meglátjuk egy leárazásnál, vagy ha ftp lesz belőle, akkor teszek vele néhány próbát.

  4. István Kelemen

   Gearbox játék no commet...

  5. Creepy Cage

   Mérhetetlenül nem lehet egykaptafás semmi, hiszen az ugyazant jenelnti. Mérhetetlenül meg nem lehet semmi ugyanaz, nem?

  6. levente6444

   Hát igen nem jó de nem rossz.

  7. Sanyika068

   Nekem te vagy a legjobb tesztelő! Esküszöm! :)

  8. Adrián Kovács

   Vége olyan Éjjeli Vakondos volt, végén itt is lesz egy történet mint nála?

  9. Levente Varga

   a vége a legjobb xDDD

  10. Keresztnevem Vezetéknevem

   Bakker! És akkor ennyi, van a Pókember-segédje meg ez, mint exkluzív, amivel csábítanak, hogy vegyek új konzolt!? :O Ennek a játéknak pár hónappal ezelőtt már a 3 perces trélerét sem nézte senki végig!!! Valamelyik bejelentő-só egyik csúcsattrakciója volt, hogy ezt elemezgették, hogy milyen rengeteg sok lehetőség van benne. Megnéztem azt is, mert nem hittem el, hogy hasba akarnak akasztani, egy új konzol teljes marketingjét e köré a sima Golden Axe reinkarnáció köré akarják építeni!? :O De igen, e köré építették. Szóval megy a duma, hogy most végre belarakják azt a kraftot az új gépbe, amit anno a PS4 indításkor nem mertek, csúcsgémer PC teljesítményt potom árért. Aha és eddig ez így pont arra jó, mint amire egy 3 milkás PC is valójában, hogy benchmarkokat futtassunk rajta és azzal arcoskodjunk. Csak épp a Sony még a 3D Markot is elfelejtette átíratni ehhez a konzolhoz!

  11. BobiHC

   Kicsit (még mindig) színpadias ez az “elő szereplős intro”, amivel nincs is semmi baj, hiszen nem vagy színész. Személy szerint én örülök, hogy többet látom az arcod, de azért van itt csiszolni való! Hajrá Zoly, hajrá OW ;)

  12. Chris KRX

   Nagyon cringe az intro meg az outro, de valszeg egy tudatosan felépített stílus váltás eredménye. Legfeljebb L-billentyű shortcuton lesz az ujjam mostanában. "GodFall nem jó game...." Szerintem pontosan ezt érdemeljük. A mostani játékok nagy része pontosan olyanok mint a mostani emberek többsége. Jó grafika, ezerszer hallott végtelenségig ismételt történetek, újnak hazudott régi mechanikák, és ami számít az csakis a pénz pénz pénz..jah és a legtöbből hiányzik a lélek. Egy rövid időn belül semelyik nevére sem emlékszel. Én nem csodálkozom ezen. Se íze se bűze játékok utókorát éljük. Tudatosan leépített szellemű emberek veszik őket. Hiába van pár hangos kisember, nekik jobb játék nem jár, max csak a szájuk. Destiny, meg Souls játékok teljesen túlértékeltek. Egy percre nem vitatom hogy pl: a souls játékok között akad nagyon jó rész. De eredetiséget nélkülöző gyártók azt látják, hogy koppintsuk mi is mert erre minden biorobot ugrik, mert gyűjtögetős, fejlesztgetős. Konkrétan számértékek mennek felfelé vagy lefelé és ennek örülnek az emberek. Ehhez még hozzáadunk két teáskanál God of War hangulatot vagy esetleg mechanikát és kész a játékod sikerre van ítélve. Aztán bumm így lesz a Gofall meg az anthem meg a sok szar amivel lassan gátat lehet építeni. Aztán lehet sírva rejszolni a sarokban, hogy unalmas vagy túl nehéz vagy egyszerűen csak ráébredni, hogy több száz vagy akár ezer órát basztál el egy komplett műfajra és a bele ölt idő töredékét élvezted. Mindössze azért mert haverod haverja olvasta hogy ez most aztán jó. És mindig lesz olyan ember aki szereti a minyont.

  13. Vörös János

   Ez az a típusú játék amit csak akkor veszek meg ha ha az Epic store ingyen adja

  14. Dawna Black

   VÉGRE foglalkoztok telefonos játékokkal is!

  15. lyukasarc

   hát ilyen szar kontrasztot sem mostanában láttam... az egész kép életlen és fakó... hánynom kell...

  16. TomVadeR

   A video vegi hangtorzitasbol nekem Spenot papa ugrott be (valaki emlekszik ra? :D)

  17. Bence Horvai

   Ez a játék már ránézésre is egy darab szar. Annyira csili-vili, h kiég a retinám és kb 5 perc kell hozzá, h halálra unjam. Hála az égnek már van annyira "szemem" ezekhez, h messze elkerülöm és csak sajnálni tudom aki ezért pénzt adott ki. A videó végéről pedig instant Éjjeli vakond jutott eszembe. Ő inspirált Zoli? A kardot kisorsolod nekem?

  18. Balázs Bőzsöny

   Aaa a nyugat lángja... :D

  19. Dominik Csizmadia

   Hülyeség a minyon kurva finom

  20. Negritis

   a Godfall nem ugyanabba a hibába esett mint a Ryse: Son of Rome? venni jó játékokból elemeket, feltupírozni a grafikát és csapasd

  21. Attila Rácz

   Ez pontosan úgy néz ki, mint egy agyonmodol skyrim Xddddd

  22. Viktor Bakai

   Nem akarlak megbántani Zoly, de játszd már végig a játékokat és csak utána csinálj belőlük tesztet az isten áldjon meg! Ez milyen hozzáállás?!

  23. Mike Szabados

   valamiért nekem erről vizuál, feeling stb valamiért a darksiders ugrott be

  24. Peter Csanadi

   Jó lett a végén a demon souls teaser 😂

  25. Joris Neo

   2020 borzalmas, 2021 lehet még rosszabb lesz. Amúgy L.Mole démonhaverja Jani mióta piszkál téged Zoli? Te is alkudtál vele?

  26. Balázs Benkes

   Most komolyan minden játékhoz hasonló felszerelést kell bemutatni? Euro Truck simulator 2 mellé hugyos parkoló és Polizei, bitte dokumente bevezető lesz?

  27. Millennium Fox

   Szóval 2020 Anthem-je.

  28. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

   Ez meg szinte tiszta Lords of the Fallen ami szintén Dark Souls like. Némelyik kristályos ellenfél szinte ugyanúgy néz ki mint ott még pirosak is mint ott..... Tényleg elég feleslegesnek néz ki, de eddig is ez jött le a trailerekből már sajnos.

  29. Tamás Lajos Németh

   100+ komment, és senki másnak nem baszta a fülét a három LÁBnyi acél? :O

  30. Lidérc Eddacsán

   Mi van? Jani ezentúl az Éjjeli Vakond helyett Zolit fogja szívatni? o_O?

  31. Csaba Hugya

   Nekem brutál darksiders 2 feelingem volt mikor lattam

  32. Bàlint Klesch

   Jó ez az új formátum Zoly! :)

  33. SkiAiden

   Nagyon jó volt a videó. Kicsit összegyűltek a gyengébb eresztések ebben az évben is, Mai napig nem értem miért jelent meg a Godfall, amiről már a trailerekből láttuk hogy hiába csili-vili ez ide kevés. Miért kellett az új generációt ezzel a játékkal indítani? :/

  34. Tamas Boros

   Én éppen játszom a játékkal és azt kell mondjam hogy személy szerint nekem tetszik.Szeretem ha színes egy játék igaz kicsit sok de tűrhető 1/2 óra után.Tetszenek a főhős páncéljai amiket össze lehet gyűjteni, és maga a játék menete is mivel van dificulty amit küldik előtt lehet kiválasztani és nehezen is nagyon jó dara game-nek tartom. Birom hogy istenekről,azok harcairól van szó. ja és pcn nyomom, az elsö és az utolsó pályán sok a plusz látvány elem és ott médium az ajánlott míg a másodikon laza epic graphicsot ajánlok habár nincs nagy gépem GTX1650 vidikártya

  35. Globál Selejt

   VAN nehézségi szint, a map-nál lehet választani bár én békén hagytam, jó nekem azon a nehézségen amin alapból indult.

  36. Norbert Szalkai Szabó

   Szerintem a video eléjén meg a végén hanyagolhatnátok ezt az előszereplős részt mert nem áll jól. Egyszer talán elmegy, de innentől ne ez legyen standard formátuma egy videodnak.

  37. László Kocsi

   Pedig de vártam a meg jelensését

  38. Lädy Auróra

   A videó vége nagyon Éjjeli Vakondosra sikerült szerintem,de legalább ízlésesen hasonlít rá.Amúgy maga a játék már az első feltűnésénél unalmasnak tűnt számomra,szóval....

  39. NagyFütyiForYou

   Egy Éjjeli Vakond Crossover-töl , igazán felállna a cerkám! :D

  40. Noé a Bárkatulajdonos

   Lmole feeling:) Jani2 xdd

  41. W4rrior93

   Bírom ,hogy az elmúlt néhány videó óta próbálod személyesebbé tenni a bemutatókat azzal ,hogy az elejénél valamint a végénél is készülsz valamivel ami megmosolyogtatja az embert. Nekem bevált és szerintem a többi OW követőnek is. Ne hagyd abba :D

  42. AFeketeRuhásEmber

   még a hud-ot is a God Of War-ról koppintották, meg úgy kb minden mást is...gusztustalan

  43. P k

   Ilyen játékot érdemes konzolpremierkor kiadni. Akkor van esely,hogy megvegyek.

  44. P4TRICCS

   Hallgatom ahogy Zolinak nem jön be a játék és mondja miért rossz közben a fejembe az megy folyamatosan, hogy ez kurva jó lehet coopba.

  45. Vhbcc Cuhvv

   Egy rakás szar lett ez a játék, mint oldschool rpg player, ez valami szégyen az rpg-ékre nézve....

  46. LiquidStep

   Örülök, hogy másnak is a God of War-jutott eszébe, az egész harcrendszer, látvány alapjai, na meg maga a pajzsod is, egy az egyben. Csak erre ráhányták azt a rakat grafikai bizbaszt, meg az unalmas játékmenetet. Tipik Gearbox játék, looton kivül tovább nem gondolkodtak.

   1. Gyümölcs Úr

    Nekem is a god of war volt vègig a fejemben ahogy nèztem a videót.

  47. LordMcFater

   Godfall Godfail Godfel Godle

  48. Örszem

   Szervusztok nem tudom, hogy hallotatok-e már róla vagy láttátok de kint van a STALKER 2 trailer-e ha megjelenik a játék akkor lesz róla videó?

  49. Gabi 258

   Hé-hé-hé ne szidjad a minyont !

  50. Márton Szakadáth

   Oké, azt hiszem sikerült az intro-outro hangvételét remek szintre belőni. Megreguláz 🙂 Szórakoztató, de nem túltolt. Ezek szerint nem "kardoskodsz" a játék mellett 🙂

  51. Creepy Cage

   Egy törött tünde pengénél több kell ahhoz, hogy valaki király legyen!

  52. László Stark

   Az előző videó végén a kardról meg a türelemről azt hittem Demon Souls bemutató lesz. Egyébként köszi a videót!

  53. Gyümölcs Úr

   Hát lehet hogy a looter játékok mind ennyire siralmasak. Lehet szépíteni, hogy a Destiny mennyit fejlődött, vagy a Warframe, de mindegyik tök üres és csak a grindről szólnak. Ahogy az Anthem és a Division is. Faék, primitív játékok. De a mai modern játékosoknak ez kell. Vagyis ez a játék nem neked szól. Megértelek teljes mértékben hogy nem tetszik.

   1. Pmurder3

    @Gyümölcs Úr Hát igen, bár én nagyon régen lemondtam már a AAA-ról. Nem arra felé haladt amerre az ízlésem. Persze vannak ilyen kivételek néha napján mint pl a Doom vagy estleg egy Metró és most majd talán a CP2077.(bár a cyberpunk, mint stílus tőlem áll annyira messze, hogy nem lelkesedek érte)

   2. Gyümölcs Úr

    @Pmurder3 jelenleg a játèkiparnak a AAA rèsze az unalmas ès a retek unalmas között van.

   3. Gyümölcs Úr

    @Gamer magazin szerintem ez a játèk nem rpg, inkább hack'n'slash, csak van benne looter, meg rpg elem. Ha ezt a játèkot vegytiszta hack'n'slash-nek kèszítik el, akkor sikeres lenne, hiszen ebben a stîlusban nemigazán láttam a legutóbbi ps3-as god of war óta versenyzőt.

   4. Pmurder3

    Sajnos a játékipar és főleg a f2p játékok ránevelték a játékosokat arra, hogy kifejezetten a grind kelljen nekik. És ezért még fizetni is hajlandóak, lootboxok és battlepassok, kb mint a rák.

   5. Gamer magazin

    De minegyiknek megvan a mélység. A világ, a taktika, a fejlődési rendszer.... Van bennük mélység, ha keresi az ember, de a Godfallra elég ránézni és tudja az ember, hogy ez egy ritka buta játék. Egy rpg ott kezdődik hogy kezdőként elimfulsz csöves szettben. Erre pedig a játék elején már egy csili vili páncélban indul a játékos.

  54. BladeX

   Erre a játékra én csak úgy emlékszem mint "az unalmas cucc, amivel az időt húzták a Borderlands 3 bejelentése előtt". De nem gondoltam volna, hogy megjelenés után is ez lesz a véleményem róla. xD

  55. Tibor Molnár

   Ez az RTX mekkora parasztvakítás. Amikor néztem a gameplay-t arra gondoltam, hogy ha már szinte a fűszálak is fénylenek, tükröződnek benne akkor ez biztos RTX erre Zoli mondja a videóban, hogy nem is támogatja. Akkor milyen lenne ha támogatná? Soha nem volt ennyire fölösleges konzolt cserélni (PS4 slim) mint most. Egyetlen egy normális indok nincs a PS5 mellett max ha ingyen adnának egyet akkor elfogadnám. Persze ugyanez igaz az xbox-ra.

   1. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

    Mondjuk fura hogy AMD karikon mert az RT PC-n míg a konzolokon meg nem pedig ott is az az új RDNA 2 kari van csak butított picit.

  56. Betyar Marci

   Ha ez a játék 1/10 akkor ez a videó -100/10 XDD

  57. kocka márk

   Zoli jegyzeti játék közbe: Hnm.. Szar... Midnen aranyozott.. De nagyon... Szar.!

  58. Zegnar

   Hát remélem, hogy nem mi vagyunk az a szomszéd kerület

  59. Keeper TheTank

   7:54 . Megjött Jani az Éjjeli Vakond csatornáról :)

  60. Péter Egomi

   Hah... Highlander utalás. Szép.

  61. Gábor Kalocsa

   Anduril még mindig jól mutat. 👍 A játék meg egy "eyecandy", üresen csillogó melee Destiny klón.

  62. Antal Kéninger

   Én imádom a mignon-t :D

  63. Márk Tóth

   Az új irányvonal nagyon jó Zoly!

  64. Fortressdesign

   Ez a játék egy techdemo. És abból is a rosszabbik fajta. Az amelyik azért készült, hogy megmutassa az új konzol erejét. Amíg a killzone shadows fallnál legalább ez működött ha más nem, ennél nem értem miért nem adták mi ps4-re. Mert ezért nem tudom ki akarna konzolt venni...

  65. Richard Kis

   Bizar ez az új Warframe DLC

  66. János Csepeli

   Ez xbox-ra megfog jelenni?

  67. Attila Bolf

   Egyre érdekesebbek ezek az ''intrók'' :D de már ezért megéri :D

  68. brenorbrots

   Nekem gameplay alapján se tetszett gondoltam, hogy nem lesz valami jó. Egy gyenge God of War klón, Souls játékokra egyáltalán nem emlékeztett.

  69. Med Vood

   Egyetértek borzalom ez a játék! A hányinger kerülgetne ha ki kellene próbálnom! Nem szoktam egy játéknak a bukását kívánni, de most itt azt kívánom hogy a Sony és a Gerabox is megtudja hogy nem számít hogy mennyire szép és csillog egy játék! A játékosok nem hülyék! Teljesmértékben megérdemli ez a játék a bukást! Legyen ez egy jel a fejlesztőknek!

  70. skeleton 50

   Neverwinter upgrade :D

  71. Bálint Balatincz

   Ha elolvasod a felvehető kódexeket akkor a DOOM tényleg egy Gyűrűk Ura

  72. Dragy Chanel

   amugy elhiszem hogy te jó durva játékokat szereted szerintem probáld ki a gensinimpacktot

  73. The Sound

   Kardoznék egyszer Zolyval ngl

  74. Attila Hajnal

   Nagyon jó volt az élő szereplős fel illetve levezetés is. Kifejezetten tetszett, és ez nem a bohóc kategória. :) habár az látszik, hogy Zoly nem színész, de "amatőrhöz" képest nagyon jó!

  75. Majin_Zed

   Nézzenek oda, auchanos L.Mole az outroban!

  76. Arnold hejas

   Szokásos Otherworld Zoly féle fika video!!!

  77. Okoslandok

   Ez a végén valami Jani utalás akart lenni? :D

   1. Mustár Wasabi

    igen ugyan is összevesztek holnap írja Zoli a beef notát

  78. Kovács Dávid

   Én ugyis tudom hogy Zoly melyik játékkal fog legközelebb játszani.

  79. tehasut_yt

   Ez mekkora duma: "Ez tipikusan az a játék, amire ha már holnap nem emlékeznénk, is túl sokáig volt a köztudatban."

   1. Peter Csanadi

    És mennyire igaz...

  80. K. Csaba17

   Az hitem, hogy amikor a nagy kardról volt szó meg kell melé szerencse is hogy a Demon's Souls videót fogod megcsinálni vele, így is jó. A videó jó lett. 👍

  81. Dawe

   Esküszöm ha minden bemutatóhoz ilyen outro járna... :D Már ezért megérte végignézni ezt az "izét" :P

  82. Grekod

   Jól vettem le, hogy Zoly szerint a Dark Souls egy "hack and slash" játék?

   1. Hopkins

    @Márk Tóth Ninjon :D

   2. György Majtényi

    @Márk Tóth Amúgy ott a pont! 😉🙂

   3. Márk Tóth

    Ha ügyes vagy, akkor az is lehet

   4. Pinus sylvestris

    Nem, ez a játék egy hack and slash DE köze nincs ennek a souls like játékokhoz... Sőt én se értem melyik okos külföldi oldal hozta le úgy hogy az. Köze nincs hozzájuk... A lords of fallen az souls ez NEM.

  83. Aaliiya

   Hát am én nem a DS hez hasonlítanám hanem a God of War hoz (4) mert hirtelen arra emlékeztetett a földon levő felszedhető hp az ellenség sárga/piros támadása (sárga kivédhető / pirosnál meg kitérni) hasonlo combo rendszer meg gear alkalmazás a paljzs is hogy a kezen egyszer csak így osszerakódik de ítt el lehet dobni szóval nálam arra emlékeztetett ki hogy van vele? Ui: a minyon a kedvenc édessegem ❤️

  84. Sándor Dékmár

   Jani átjött ide az Éjjeli vakond csatornárol? :) elég koppi lett.

   1. Márk Tóth

    Hamarosan befejezi Lmole, lehet még egy rész lesz és viszlát. Lehet Zolynak is tetszett és ezzel a tudtunkra adta. Vagy nem ismeri és véletlen.. 😂

  85. Sean Hun

   Anthem 2.0 xddd

  86. Gabe Logan

   Ahogy pl. a *Death Strandingről* úgy erről is tudtam, hogy lekváros bukta lesz, a sok okoskodó meg szokta kérdezni tőlem, hogy kipróbálás nélkül hogy tudsz véleményt alkotni? Úgy hogy elég ránézni, nem kell irányítani sem... Az már csak a másik véglet, hogy az ilyen össze-vissza, ész nélkül hentelgetős játékok alapból kiesnek nálam. Ingyen csak azért kellene, hogy utána pár ezret nyerjek rajta lol Én is csak akkor játszanánk rajta, ha valaki képes lenne fizetni érte...

   1. Kollekció Rozsdás

    Csak az a baj hogy a Death Stranding egyáltalán nem lett bukta

  87. 31 Natan

   2:30 ezért nem szabad ecstasy-ra dark souls texture packot csinálni...

  88. Huneer

   Nincs nehézségi mód választás. De van. 2x tudsz újra éledni aztán leves. Resource fülön írja hogy mid van és mire tudod használni. Könnyű? igen easy difficultyn :D azért hard-on kell a taktika mert a sima mezei enemy kinyír a francba... Arról nem esett szó, hogy a talentel és különböző valorplate-ekben milyen és mennyiféle buildet lehet építeni, a weapontype-ok harcrendszere azért kidolgozott. kicsit jobban meg kellene nézni a játékot mielőtt ilyen kijelentéseket teszel :/ Az tény, hogy nem a legerősebb cím 2020ban, de alapvetően egy szórakoztató játék már akinek zsánere a gamestyle.

   1. Huneer

    @Gamer magazin sokat játszottál vele biztos :)

   2. Gamer magazin

    Milyen nehézség? Nem töltődik vissza még a bossok életereje sem halál után :D

  89. Roland Muranyi

   3:00 nekem az oldalra csúszásból a vanquish jutott eszembe. Lehetséges, hogy egyszer, be lessz mutatva a Retroworld-ben?

   1. Tamás Gász

    Készült róla bemutató korábban.

  90. zsolesz2086

   Ez az új Anthem?

  91. Vitya7708

   Nem értem hogy miért hasonlítják ezt a gamet bármilyen szempontból a Dark souls vagy bármelyik souls gamehez,semmi köze hozzá.Fa ék egyszerűségű destiny másolat karddal.

  92. Rise the drake

   Egészen Release Day-ig hypeoltam a játékot, ahogy megláttam 15 sec footaget róla releasen INSTANT elment minden kedvem tőle lmao

  93. Gulácsi Péter

   Az Avengers kimondottan tetszett, a Godfall-al meg még nem játszottam,de mindenképpen kipróbálom a teszt ellenére is...

  94. Csabelito

   Mi a faszom baj van a mignonnal?

  95. Gabensy

   Ráér mindenki az uj gen konzolk vadarlasaval Nincs miert

  96. Gergely Szarka

   Ugyanaz az érzésem evvel kapcsolatban,mint annó a Diablo 3al volt:fos az atmoszférája..

   1. Marcell Hullay

    Hogy lehet fos az ami nincs is?

  97. Bartlebihun

   Azt az időt és pénzt amit ebbe fektettek inkább nyomták volna bele a border 3-ba. Talán jobb lett volna tőle.

  98. Szücs Bazsi

   Ez is csak a PS plus ban lessz letöltve.

  99. Gergely Boros

   Azért kicsit Éjjeli Vakondos volt a finis :D

  100. Vermes Dávid

   Nekem tetszik et az új humoros vonal :D Egész jó vagy benne Zoly!