💥Tartós (végleges?) szünet💥 | Beszélgessünk #56

Otherworld

16 E megtekintés28

  #Beszélgessünk #Közösség #Otherworld
  Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
  📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
  🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
  😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
  🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
  📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
  👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

  Közzététel: 2 hónapja

  Megjegyzés

  1. Ökrös Szabolcs

   Na es ha boost- olni szeretned a twitch csatornad akkor mivan? Semmi! Ez teljesen ertheto es jogos. Terjeszkedni es nőni szeretnel a csatornaval ami abszolut rendben van! En megertelek es sok sikert kivanok hozza! En tamogatlak!

  2. kisházi dávid

   Twichre nem megyek csak a beszélgesünk miatt. 2 indokom is van (egy nem szeretem mert lassan rosszabb mint a youtube, kettő nem igazán szeretem a twichet és a youtubot már megszoktuk. Értem, hogy 2 platformon nem szeretnéd ugyanazt elmondani , de én pl visszanézni szoktam ezeket és nem játékstreamot szeretnék halgatni munka közben. Ui: Ha téged sem érdekel a játék stream akkor minek erölteted?

  3. Márton Horváth

   Teli vagyok netflix sorozatos tárgyakkal, ruhákkal. La casa de papel, Stranger things és egyébb sorozatos tárgyakkal... Igazad van tényleg nem film merchandise megy hanem a sorozatoké... nagyon sok ruha bolt szerződött, hogy árulhasssák a netflixes pólókat...

  4. Flagellator1974

   Szimpi a fiú meg a hozzáállása is. Ha tuiccs, akkor tuiccs. Sok sikert, majd figyellek titeket ott is!!

  5. András Kormos

   43:05 Teljes mértékben igazad van Zoly! Valóban nem kell szügségtelenül magyarázni a bizonyítványt. Ha valamit elront az ember, ismerje el, és tegye jóvá a hibáját, ha képes rá. Még egy dolgot szeretnék hozzáfűzni a stream végén felvázolt témához. Véleményem szerint teljes mértékben megérthető minden embernek az aggodalma az irámt, hogy vajon képes lesz-e idővel akkora mértékeket ölteni egy Netflix, vagy akár egy HBO Go film streaming szolgáltatás, mint a több évtizede működő moziipar, ami szerintem a történelembe úgy vonult be, mint egy kúltúrális kikapcsolódási forma, függetlenül a filmek műfajától. Hiszen minden filmes zsánernek megvannak a maga rajongói. legyen a akár egy olyan személy, aki csak azért néz meg egy filmet, mert például Dvane Johnson van a főszerepében. Mások viszont a rendezők, és az írok által megalkotott történetre, világfelépítésre kíváncsiak egy-egy filmélmény alkalmával.

  6. Bence Nagy

   A heten volt beszelgessunk a twitchen? Hiaba keresem nem talalom a videok kozott...Nem lehetne hogy a twitches verziot feltoltod ide is es akkor legalabb vissza tudnank nezni aki nem akar vagy tud twitchen kovetni. (A VR-osok is igy csinaljak)

   1. Bence Nagy

    @Tagscherer Jr Fasza, akkor ez igy gaz...hianyozni fog de ez van. Majd visszater kesobb.

   2. Tagscherer Jr

    Csak hogy tiszta legyen a Beszélgessünk így külön nem lesz Twitchen hanem ha megy egy bármilyen adás közben lehet kérdéseket feltenni/beszélgetni mindenféle témáról így nem egy max órás beszélgessünk lesz belőle hanem esetenként 3-4 órán keresztül is mehet a beszélgetés.

  7. dorcidorc

   Sorry, off topic, de nem találom a november utolsó vasárnapi gorefest videót... vagy nem is készült? :(

   1. Erjesztett Kancatej

    @Bl4s1us nem fogok, kösz a választ

   2. Bl4s1us

    @Erjesztett Kancatej Ne lottózzál inkább. Itt keressétek: indavideo.hu/video/Magyar_vendegszeretet_-_Csapatleepites

   3. Erjesztett Kancatej

    Ha tippelnek kéne, azt mondanám, hogy a babysitter2 töltötte be az aktuális gorefest epizódot.

  8. Rc MonTe

   Felnőttek játszanak legtöbben Hát észak korába csak egy aktív player van :D állítólag

  9. Sanyi Elekes

   Zoly én sajnálom,de sajnos csatlakozom az előttem szólóhoz én sem érek rá "sajnos",hogy live-okat nézzek.(Munka+Magánélet) De nekem is hiányozni fog itt a HUgets-on a Beszélgessünk rovatod.De viszont azt én sem értem,hogy valaki kérdez valamiről itt, arra szerintem nem az a legjobb,legfinomabb válasz,hogy már elmondtam Twich-en és kész. Nekem nincs Twich-em,valószínúleg nem is lesz,honnan kellene másnak vagy nekem tudnom,hogy te mit mondtál egy adott dologról egy teljesen más platformon?De lehet,hogy csak én nem a dolgot Zoly! :) Amúgy nagyon jó amit te Zoly és az egész csatorna képvisel,és csinált eddig és remélem a jövőben még sokáig is fogtok! Üdv Sanyi Elekes

  10. László Kovács

   Ha a véleményedre vagyok kiváncsi akkor nem call of duty streamben fogom keresni hanem pont ilyen beszélgessünk ben.

  11. Yuuji Sakai

   En szeretem ezt a fajta videot mint ezt, de streamet csak ritkan neznek. Miert? Mert ha a jatek nem erdekel, akkor nem nezem. Egyszeru. Es Zolietol az en izlesem tavol all mint az iszlam a black metaltol.

  12. Arpad Palinkas

   Jó azért egy Mogyorósi Csaba csatorna az sokszor olyan hogy leülök és dumálok azt kicsit megvágja és kész is a tartalom, más meg hónapokat kutat, heteket épít, leforgatja több helyszínen összevágja és van bumm egy 15 perces videó belőle. Most milyen lenne ha kommentelnének neki hogy egy lusta dög és szarul végzi a munkáját miért nincs naponta ilyen videó? :D Mint ahogy magadon is látod más livestreamben nyomni órás tartalmakat, meg valamiről egy 20 perces kritikát összevágni jeleneteket bevágni, pár bugot találni, de már maga hogy 40-50 óra alatt végigjátszani szükséges egy rendes kritikához hogy mindent láss már a játékban, mi lenne ha valaki azt mondaná hogy alibized a munkád mert nincs minden nap egy játékteszt? A játékfejlesztés tényleg baromi bonyolult, persze nem azon a szinten hogy drag and drop módszerrel összehúzgálnak valamit egy engineben, de azt hogy úgy működjön az ahogy látjuk is annak nagyon durva matematikája van és összehangolni ezt a rengteg eszközt amivel összehoznak egy játékot az sem könnyű. Szóval nem az van hogy agyon sajnáltatják meg magasztalják magukat, nem adnának ki évek óta készített játékot ami magasan képzett. jól fizetett szakemberek serege által lett létrehozva ilyen bugosan ha gyorsabban be tudnák fejezni magasabb minőséggel.

  13. godzsy

   Persze, hogy nincs jobb felület a Twitchnél az előzésre. Ott a cheer, sűrűbben jön a donate is, naná, hogy "megéri" váltani. Láttad volna TheVR Pisti fejét, mikor bannolták őket és hirtelen végigfutott az agyán, hogy mi van, ha át kell jönni youtubera. Bazsi tuti búcsúzhatott volna az állásától, mert itt a youtubeon nem olyan adakozó készségű az közönség. :D

  14. Péter Rumi

   Nem nézném soha hosszabban, hogy más játszik. Ha ott elmondasz valamit az nem jut el hozzám. És ahogy látom nem vagyok egyedül. Érdekelt volna a további beszélgessünk, mert egy beszélgetés egészen más mint egy stream közben elhangzó kommentár.

  15. Tamás Jónás

   Sajnos most már látszik hogy a Cyberpunkegy kupac szar,saját példán tudva,túl is adtam rajta.Jelenleg olyan problémái vannak ahol nem látom azt az időt hogy ezt mikor és vagy ki tudják e javítani

  16. G. Sz.

   :D :D :D

  17. Hello Cs

   Hát mások már leírták a véleményem de azért elmondom én is hogy szerintem szar ötlet a twitch. Idegen platform s nem is akarok időt pazarolni rá mert nem érdekel a "gémpléj". Az viszont érdekel hogy hogy vagytok, milyen projekteken dolgoztok, hallottatoke valami érdekeset vagy hogy éppen mi az új a gamer világban. Nagyon sajnálom ha ez a végleges döntésed mert akkor nekem itt lesz vége az érdeklődésemnek.

  18. Tee Jay

   Szerintem a the vr megoldása nektek is jól működne hogy a twitchen tartott streamet utólag felraknátok a youtube csatornára. A beszélgetős műsorok akár jöhetnének erre a csatornára, a végig játszások pedig egy másik vod csatornára :). Egyébként nekem mindegy hogy csináljátok mert a legtöbb esetben a streameket utólag szoktam megnézni minden videosnál akinek szoktam a tartalmait követni. Amúgy én általában játék modokat szoktam csinálni miközbe beszélgetős streameket nézek :D.

   1. Bence Nagy

    Jaja ezt en is tudnam tamogatni!

  19. csillekerek

   Klántársam 60+, De apukám 67 és lineage2-, metin2-vel tolja, meg szereti a diablo2-t.

  20. Péter Fekete

   Nem kell itt a rizsa. Annyit kellett volna mondanod hogy figyeljetek srácok átmegyek Twitchre mert ott több a pénz és annyira semmibe nézem a követőimet hogy nem érdekel hogy megszavaztuk hogy maradjon itt yt felületen. De ugy látom ehhez már nincs gerinc.

   1. Bl4s1us

    @SnowKid Powell Igyekeztem kreatív lenni, de nem érzem 100%-osnak. :)

   2. SnowKid Powell

    @Bl4s1us Mit szívtál? Kérek belőle!

   3. Bl4s1us

    Sőt! Konkrétan Zoly már nem is tud a játékra figyelni Twitch-en mert annyi donét, csír és feliratkozási pénz folyik ott be hogy folyamatosan csak köszöngetnie kell. Ha csak streamenként 20 000 néző van a csatornán az már egy rossz napnak számít az átlagos napi 50 000 helyett. Több pénz folyik be ott neki mint a TheVR-nak, Nessajnak és Kriszhadvice-nak együttvéve. A 800 m2-es stúdiójukat már lassan kinövik, de mivel most vették meg Kinsonnak az új 1500 m2-es villát ezért sajnos spórolniuk kell, de talán jövő márciusra ha megszaladnak Otherworld részvények a tőzsdén összejön a kívánt pénz. A piaci elemzők szerint ugyanis a Beszélgessünk átalakulásával, illetve a Twitchre költözésével a cég részvényeinek az értéke várhatóan 20 százalékponttal fog növekedni.

  21. Kata megmondja

   Örvendetes, hogy a járványhelyzet ellenére is törődtök a közönséggel, viszont volna két jószándékú javaslatom: - Hosszú távon szerintem működhetne az a megoldás, hogy a napi Twich-streamdömping alatt jegelnétek a Beszélgessünket. (Viszont a nem-Twiches időszakban visszatérhet.) - Gyakran szokták kérdezgetni, hogy Adri a nejed-e, Kinson a tesód, stb. Ennek kiküszöbölésére érdemes lenne az új nézők kedvéért egy FAQ-videót készíteni a nyitófelülethez.

  22. E-Feladatok

   személy szerint én nem ellenzem az átrakását, amennyiben felkerül a youtube-ra is utólag. Én nem szoktam élőbe nézni, de utólag szinte mindíg visszahallgatom, remélem ez nem szűnik meg.

  23. Emléktárhely

   Tökre megértem, hogy kényelmesebb játék közben interaktálni a nézőkkel, szívesebben is ül így az ember (Te) a chat előtt. Ettől függetlenül néző szemmel nekem nem ideális, hogy azokat nézegessem vissza, ha nem érdekel az adott játék, hiszen neked arra is koncentrálnod kell, így a tényleges beszélgetés csak egy része a 2-3-4 órának. Ahogyan jónak látod, én örülök neki, ha számodra ott olyan közösség van, akikkel jókat lehet filózni, de én oda sajnos nem tudlak követni (maximum csak ritkán, ahogyan az ember ideje megengedi).

  24. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

   Érdemes sokszor leveleket írni híres embereknek sokszor válaszolnak és lehet interjút készíteni. Nemrég a Crysis 2-3, Divinity Original Sin 2, Baldur's Gate 3 zeneszerzőjével, Borislav Slavov-val is sikerült interjúznom. Korábban a most EPIC- en ingyenes Pillars of Eternity zeneszerzőjével, vagy épp a Heroes of might and magic 1-7 zeneszerzőjével. Nem kell feladni a levélküldést, s sokszor könnyebb meglepetés vendégeket szerezni mint gondolnánk. Kíváncsi vagyok ki lesz az! Phelonos és a Gáboros adást nagyon várom! Gáborral még 6 éve sikerült interjúznom. s szerintem is ő az egyik legjobb filmes témájú videós, aki filmes koordinátoros szakember és fordító is sorozatokhoz! Oh igen az utóbbi időben kitolódott hála égnek a korfa a videójátékosok tekintetében!

  25. Koba Nagy

   Lehet igy csak a tizenegy-ket eves gyerekek fognak nezni titeket, bar kozottuk is vannak ertelmesebbnek tunok, de ha veluk szeretnel arrol beszelgetni, hogy "mikoj lesz fojtnajt?", mert jobban csorog a della, akkor sok sikert kivanok. Az ertelmesebbje nem fog (barmennyire is szeretik az OW-t) miattatok uj platforma vandorolni, max a legnagyobb FAN-ok. Bocsi. Tovabbi sok sikert ahoz amit csinaltok!

  26. TomyBoy82

   Ha csak a beszélgessünk költözik el, az még nem a világ vége. A streamekről meg annyit, én soha nem értettem mi jó abban ha azt nézed hogy játszik valaki. Ha nem érdekel egy játék nem fogom megnézni, ha meg érdekel akkor ne spoilerezze el nekem senki egy streammel mert magam akarom átélni.

   1. TomyBoy82

    @MegaAbgt a focit ne keverjük bele. Az egész más.

   2. MegaAbgt

    De akkor gondolom focit se nézel

  27. Sonny Myson

   Nem dől össze a vilàg....

  28. THE ORIGAL

   Én az elején minden OW-s Twitch liveon ott voltam, de a gameplayeket nem szeretem annyira... nincs kedvem végignézni 3 óra gameplayt egy olyan játékról, ami nem is érdekel , ezért szeretem jobban a youtubeos Beszélgessünk-et.

   1. THE ORIGAL

    @Antal Kéninger Tudod mit vettem észre? A youtubeos közösség közel sem annyira no life, mint az ottani🤣

   2. Antal Kéninger

    A twitchen több a pénz. És szerződésben benne van, hogy ha ott élőzöl máshol már nem élőzhetsz. Szal ez van, mindenkinek meg kell élnie valamiből. Ezért erről én is lemaradok, nem fogom fél napig azt hallgatni ahogy mások játszanak, és néha véleményük van dolgokról.

  29. Viktor Máris

   Ha Adrival ketten játszotok egymást váltva egy cod multyt, azt megértem, hogy lehet közben beszélgetni. De ez a játéktól függ. Pl a cyberpunk közben biztos nem lesz beszélgetés, mert a játékra figyel mindenki így azt gondolom ez elhamarkodott döntés, hogy játékkal egybekötött legyen a beszélgetés. Nem fogja helyettesíteni ezt a beszélgessünk-et és a rovására megy a csatornának. Ez két különböző tartalom és kevés esetben lehet őket egybeolvasztani

  30. P4TRICCS

   Ne tedd tönkre mint a vr is a csatornát. Szerintem maradjon mert twitch legkevésbé se érdekel. Csak prime meg ingyen cuccokért járok fel mert még mindig undorítónak tartom az egészet ahogy van.

  31. Burinda Adam

   Akkor mond azt, hogy nem bírod szusszal. Sokan nem fogunk végignézni 3 óra anyagot 1 órányi tartalomért. Más a közönség. Twitchen esetleg csak a beszélgessünk? Apropó, akkor minek volt a szavazás? Ennyit számít a közösség? Gyorsan ránéztem a megtekintések számára. A beszélgessünk harmadát, jó esetben felét hozza más videóknak. Lehet ez a baj? Szerintem rossz az irány. :( Twitch, patreon megváltoztatása, hangulatkeltés Twitteren. Sok a magyarázkodás! Pénz szaga van mindig a dolognak.

  32. Bálint Poroszlai

   Nekem az lenne a kérdésem/kérésem hogy esetleg a vod csatornára a beszélgesünk részek felkerülnek-e?

  33. egy játékos elme

   Gondolom a felvételt YT-ra is feltöltenétek, azoknak akik nem élőben követik a műsorokat..? Mert ha igen, akkor az itteni közönség kisebb részének lesz csak kellemetlen.

   1. Hello Cs

    @egy játékos elme Na az ilyen felfogástól az Isten őrizze meg a csatornát. "Ha nagyon akar odamegy". Ennél önzőbb dolgot nem is csinálhat valaki.

   2. egy játékos elme

    @rcs2003 Abban a formában én sem követném. Viszont ugyanilyen közel 1 órás beszélgetős műsor mehetne simán a Twitchen, csinálják mások is, majd feltöltik ide utólag. Aztán a YT-os követő tábor, ha nagyon akkor odamegy, ha nem akkor kommenttel továbbra is.

   3. rcs2003

    Egy többórás gameplayt akkor sem fogok végig nézni

  34. Henrik Havas

   Twitchen több a pénz

  35. Édesvízi Gőte

   Biztos nem fogok átmenni a twichre, mert most az a "trendi" - hogy a Te szavaddal éljek. Minden komolyabb tartalmat szolgáltató oldalnak YT-n van csatornája, te ezt meg is szavaztattad, megszavaztuk hogy YT-n maradjon, erre csak át mész twitchre.. Hát menj, hiányozni fog, de túlélem. Na pá

  36. László Ángyási

   Párszor belenéztem a twitch es stream-ekbe és azt érzem ,hogy szívesebben maradok HUgets-on.Meg amit elkezdtem nézni mobilon azt simán tudom folytatni notebook on.

  37. FeriPROfessional

   Felnőtt ember nem fog 3 órát gémpléjt nézni azért hogy ezek kiderüljenek, főleg nem egy új felületen! Akkor én most ezt felfogtam, ezután nem nagyon kapok információkat a csatornáról! Szerintem inkább pont onnan kellett volna kikerülnie az ideszánt témáknak és akkor mindennek meg lenne a helye!

  38. Dávid Barta

   TWITCH? most ez komoly? ki ismeri ezt a kockaoldalt, youtube-on nézünk videókat, azon az oldalon csak 15 éves kisgyerekek néznek fortnite streameket, itt már megszoktuk, miért kell átmenni másik oldalra????...minden beszélgessünket végighallgattam idén, viszont ott nem fogom már nézni. -1 nézőt elveszítettetek és szerintem nem én leszek az egyedüli.

   1. Lev Molnar

    Nem kocka oldal.. 40 éves vagyok és rendszeresen nézem.. És képzeld nem fortniteot.. Rengeteg egyéb tartalom van.. A twitchnek több 100ezer magyar használója van..

  39. TheEyelash88

   Valaki el tudja mondani nekem, műszaki analfabétának, hogy mi az a twitch?

   1. Lev Molnar

    Stream platform.. Random emberek is nézik.. És nem csak játékok vannak rajta

   2. FeriPROfessional

    125. videós felület, amit csak játékosok néznek! Kvázi mint a Twitter, mindenki tud róla, de nagy tömeg sosem regisztrál Magyarországon!

  40. Neméva Ádám

   Te ezt elmondtad Twitchen... Én speciel dolgoztam közben... És hogy egy kérdésre is válaszoljak... Élő közvetítésre baromira nem vagyok kíváncsi, ahogy egy 3 órás Twitch közvetítést sem fogok visszanézni, csak azért hogy annak teljes időtartamából kiszemezgessem a TE véleményed random dolgokról. Most persze csak a csalódottságomnak adok hangot, a döntésed ettől még elfogadom.

  41. Tamás Lajos Németh

   Ha továbbra is lesznek felvételek akkor mindegy milyen felületen, lényeg, hogy ne csak élőben lehessen nézni. A csak fix időpontokban nézhető műsorokból elég volt gyerekkoromban.

  42. 88Ulquiorra

   Én sem támogatnám ezt a twitches ötletet.. Előbb utóbb az lesz a vége hogy az összes content twitchre vándorol... amit nem lenne jó latni.. De személy szerint nekem nagyon idegen a felület is.. a youtube már megszokott, a játék streamek menjenek twitchen.. nem érdekel hogy játszol De egy beszélgessünk már más.. nem hiszem hogy aki twitchen fel tud tenni egy komoly kérdést, az itt miért ne tudna? Így viszont lassan megy a leiratkozás :( Főleg ha content nélkül marad a yt csatorna a twitch miatt....

  43. József Miklós

   Régen 30 vagy annál kevesebb fejlesztő dolgozott 1-2 évig egy játékon, most akár 300-500 vagy még több ember dolgozik egy AAA-s játékon 4-7 évig.... Szerintem ez részben magyarázza, hogy még így sem sikerül mindig összehozni a kívánt eredményt.

   1. József Miklós

    @rcs2003 nem hinném hogy ez a legnagyobb gond, mostmár sokkal nagyobbak az elvárások. Kb olyan mintha a Wright fivérek repülőjét hasonlítanánk össze egy modern vadászgéppel. Ezt a mennyiségű munkát baromi nehéz lehet fenntarthatóan csinálni.

   2. rcs2003

    Szerintem inkább a menedzsment kavarása miatt akadozik a legtöbb fejlesztés. Pénz, pénz, pénz

  44. Richárd Frank

   Én támogatom a twitch-et, streamhez szerintem is a legjobb platform.

  45. Marton Janos

   Hat igy nálam is x a csatornad mert mar van 1 millio alkalmazasom a telon nem kell meg az is. Engem sem érdekelnek a vegigjatszasok max bele nezek van e benne orbitális bug vagy milyen a grafika,sztori,hogy megeri e megvenni a gamet vagy sem.

  46. Cannibal Pityu

   a játék nézés nem érdekel főleg órákon át a sima Beszélgessünk hiányozni fog. de igy döntöttél ez kell el fogadni .

   1. rcs2003

    @William Ironstone Majd otthon a családtagokkal lehet ilyen hangnemben, velem ne tedd. Ha kezdett is kifulladni a Beszélgessünk, azon simán lehetett volna javítani azzal hogy jobban tematizálja Zoly és nem rágódik annyit egy-egy témán, és nem is kellett volna erőltetni a heti rendszerességet csak ha összegyűlik egy alkalomra való adag téma. A gameplay stream nézegetés továbbra is teljes mértékben érdektelen számomra, és sokak számára. Nem ez az egy rovat tartott itt, de nem is iratkozom le emiatt.Cak sajnálom hogy bele lesz darálva a végeláthatatlan gameplay streamekbe ez az értelmesebb jellegű tartalom is. Úgy látom eléggé vergődnek Zolyék ezzel az egész médium építéssel-fenntartással. Nem találják sem a megfelelő hangvételt, sem a megcélzandó közönséget nem tudják targetálni egyelőre mert még nem döntötték el stabilan hogy kiket akarnak megszólítani. Attól tartok egyszerre mindenkit, az viszont nem fog összejönni. Nézettség vs minőség, ez általában exkluzív korreláció. A tanácstalan vergődésük rohadtul átjön minden ilyen beszélgetős anyagon keresztül, túl sok volt az ezzel kapcsolatos transzparens lelkizés ami elbizonytalanítja a nézőket, nagyon rossz marketing amit nem értek miért csináltak hiszen ezzel az ágazattal foglalkoznak a csatornán kívül is. Mindenesetre drukkolok, én szeretem a csatornát, több mint 10 éve követem.

   2. Raider HXI

    @Rasta Albán vagy a profitot. Kevesebb levonás...

   3. Rasta Albán

    @Richárd Frank Meg is indokolta miért a twitchet válsztja a YT helyett... (kopirájt és társai...), ne a helyszínt nézd, hanem a cselekedetet ;)

   4. rcs2003

    @Rasta Albán Lehet.. bár nem tudom ki az :)

   5. Richárd Frank

    @Rasta Albán Ez szerintem kurva nagy faszság! Kezdjük ott, hogy Marci youtubon streamel.

  47. Attila Koncz

   Egyebkent nekem nem lenne problema, ha nem azonnal kapunk egy film vagy jatekkritikat. Legyen minosegi a video es ha emiatt csuszik, szerintem azzal nincs baj (a videok minosegevel nincs egyebkent problemam, de szerintem nem szukseges egyszerre tobb anyagon dolgozni).

  48. Anonimus25

   Egyszerű a képlet ezeket kik ezen a ps5 konzolon így keresnek büntetni kő keményen. Egy életre elmenjen ettől a kedve.