A Legjobb Star Wars Videojátékok 🎮

Otherworld

40 E megtekintés18

  #StarWars #Toplista #Videogame
  Rendeld meg az újságot: bit.ly/2VP7lWG
  Használd a kódot: R2D2OTHER
  Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
  A helyezettek:
  00:00:00 - Intro, köszönet
  00:05:00 - SW: Episode 1: Racer
  00:07:49 - SW: Empire at War
  00:09:46 - SW: Force Unleashed
  00:11:59 - SW: Battlefront 2
  00:14:00 - SW: Jedi: Fallen Order
  00:16:08 - SW: Jedi Knight II: Jedi Outcast
  00:18:10 - SW: Republic Commando
  00:20:19 - Knights of the Old Republic
  📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
  🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
  😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
  🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
  📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
  👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

  Közzététel: 26 napja

  Megjegyzés

  1. zolex 50

   Azok a régi szép idők mikor jàtszottam velük rengeteget foglalkoztam ezekkel mikor fiatal voltam imàdtam

  2. Sebi Juhász

   Sw squadrons

  3. Angyal Metál

   Nekem ami nagyon bejött jedis fénykardozós, az a jedi akadémia. Külön lehetett az erőket fejleszteni. Eldönthetted melyik oldalra állsz... abból el tudnék képzelni egy remaket, vagy folytatást, vagy más egyebet. Empire at war is nagyon bejött, viszont annak a klónos háborús kiegészítője eléggé nehéz. A szeparatisták könnyen kinyírnak. Viszont nem lenne rossz egy olyan star warsos játék, amilyet a Teltale games csinált a walking dead-del. A star wars világa tele van véletlenekkel és milyen jó lenne más felé elvinni a sztorit.

  4. Shazeen82

   Hogy voltatok képesek kihagyni az X wing sorozatot? A force unleashedben meg nincs fénykard csak bunkósbot. A JK2 fénykardrendszere meg minden csak nem egyszerű ott volt a leg tökéletesebben kivitelezve a fénykardozás a SW játékok történelmében. De X winget TIE fightert hogy lehetett teljesen kihagyni?

  5. Levente Varga

   Nagyon jó lista, én a 8. helyre a Jedi Power Battles-t tenném, de csupán nosztalgiából Egyébként a Battlefront 2 (legalábbis PCn) rettenetesen rossz állapotan van sajnos, tele van hackerrel az összes szerver, nagyon gyakoriak a bugok és kb. nincs már update sem...hatalmas kár érte, mi pár haverral most is toljuk de azért nem az igazi :(

  6. Imre Horváth

   Jedi Academy!!!

  7. Mr. Dog3

   Azért hatalmas fekete pont, hogy kihagytad a Lego játékokat.

  8. Anderworld1000

   22:24 Végre valaki kimondta!!! Köszönöm Zoli! Francnak kell nyuzni egyfolytába az Emipre vs rebellion vonalat, és igen bőven van még potenciál még ezen kívül is! Maximum talán annyi hogy én még adnék egy Republic féle új megközelítést, mert ahhoz képest hogy a Klónok háborúja mekkora alapja volt az egész birodalom kialakulásának, és a további cselekményeknek nekem azért van egy olyan érzésem mintha nem lenne teljes a recept. Bár sok tartalmat kaptunk a Clone wars idöszaka alatt végbement eseményekről, nekem mégis van egy afféle hiányérzetem ebből a vonalból ...Pontosan ezért szerettem a republic commando-t is. Akárhogyis én erről is lemondanék ha érdembeli megközelítést kapnánk a skywalker saga, böven elötti vagy utáni eseményekről.. (és itt most nem az új trilógia vonalára gondolok).

  9. Imre Szabó

   Komolyan nem értem miért nem jön még a Kotor Remake! A remake-k korát éljük, működik, szeretik a játékosok és itt van az egyik - ha nem a jegjobb - szerepjáték.

  10. Gábor Zerderák

   Nos nekem a republick commando nekem az első helyezettet éri. Nekem az a személyes kedvenc (volt) star wars fan ként, mai napig szeretek vele játszani, kikapcsolódni, mert a clonok nem mindennapi életét mutatja meg és a csapat ősz hang wao.. de nekem Zoli a te összes állításod is nagyon tetszik, ti vagytok a legjobbak csak így tovább!

  11. Balint Marton

   Én egy Fallout/ Outer Worlds féle Star wars játékra vágyom, akár Mandalorian-ként, nagy mapokkal, és különböző bolygókkal, feladatokkal, társakkal, saját járművel. Egy teljesen open world star wars nagyon jó lenne.

  12. aktopetisza14

   en tavaly vittem vegig a kotort es egyszeruen nem vart elmenyt tudott nyujtani

  13. sithlord Andeddu

   Zoly, nagyon tetszett ez a videó. Sok érdekes dolgot mondtál. Kevés SW játékkal játszottam, csak hallottam róluk. Szerintem a listád jó, csak a Jedi Knight II helyett a Jedi Knight 3-at kellene remakelni. Nekem nagyon tetszett, hogy abban a játékban volt Jedi kiképzés és utána Jedi-küldetésekre kellett menni. Persze hosszabb és átfogóbb kiképzés and sokkal több küldetés kellene az esetleges új játékba.

  14. Gábor Patkó

   N64 SHADOWS OF THE EMPIRE!!!!!

  15. Joe Matt

   No offens de ezeknél a hirdetéseknél miért nem mondja el senki , hogy a kész modell ára mire megvásárolod az összes számot közel 270000ft ba kerül? 😃 Na mindegy ez lehet csak az én szememben nem korrekt.

  16. Milan Kunos

   Na, akkor sorlojam, miket tehettél volna a bf2 helyére?

  17. AzureDragonGaming

   Jedi outcast, Republic commando, Empire at War, Galactic battlegrounds örök kedvencek. RTS-t, Grand strategy-t, vagy akár Total war féle turn based strategy-t is szívesen látnék. FPS-ből nem kell, ott a Battlefront 1-2, RPG vagy jedi outcast, fallen order stílusú game is jöhet bármilyen mennyiségben.

  18. Máté Török

   A Jedi Academy-t a mai napig évente egyszer kétszer kijátszom! Imádom!

  19. Péter Vágvölgyi

   Lehet, hogy butaságot kérdezek, de Loop hero-ról és az It Takes Two-ról lesz kritika?

  20. Gergő Szabó

   Mondjuk nekem ezek mellett a Jedi Academy és az SWTOR is érdemel említést, velük kiegészülve egy tökéletes 10-es lista lehetne

  21. AT-DP Kullai Kustyàn

   Zoly, veled van az erő! És egy vagy az erővel.

  22. AT-DP Kullai Kustyàn

   Az első a K.O.T.O.R. lesz.

  23. Gyula Fűri

   9:32 Hasonló gondolatom nekem is volt. Milyen jó lenne, ha egy frissen kinevezett csillagromboló kapitánya lennél. Ha ügyesen működsz együtt a flotta más kapitányaival, és Vader sem folyt meg, akkor még admirális is lehetsz. Lenne saját űrkompod, és néha-néha el is kéne hagynod a rombolódat az űrkomppal. Lennének helyzetek, amikor porszemnek éreznéd magad feladatvégzés közben. De lennének helyzetek, amikor átérezhetnéd, hogy még is csak van hatalmad, kapitány vagy, és egy csomó ember alád van osztva..... az emberek várják a parancsaidat..... stb. stb. :) Örülök hogy hasonlóra gondolt Zoli is.

  24. G Tibor

   A KOTOR videói, szerintem máig ütősebbek mint az új mozifilmek. (Sajnos. de van új remény) Az Jedi Academy és az Outcast volt az a játék, ahol tényleg lehetett VÍVNI , ráadásul fénykarddal!, meg kellett tanulni és óriási élmény volt. A ForceUnleashed-et talán még jobban imádom, de ott már egy a konzol-ról portolást éreztem, benyomom a színes kombót és egy látványos animációval legyőzöm az ellent, ami amúgy a korábbi vívástól eltekintve rendkívül király volt, főleg a rombolható környezet és a fizika. A történeketek is nagyon jók voltak ,és konzisztensek , amik tovább részletezték az SW-t, ma ez elég ritka már sajnos... Várnék a RACER remake-et is, mára kész áll a 20Hz-et visszadni képest mozicucc mellé. A Doppler effekt leviszi majd a lakótelepi ingatlanárakat... (F1? :D)

  25. Dénes Balogh

   A Jedi Academy multija moddereknek hála a mai napig él és virul, a Movie Battles II egy nagyon kiforrott párbajrendszerrel és élvezetes deathmatch móddal kelti új életre az amúgy középszerűre sikerült folytatását a Jedi Outcast-nek :)

  26. Daniel Vekony

   Anno egy közös barátunk, Kennytheone a Retroshock csatornáról ("barátunk", ő nem tudja, hogy létezek) csinált egy listát a top 10 dologról, amit szeretne a jövőbeli Star Wars filmekben. Nagyon érdekelne tőletek egy ugyanilyen lista a videojátékokról, hogy mik azok a játékmechanikai, narratív, esetleg dekoratív elemek, amiket ti szeretnétek a jövőbeli SW játékokon/játékokban látni.

  27. Sebesztha Áron

   A LEGO Star Wars hol marad? :D

  28. I’m him Him

   Kit érdekelne egy valós időben játszódó Star Wars taktikai játék? Ami már komplexitásában a sakkra hasonlítana, csak nem lenne körökre osztva?

  29. Zol Th

   PSX-re Star Wars Episode I: Jedi Power Battles. A teljes baráti köröm járt át hozzá ezért a játékért éveken át! :D De amúgy a Republic Commando a No.1!! Az egyetlen játék amit 3x játszottam végig. Vagy szimplán hagytam a menü-ben ragadni a játékot mert imádtam a zenéjét!.....

  30. Szekeres Elektra

   *Nálam a Republic Commando a nagy kedvencem. A mai napig évente legalább 3-4 alkalommal hallgatom újra tőletek készült bemutató videót róla. Sev hangja meg odacseszősen ütős. :))*

   1. Bence Pongárcz

    A legjobb Retroworld

  31. Dániel Nagy

   Én leginkább egy olyasmi játékot várnék most Star Wars fronton, ami az Old Republic érában vagy a High Republic korszakában játszódik, teljesen singleplayer és a Fallen Orderből átvett pozitív elemeket tartalmazza.

  32. Gulácsi Péter

   Nekem a Phantom menace is nagyon bejött. :)

  33. Roland Rideg

   Nemár :D Hol a jedy academy? Jó külsőre kb tök ugyanaz mint a Jedi Outcast, de akkor is :D

  34. captatis

   Csodálom hogy a Jedi Academy nem került be, nagyon jó volt a single-ben is meg multiban is.

   1. Shazeen82

    Mert kb ugyanaz mint a Jedi outcast...

  35. Tibor Kiss

   Felelőtlenség ezt a Star Wars újságot megvenni. Ezt azért mondom, mert én gyűjtő vagyok és nagyon sok mindent gyűjtöttem már és gyűjtök is. Azt nem mondtad el a videódban, 4. számtól 2690 Ft előfizetéssel, simán újságárusnál meg 3290 Ft. Na már most ezt a újságot folyamatosan kell venni, hogy minden eszközt megkapjál. Igen ám, csak a kiadó dönthet úgy fél év után, hogy baromira nem fogy jól Mo-n a vásárlása és abba hagyja az újság kiadását, te meg megvettél mondjuk 20 db újságot, és még fele sincs R2D2-ből. Ez nagyon lutri így. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ha megszorozzuk pénzbe mennyi újságot kell venni, abból a pénzből simán kapsz egy R2D2 modellt egy játékboltban is. Ilyen újságok minimum 50-60 számmal számolnak, hogy megtérüljön nekik a nyomtatási költség. Össze lehet szorozni, az mennyi pénzbe kerül. Azt viszont értékelem, hogy kihangsúlyoztad, hogy a kiadó dönthet úgy, hogy leállítja a nyomtatását az újságnak és úgy érdemes belevágni. Amúgy nem éri meg.

   1. Péter Sashegyi

    "A sorozat várható hossza 100 lapszám."

  36. GaborFarkas84

   Sajnos az RTS kihalt. A mi generációnk már nem célcsoport, hiába szeretjük. A célcsoport battle royalt fogyaszt.......azt meg az én gyomrom nem veszi be. :D

  37. Márk Farkas

   Szerintem egy jó kis Jedi Academy elfért volna a listán :D

  38. Lidérc Eddacsán

   Star Wars: Episode I Racer emlékezetes a számomra mert az első PC-t a család barátja állította össze és ezt a játékot (megy egy motocross játékot) adta hozzá ajándékban. A poén az, hogy nem futott a PC-n mert nem bírta elfuttatni a gép. :D Aztán végül sose játszottam vele, de meg van még mindig a kalózlemez abból a régi és messzi galaxisból. :D A kotor-al elvoltam bár furán hatott számomra az RPG egy sci fi témában. (előtte.... meg azóta is csak fantasyban játszottam pl Icewind Dale. Baldurs Gate stb) Szóval az alapok nem, a köntös viszont fura volt. De nem volt rossz. Az én nagy kedvencem a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy. Mind a mai napig képes vagyok előkaparni és kicsit vagdalkozni benne. :D

  39. Rise the drake

   RACER!!!!! ÚRISTENNNN!! Soha nem felejtem el amikor 6-éves énem elvesztette az eszét amikor először megindult a fogatjával

  40. Elek Troll Savazó

   Az en star wars listam elen az az elmeny szerepel mikor eloszor lattam a filmet 1984 ben. A Star Wars az enyem. Ti csak vendégek vagytok..

  41. Falsher_OC

   Bf 2 nem rossz... de az a gameplay... ugralok jobbra balra hulyeseg... egy battlefieldesnek jobban orulnek ☹

  42. Jericho Kővári Tamás

   Én csak annyit variálnék, hogy az Outcast mellé odatenném párba a Jedi Academy-t.

  43. Greyerism

   A KOTOR az a játék, amit minden évben előveszek és mindkét oldalon kijátszom. Még két meló mellett is képes vagyok pár nap alatt kipörgetni. Népszerűtlen lesz viszont a kijelentésem, de a Sith Lords sz.v.sz. kenterbe veri az első részt, főleg Restored Contend Mod-dal.

   1. Levente Varga

    Mindkettőt az elmúlt 6 hónapban pörgettem ki újra, és szerintem az első rész egyszerűen veri karakterekben és atmoszférában/világépítésben a másodikat, noha annak sokkal kidolgozottabb a karakterfejlesztési és harcrendszere. Ne meg Kreia önmagában olyan kurva erős karakter lett, hogy már csak miatta érdemes átjátszani, de az első báját nem adja vissza szvsz:)

  44. László Erik

   Esetleg egy DroidWorks újragondolás?

  45. Tonyo 92

   Jedi Academy nálam a top1 de összességében egyetértek a listával :)

  46. Botond Perjés

   Haverokkal belekezdtünk újra a Star Wars The Old Republic játékba és azt kell mondjam kicsi ráfordítással (1-2 hónap subscribe-al) az egyik leg immerzívebb Star Wars élmény. Még akkor is ha mindennek pénz szaga van. Egy jó játék ami ehhez a 10 hez nem ér fel de mindenféleképpen honorable mention.

  47. NorByte Games

   Nekem a régi Battlefrontok jobban bejöttek, és a Rogue Squadront nem is értem miért lett kihagyva. Egyik nagy kedvencem mind a mai napig.

  48. Desmond L.

   Én a 2. és a 3. helyet felcseréltem volna. Nekem a SW JK 2 jóval nagyobb élmény volt mint a republic commando.

  49. Gábor Nagy

   Az EA Battlefront II-ben az a fő problémám, hogy a fénykardal csak ész nélkül gombnyomogatással lehet kardozni, ami ráadásul túl keveset sebez, és a hősök kiváltásához viszonylag magas pontszám kell. Ennek köszönhetően, akinek sikerül megkapnia az egyik fénykardos hőst, az nem mer vele harcolni, mivel kapásból lelőnék, és fel, s alá bóklászik vele, másoktól veszi el a lehetőséget, hogy más is hőssel tudjon lenni. Én szerintem jobb megoldás lenne, ha a fénykard többet sebezne, viszont a kardmechanikán nehezítenének, úgy értem, hogy egy komplexebb kardmechanikát dolgoznának ki. Nekem a hősöknél a pontrendszer is igen kérdéses, hogy van-e értelme. Szerintem jobb lenne, ha a szerver mindenkinek vetésforgó szerűen feldobná, hogy most "megkaphatod az egyik hőst", hasonlóan mint az eredeti Battlafront II-ben.

  50. Zoltán Kákonyi

   Már rég leiratkoztam erről a csatiról éppen ezért mert beszéltek beszéltek de végig se gondoljátok hogy miről ...gondolok itt pl: Anakin több versenyen is nevezett csak soha nem ért be a célba. Ezt így ki is mondják a filmben és mégegyszer csak szólok.

  51. Mr.Kloodes Offical

   Nekem vitathatatlanúl a Battlefront 2 a kedvenc SW multim! És ha ez csak alapköve a folytatásnak akkor Juppyy :)))

  52. Norbert Mochnács

   Bounty Huntert hiányoltam.

   1. Levente Varga

    megvan PS2-re, nem tett neki jót ez a 15 év ami eltelt, nagyon vontatott szerintem

  53. taja viszt

   A fallen order egy halom kaki.

  54. Zsolt Weintráger

   Egyetértek a listával, bár az EAW-val nem játszottam, pedig megvan. Az új Battlefront 2 szerintem kifejezetten szórakoztató játék lett, a botrány időszakában nem volt hozzá szerencsém, most viszont bele öltem jó pár órát, főleg a co-op móddal. Jedi Knight és az Outcast szinte egyenrangú nálam, bár az Outcast-ben többet szívtam. Force Unleashed meg a Fallen Order nem nyerték el a tetszésemet, bár többször is kitoltam őket. Republic Commando és a KOTOR viszont olyan megkerülhetetlen címei a SW univerzumnak, amihez hasonlót azóta sem sikerült játékokban összehozni. Főleg a KOTOR, első végigjátszáskor annyira magával ragadott, mint előtte más játék nem igazán, a sztori, a karakterek, mind a nagy betűs SW. A folytatás pedig, ha nem lett volna a siettetés, túlszárnyalta volna az 1-et.

  55. Attila Pribelszki

   Végre meg van említve az Empire at War mint egyik legjobb SW játék. Bevallom, nekem is nagy kedvencem és különböző modokkal még sokkal élvezetesebb mert látom, hogy az alap játék kissé... hiányos. Nagyon kevés típusú egység és nem érződik annyira igazi RISK-szerű stratégiai jétáknak. De brutál jó modok vannak hozzá amitől leesik az ember álla is.

  56. Máté Ferenc Babodi

   7:05 Ewok: The video game. Túlélő horror

  57. soku _

   Hát én a jedi outcast helyett inkább a jedi academy-t venném a listára főként talán a kifinomultabb és epikusabb fénykard mechanika miatt.

  58. András .Belanka

   Hiányolom a Rogue Squaderon-t. Egyébként egész helytálló kis lista. :)

  59. Dávid Brettner

   Nem zavarnak a szponzorok. Sőt, valahol kell is egy csatornának ez a fajta támogatá. De így bemutatni valamit, szerintem nem korrekt. Nagyon szép és jó hogy lesz egy robot, és az első csak 190 Ft. De valahol, ahol kiskorúak is vannak és nem ismerik azt hogy a 4. szám már jóval a többszöröse nem korrekt. Legyen bemutatva, legyen szponzor, de legyen elmondva az is, hogy hogy is működik ez az egész.

   1. Dávid Brettner

    @Péter SashegyiErre gondoltam én is. Ha ez is elhangzana, semmi baj nem lenne a szponzorált tartalommal.

   2. Péter Sashegyi

    "...aki bizalmat, időt és energiát fektetett ebbe a sorozatba..." és PÉNZT!!! Jó lett volna ezt is belevenni!!! Lesz itt sírás rívás mikor anyuka és apuka megunja hogy csak veszik és veszik az újságokat, és még mindig nincs kész szegény robot. Gyerek meg ott áll majd egy félkész valamivel, ami semmire sem lesz jó. Sajnos sokan nem néznek utána hogy ez hány lapszám is lesz, és ez milyen anyagi vonzattal jár.

  60. PetRaunuary és Demon

   Szerintem jó videó lett. A Resident Evil sorozatból esetleg lehetne egy ilyen lista?

  61. laci sajtos

   A régi battlefrontok csak szerintem jobbak?

  62. 94Simi

   Egy percig nem volt kérdés, hogy a Kotor lesz az első a listán. Nagyon sokszor végigjátszottam már és nem untam meg sosem, mindig kicsit mást választottam a lehetőség közül. Egy kis off:Én anno megvettem mindkét részét CDs verzióban. Amikor hallottam, hogy a második részhez jött a steamen kis optimalizálás, és workshop is nyílt hozzá, írtam az Obsidiannak hogy a CD s verzióhoz ezeket nem lehet e hozzá adni. Válaszul küldtek nekem egy steam kódot amivel meglett digitálisan is a játék.

   1. Imre Szabó

    Kurva szerencsés vagy! Bár nekem eszembe nem jutott volna...

  63. Nándor Bartal

   Kiváncsi leszek mit hoz a jövő. Egy republic commandó szerű játékot szívesen látnék ahol nincs fénykard, nincs erő csak hagyományos emberek pl.: fejvadász, csempész, stb. Szerintem egy karakter fénykard nélkül is lehet badass karakter. Ha már fénykardos akkor meg nagyon bírnám ha egy sith lovaggal is lehetne lenni vagy valamivel szürkébb karakterrel. Egy kicsit unalamas, hogy mindenhol kötelező jedivel lenni. Én simán letudnék képzelni egy játékot ahol nem válaszottál oldalt és csak valamilyen személyes tragédia történek és az választaná, hogy melyik oldal pl.: használod az sötét oldal csábítását, hogy megöld a "bűnösöket" vagy segítesz valakinek így felfigyelne rád és te döntöd el kihet csatlakozol (leszel egy sith mester tanítványa vagy mész jedinek). Persze ez sem garancia mert ahogy haladsz a történetben folyamatos próbák elé kerülsz, stb. Jó tudom volt már hasonló, de azok hogy is mondjam elég erőszakoltak voltak nem éreztem soha azt, hogy a karakterem ténylegesen hasonul a sithekhez pl.: jedi academy-ben megölöd a rosh-t mert pont akkor elborul az agyad, de előtte nem volt semmi jellemfejlődés. Na mindegy bőven van lehetőség nem csak az egymást lőjük. Persze semmi baj a multis játékokkal mert azok is kellenek, de nem hiszem el, hogy többet nem lehet ebből az univerzumból kihozni.

  64. Dan Hal

   Én egy a fő cselekménytől távol maradó, a galaxis eldugott csücskéből felbukkanó kereskedő karrierjét el tudnám képzelni star wars köntösben, aki nem a világmegváltásért küzd, hanem saját, esetleg önző céljai elérésért. Gondolok ez alatt fejvadászokra, csempészekre, kereskedőkre, pilótákra, csak katonákra nem. Egy olyan koncepcióra gondolok ahol beleleshetünk egy star wars univerzumban élő, apró azonban annál fontosabb mozgató rugóként jelenlévő karakterre, akinek a története csak a mi kezünkben van.

  65. Benedek Nagy

   A force unleashedet gyerekként szerettem (mint kb mindent), de motmár eléggé agyatlannak tűnik nekem :/

  66. Csaba Győri

   Én mindig hiányolom az ilyen listákról a The Old Republic mmo-t. Tudom, hogy sok embernek nem kenyere a műfaj, de én pont azért imádom, mert van egy fantasztikusan kidolgozott sztori része, szinkronizálva és animálva (ami tudtommal egyedülálló az mmo piacon) és ennek tetejébe a mass effect féle dialógus kört használja, így válaszhatunk kulcs helyzetekben, hogy mi legyen a dolgok kimenetele ami kihat a későbbi sztorira. Van itt minden, light side/dark side döntések, románcok, meg minden amit a Biowaretől megszoktunk. Lényegében single player játékként lehet tolni a történetet. Emellett pedig rengeteg lehetőség csoportos küldiket csinálni; dungeonok, raidek, pvp, rotáló heti eventek, stb ami egy mmo-tól elvárható. Mindemellett az alap 8 karakterosztály (mindegyik saját sztorival és companionokkal) sztoriját és az első 2 kiegészítőt teljesen ingyen lehet tolni, a többiért pedig elég egy hónapra előfizetni és örökre unlockolod. A mai napig kap új kiegeket és ez az egyetlen egy futó SW cím ami a legendák loreból építkezik nem pedig a Disney kánont erősíti.

   1. Lucy Kaede

    Az Old Republic mmo-val csak 1 nagy gond van az hogy nem mmo, single player chattel... Na meg az EA üzletmodelje... Bár aláírom egy értelmes stúdió elég sokat kitudna hozni belőle.

   2. Zsolt Weintráger

    Pár éve én is beleöltem jó pár(száz) órát a TOR-ba, de még így is jóval gyengébbnek éreztem bármely KOTOR résznél. Végigvittem mind a 8 class-szal, a Sith Inkvizítor volt, amelyik a legjobban bejött, bár vele trollként viselkedtem, talán a jedi knight meg a trooper ami érdekelt (bár a trooper volt az első karim, lehet azért), a többiek már nem voltak annyira érdekesek, talán a smuggler volt a legrosszabb. A dialógus tárcsát mindig is lebutítottnak éreztem, és a nagy egész szempontjából nem éreztem a döntéseket jelentősnek. A dlc-k pedig csak rontottak a helyzeten, ha jól emlékszem ott már mindenkinek ugyanazt a sztorit kell végigjátszani, classtól függetlenül. Nem tartom rossz játéknak, de megértem hogy sokan miért nem akarnak rá emlékezni.

  67. Gibbons David Ray

   X-Wing, 10db 5 1/4-es floppy lemezen. Amikor dönteni kellett h. a 40Megás HDD-n Win 3.11 vagy az előbbi legyen fent. :)

  68. janopsilver

   Nekem mindig is a Lego: Star Wars volt a kedvencem.

  69. Máté Bakos

   Imádom, hogy mennyire összeszedett és igényes a kontent ezen a csatornán, az csak plusz, hogy az egyik kedvenc témám van a középpontban. Ismét respekt és köszöntem.

   1. Mr.Kloodes Offical

    Egyet értek, Zoliék nagyon igényesen csinálják!

  70. Zalán Márta

   Jedi Akadémia jobb az előzőnél saját karaktert jobban szeretem a szereplőknél, pl Dragon Ball Xenoverse, meg lesz egy Harry Potter játék is ezekre lenne igény vagy egy Star Wars fejvadászós játék

  71. Bence Kökény

   Csak megjegyzem a második R2-D2 már 1890ft, a harmadik és a negyedik már 3290ft.

  72. Attila Fekete

   Én felraktam volna a listára star wars the old republic-ot is. Bár egy mmo, aminek a játékmenetét én személy szerint nem birom, de egy tökéletes történet közpomtú single player játék. Főleg a knights of the fallen empire történet szál, na az egy olyan egyedi és érdekes történet, hogy azt kell mondjam, hogy nekem az egész star wars világából az a kedvenc történetem.

  73. Fernando Vasquez

   Én még hozzá tettem volna a listához a Jedi Knight: Jedi Academy játékot. Az számomra marha jó lett a dinamikus kard forgatások és kombók miatt.

   1. Shazeen82

    Scriptelt hadonászás volt az egész. Többet is dolgozhattak volna a dupla és dual fénykardokkal.

  74. Losonczki Petya

   Hihetetlen hogy ez az üzleti modell 2021ben még mindig megy, hogy kiadnak egy újságot amiben darabokban kapsz meg számonként egy repülőgép,tank vagy autó modellt, aminek az első száma persze csak párszáz forint, utána persze már a többszöröse lesz, és 1,5 - 2 évig vagy több veheti az ember hetente folyamatosan figyelve és izgulva el ne felejtse, gondolván ez de megéri, hiszen csak pár ezer forint alkalmanként,majd amikor összeszámolja már bőven 200.000 forint körül jár. Ja meg persze kapsz mellé kemény 2-3 oldalnyi újságot ami igazából csak dísz a pár alkatrész mellé hogy többnek tűnjön. Meg persze kell egy adag szerencse is hogy végigmenjen a project és ne kaszálják el a felénél.

   1. Barnabás Molnár

    Ennél még a RAID is jobb lett volna 😅

   2. rcs2003

    Hát ja. Égő hogy Zoly ehhez adta az arcát, ráadásul már szinte tv shopos szövegekkel. Lehet hogy ő még nem találkozott ezzel az átverős üzleti trükkel, bár ezt azért kétlem hogy így lenne. Atomgáz.

  75. Kedves Adam

   Nekem az Empire at War egy csalódás volt, a történet mód nagyon gyenge emlékeim szerint és technika szempontból is sok helyen vérzik. Messze van nekem a jó RTS-től, max jó SW hangulat meg szépen néz ki

  76. szabolcs németh

   Van olyan aki nem tekerte át a fizetett promóciót?

  77. TheLaLeeee

   Nem rossz lista, de volt benne egy elég nagy baki, véletlenül a rossz Battlefront 2-ből vágtatok be gameplayt. Nem tudom hogyan terjed el amúgy az álhír hogy az új Battlefront 2 egy jó játék lett a megjelenése óta, de elég nagy átverésnek érzem. Csak mert nem lehet már igazi pénzért megvenni a hülye kártyákat benne még ugyanakkora unfair előnyt adnak mind, csak most már nem azoknak akik minden hülyeségre szórják a pénzt hanem azoknak akik megállás nélkül ezt játsszák megjelenés óta. Új játékosként esélyed sincsen olyanok ellen akiknek 3 max szintű kártyája van amíg ki nem grindeolod magadnak is a kártyákat. Team balance pedig nem is létezik, simán összerak több max szintű játékost egy csomó kezdő kis szintű ellen.

  78. :v Richard

   TOP 5 legjobb Tom Clancy's neve alatt futó játék?

  79. hungary channel

   Az új battlefrontok jobbak mint a régiek ? Sorry de akármilyen is a videó többi része , ment a dislike.

  80. Mihály Tarjányi

   ezt a szar reklámot elhízva előadni...

  81. Attila Hajnal

   Nagyjából egyetértek a listával, mondjuk nekem a racer csak próba volt, komolyabban nem játszottam vele, az empire at War az egy majdnem tökéletes game volt...nagyon szerettem és van hozzá egy rakás mod....pl stargate total conversion amit lassan 1 évtizede fejlesztenek azok a megszállott állatok akik csinálják. :D Nálam az EAW a top 3 ban van! A force unleashed-ek kicserélném a 2-vel mert mindenben meghaladta szeritnem az 1-et. A battlefront 2 nekem kimaradt de az 1 sem volt rossz, a Fallen Order is nagyon jó volt, top 5 nálam, a jedi outcastet szintén cserélném az academyre mert mindenben meghaladta, sokat multiztam én is vele. :) Volt bajnokság is ha jól tudom. A republic commando nekem kimaradt, és hát a KOTOR.....a jó öreg kotor amit én cserélnék szintén a kotor 2-re és hát bevallom eleinte nagyon nem értettem, hogy a lándzsám hogyan képes hárítani a fénykardot, de aztán később ez is világos lett. :) Ennek ellenére egy nagyon összetett és izgalmas szerepjáték volt.... Amit nem értek a mai napig sem: Miért nem csinált senki EWA 2-t vagy ezen az alapokon játékot mert szerintem zseni! Főleg az űrcsaták. Miért nem csinált soha senki KOTOR 3-at vagy hasonlót ezeken az alapokon? Komolyan nem értem a játékfejlesztőket...ottvan a listán előkelő helyen ami azt mutatja hogy népszerű, de senki sem hajlandó felállni, hogy leszüretelje az aranyalmát....helyette jönnek mindenféle hülységekkel, félkész szarokkal lásd cyberfos 2070 és társai....ami szintén jó lett volna de sajnos pont a lelke az ami félkész....itt emg tessék itt a kész koncepció szinte csak másolni kell a kódot és contentel feltölteni....és nem....reméljük ez majd most változni fog.... Ha nekem játékfejlesztő cégem lenne, akkor már lenne kotor 3 vagy ewa 2....

  82. Tamás Szilveszter

   Zoly! A Jedi Outcast-hez fűződően ajánlom figyelmedbe a MovieBattles II-t. Az Outcast folytatásának (Jedi Academy) egyik modja, mai napig aktív játékosokkal, folyamatos fejlesztések alatt - jó magam is a fejlesztő csapat tagja vagyok. Azért is mondom, mert szerintem ebben pont megtalálná az ember azt, amit Te is 17:45-nél említesz. :D Természetesen készülőben van alfában egy Unreal engine-re kihelyezett MovieBattles III is, az egyre szükségesebb modernizálás kedvéért. Egyébként kifogástalan lista!

   1. Ladányi László

    Köszi erről sem tudtam. A Jedi academy volt kedvencem. Már töltöm is lefele :)

  83. Gábor Balázs

   Jedi Fallen Ordernél elvártam volna, legalább egy olyan történetet, amelyen nem alszok be, és nem kiszámítható ennyire. A meglepetésnek szánt pillanatok nem igazán voltak meglepetések. A soulslike formula(ezalatt értem a taktikus harcmodort és nem a nehézséget) pedig sztem csak marketingfogás, mert mostanában nagyon megy a szekér az ilyen játékoknak. Számomra alibi játék az egész, hogy mutassanak vmit a Disneynek és a részvényeseknek. Remélem a folytatása többet fog produkálni, mert ugye meg kell magyarázni, miért nem volt sehol a főszereplő a filmek idején, ahogy azt tették a Rebels sorozattal. Remélem azt is, hogy ezt a feladatot nem más platformra, mint könyvek, képregények, stb. hárítják át.

  84. SAM I AM

   Én nem vagyok már SW rajongó. Régen nagyon szerettem, na meg majd mindent ami a névvel érkezett, de ma... ma kinos érzés fog el, ha a Star Wars jut az eszembe. A Disney szerintem belesz**t a szép emlékeimbe. :'(

  85. Jason

   22:16 köszönöm szépen hogy végre te is szóvá tetted. Évek óta mondogatom a star wars megszállott barátaimnak hogy baromi unalmas már lassan 40 éve a Skywalker familya köré felhuzott univerzum. Következő filmmel kapcsolatban csak abban reménykedek hogy ugranak az időben pár ezer évet és hogy nem ember központú lesz a film.

  86. Máté Fülöp

   nagyon király kabátod van, hol vetted?

   1. KissTheCross

    A nagy patikábaaan!

  87. NOOBCAKE

   Ez a sponzorblock őszintán hasonlóan gáz, mint ha BrightWhite-ot reklámoztál volna... csak Star Wars-os csomagolásban (24 perces videóból 4 perc reklám).

  88. Zekli

   Racer-el rengeteget játszottam a P1 esemen :P

  89. Don!T ouChmE

   Racer a best

  90. NOOBCAKE

   Jó nagy átkúrás ez az R2D2 magazin... egy jó telefon/gép ára GY.I.K-ba leírják, hogy 100 darabos a sorozat tervezett hossza, röpke számolás után kijön, hogy ha tőlük rendeled meg a legolcsobb csomagot(1-2. szám akciós persze) 265896 forintra jön ki... Szerintem utána kellett volna számoljatok ennek mielott egy ilyen partnerséget bevállaltok...

  91. Mr.Bean

   Ez a magazin egy vagyon ha összerakod.

  92. György Laczo Jr.

   ÁÁÁÁ nekem a Republic Commando az 1. :D

  93. Roland Kasza

   Egy SW RTS Thrawn főszereplésével szerintem nagyot menne bármikor

  94. GMB

   Nekem a KOTOR 2 az örök kedvenc (természetesen a mod-al ami visszarakja a rövid fejlesztési idő miatt kivágott részeket, és kijavítja a szintén emiatt belekerült bugokat).

   1. GMB

    @Tamás Lajos Németh Nem tudom, én steamen vettem, kemény 1 euró volt, workshop-ból leszedtem hozzá a modot, elindítottam, és működött. Lehet, szerencsém volt. Ellentétben, az elsővel 3 órát szenvedtem, mire el tudtam kezdeni.

   2. Tamás Lajos Németh

    Többször is próbáltam, de sose sikerült működőre megcsinálni, a karaktergenerálás volt a legtöbb amit elértem a moddolt verzióban.

  95. Dark Revenge

   Én úgy vagyok ,hogy a 2005 ös Battlefront II -t preferálom , a Dice -osal egy bajom van, hogy nem kor hű, kiválaszthatod melyik Érában mész csatázni, de a hősök még úgy is keverednek ,nekem ez kiábrándító, meg az ,hogy mig a régi Battlefront II -ben azt és akkor vezettem amikor akarok, sőt még vendégként is beülhettem valaki mellé, addig a DICE ba már ez se lehetséges, nem vezethetek lépegetőt, nincs meg minden pálya, mint ami a 2005-ben szal ennyi A LIsta nekem Top 10 ben pedig: 10. Star Wars Racer 9. Star Wars The Phantom Menace 8. Star Wars Starfighter 7. Jedi Knight 1,2,3 6. Force Unelashed 1,2 5. Empire At War + FOC 4. Repuclic Commando 3. Battleftont 1,2 (2003/05) 2. Lego Star Wars Original Saga 1. KOTOR 1,2 (Jedi Fallen Order is érdekel ,de az a gépem már nem viszi.)

  96. Mr. lobby

   Nekem az 1. az a STAR WARS BATTLEFTONT II (2005)de csak a gyerekkor beszél belőlem

  97. Rasztik Norsz

   Milyen fasza kis centrifugát lehet összerakni az újságból. 🙂

  98. Addam

   Warhammer 40kval is kéne foglalkozni 😄 jó videó volt

  99. Zoltán Gellért Balogh

   Nagyon fiatalok vagytok. Star Wars Galactic Battlegrounds 👌