A #WonderWoman1984 bukás üzenete - Otherside #38 🎧

Otherworld

34 E megtekintés16

  #Otherside #Vdrome #Podcast
  Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉
  📞 Discord felületünk: discord.gg/AQfZfgE
  🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
  😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
  🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
  📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
  👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. GyLovag

   Nem tudom milyen reklámokról beszélnek itt? Én egy darabot sem láttam.

  2. Veres Tamás

   11:54 Igen, nagyszerű. A GOT ben azért volt ez jó, mert brutálisan reális volt. Nem öncélúan nyírt ki senkit. Nem volt hatásvadász. Az élet is ilyen. Lehet , Olimimpia bajnok vagy, de akkor sincs felmentésed leukémiából és az autó is bármikor elcsaphat, ha átmész az úton. Az első olyan sorozat volt, amin izgulhattál bármelyik főszereplőért is, mert tudtad, hogy nincs rajta védőpajzs és az sem garantált, hogy a "jó" győz. Onnantól, hogy G.R.R Martin kikerült a produkció mögül és elfogytak a jegyzetei is , lejtment volt az egész sorozat. A szereplők karakteridegenül kezdtek el viselkedni , beszélni. A sorozat "alkotói" , D. B. Weiss és David Benioff láthatóan annyit értettek meg az egészből, hogy egy kardozós film sárkányokkal, amiben néha hirtelen meg kell ölni egy főszereplőt, mert az majd sokkolja a nézőket.

  3. Károly Pásztor

   Azért bocsánat, de itt a számokkal való dobalozashoz egy kis lábjegyzet: igen lehet hogy Gyűrűk Ura trilógiabol per film 90 millió dollárba került de az egy világvalsag (2008as) előtt volt és nem veszi figyelembe az évenkénti átlagos inflációt. Magyarán ami akkor 90 millió volt az mai reál értékre atszamitva lehet hogy 150 millió lenne és akkor már nem is állunk annyira jól...

  4. Koralsz

   8:19-ig bírtam. További jó reklámot mindenkinek.

  5. Mario Uszkay

   Jó volt, de rengeteg a reklám, ezert megy a dislike. En elvezetbol nezem a videoitokat, imadom oket, de igy elvezhetetlen hogy vagy a tv-n vagy a telomon kell 150x belenyulnom h elmenjen a reklam.

  6. XDesit00

   Kövi reklámba egy kis videót is tesztek majd azért? Vicc

  7. Krisztian Szasz

   Danke

  8. Wholelife Engine

   A moziknak vége van. A járvány el fog tartani 2-3 évig, és utána már általános lesznek az új fogyasztói szokások.

  9. Wholelife Engine

   Sajna a filmek már (vagy még) kifizetőhelyek. Mi meg zabáljuk. Most le is mondok minden ilyen stream cuccot.

  10. István Szokol

   Most láttam először Vdrome urat.😅 Furcsa volt látni is, nem csak hallani a hangját.. 😅

  11. Ádám Balogh

   Annyira zavaró, hogy a reklámokat néha megszakítja egy kis beszélgetés.

   1. SetxWy

    Adblock!!!!

  12. Ákos Polgár

   de hát szar lett egyszerűen a film!

  13. Ludwig Adam

   Nagyon jó beszélgetés! Gratula :-)) De... Azért a Gyűrűk Uránál az pár év pont idén lesz húsz, és azaz akkori 300 millió ma kb 420-430 millió lehet (mondjuk egy rész még így is bőven beleférne a WW84 büdzsébe). Illetve a Mátrix 2-3 meg pont, hogy 300+ millióból készült (szintén majdnem 20 éve)

  14. Dóra Dinya

   Igen, a Last Kingdom a kezdetektől Magyarországon forog 🎉

  15. Nándor Bera

   a last kingdom a szegényember vikings-e, néha ugyanazokkal a történelmi karakterekkel

  16. DynamiteDuo

   1:07:00 végül csak elfelejtetted folytatni, amibe itt belekezdtél, arra vártam, mikor térsz vissza rá. Érdemes egy szűz papírlapot tartani magatok előtt, és felírni egy-egy címszóval, hogy emlékeztessen.

  17. Fabrizio Croce

   GRATULÁLOK ZOLY!!! 20 perc alatt 4 reklám! Tovább nem is néztem, pedig Gábor mindig jókat mond úgy hallgattam volna még.

   1. Fabrizio Croce

    @SetxWy Más podcast-ben (itt van képi anyag de nélküle is teljesen megállja a helyét a tartalom) egyáltalán nincs benne reklám. Itt egyértelmű Zoly döntése ,h tele rakja reklámmal mindenét

   2. SetxWy

    Adblock??

  18. Andras Benarik

   Titeket is így nézlek, sütök és közben ciceregtek

  19. Laci Scheitz

   A Trónok harca sorozat addig volt jó, amíg tartotta magát a könyvhöz. Tűrhető addig volt, amíg nem fogyott ki alóla a könyv. Utána meg már... no comment.

  20. Udvarhelyi Pál

   Ez is tetszett... Amúgy mindig tetszik :)

  21. Pálfi József

   Giga beszélgetésre sikerült, de jó volt. Kérhetnék egy Stream szolgáltatós összehasonlítós videót? Hasonló kibeszélős dolgokkal mint itt, csak kimondottan a Stream szolgáltatásokról. Gondolok itt Netflix, HBO, Amazon stb. Nem tudom hogy Youtubon mennyire preferálják a warezt, de esetleg egy Stream vs Torrent kibeszélős témának is örülnék. Köszi.

  22. Istvan

   Én nagyon szeretem mikor szerdánként feláras volt a Corvin

  23. Máté Zeleznyik

   1:45:47 Ez az! Az első igazi Vdrome társadalomkritika :D

  24. Puroku Junior

   Mindent elmond az Oscarról az, hogy Gábor talán 1 kortyot sem ivott mielőtt meglett említve, majd utána muszáj volt egy nagyot kortyolnia. :D

   1. Ákos Leó Szilágyi

    A Rivotrilból, mint a kiskutya a mémben. :-D

  25. Bence Moravcsik

   az otherside os podcastek az egyetlen sorozat amit az első perctöl az utolsóig megnézek,ráadásul mindig sikerül olyan témárol beszélgetnetek ami érdekel, LE A KALAPPAL

  26. Máte Sz.

   Van egy podcast a reklámok között

  27. Szilárd Kéri

   Annyira idegesítő, hogy nyugodtan nézném a 150 reklámot, erre néha ti is belebeszéltek O.o

   1. SetxWy

    @Ficula Mindig is használtam Adblock-ot. De aki ki van akadva hogy 500 reklám van egy videóban akkor ne panaszkodjon hanem használja vagy vegyen prémiumot.

   2. laci sajtos

    Telefonon nem ad be annyit xD

   3. Tamás Lajos Németh

    @Ficula Jobb is lenne, ha nem reklámoznák az emberek. Ha nem használnák ennyien a blokkolókat, a reklámozók nem csinálnának olyan oldalt amit csak akkor lehet megnézni, ha kikapcsolod.

   4. Ficula

    @SetxWy t witch-en lassan bant ér, én is használom néhol kikapcsolom, hogy menjen a bevétel. Csak szólok azért írtam a kommentet figyelj oda ne vágjanak ki onnnan emiatt.

   5. SetxWy

    ADBLOCK

  28. Gábor Kalocsa

   A The last kingdom remek sorozat, érdemes Viking rajongóknak tenni vele egy próbát.

   1. koschwarz

    Egyetértek. Eddig legalábbis sokkal konzekvensebb a színvonal, mint pl. a Vikingekben.

  29. Norbert Szabó

   A Lucifernek nincs még vége. 3. évad utána átkerült a Netflixre ahol most az 5. évad második felére várunk, de már a 6. évad is be lett jelentve, mint befejező évad.

  30. Boodah Fly

   Ha gengszter témájú sorozat akkor az OZ, The Wire kötelező darabok! (Kizárólag eredeti nyelven!)

  31. Nyilas Krisztián

   Én is így fogyasztom ezeket 🖖 mindjárt a kaja is kész 😂😂

  32. Tamás Bangó

   Nagyon örültem, hogy Gábor ismét vendég volt. Imádom a palit. Vérprofin látja a dolgokat. Remélem lesz még vendég...

  33. Noah Jefferson Stark

   Mi van, én a Lucifer 5 évadánál járok mert tudomásom szerint az az utolsó, és én úgy láttam hogy isten le jött a földre. Ki lehet javitani de én eről tudok.

   1. Noah Jefferson Stark

    @BadSektor nem egyik sem: a 3 évad végén volt 2 db speciális epizod az egyik az miss Lopezrol szol, a másik meg amikor nem haltmeg a detektiv édes apja, az a rész mibe Luci az életét le forgaták az 5 évad 3 vagy 4 része.😃

   2. BadSektor

    @Noah Jefferson Stark igen, arra a részre gondoltam, az nem a 4. Évadban volt? Egyébként nyilván nem így zárult le, ezt fogalmam sincs, Zoly honnan vette.

   3. Noah Jefferson Stark

    @BadSektor Tényleg nem emlékszem és most gyorsan bele néztem a 4. évadba és nem találtam mejik rész volt az, én arra elékszem igy hirtelen mikor , máshogy történt mert nem halt meg a Detektiv édes apja meg arra hol Lucifer életéből csináltak egy sorozatot, én ténylleg nem találom igy , meg köszönöm hogy válaszoltál de meg köszöném hogy meg mondanád pontosan hogy melyik, részre gondolsz pontosan. De egyépként ha nem az 5. évad végén törént akkor nem ugy zárult le nem?

   4. BadSektor

    Mert így történt. A 4. évadban volt egy rész, ahol az egész forgatás volt.

  34. RICHÁRD RUPA

   Ha latni akartok valamit ami mindent a beka segge ala helyez amit eddig lattatok akkor nezzetek meg az Attack on Titan animet.

  35. Daermon the Ranger

   Gábor igen jó vendég, mint mindig!👌🏻

  36. Windlespoon

   Van amikot két dolgot összeteszel, és 1+1 az nem kettő, hanem vagy egy kicsit kevesebb, vagy egy kicsit több. Az Otherside vDrome kollaboráció mindig több, mint 2, külön-külön is fel vagyok iratkozva mindkettőre, de amikor összegyűltök, az mindig különleges élmény. :)

  37. Phullank

   Nagyon jók vagytok így együtt... Inteligens okfejtések,érdekes témák. Még sok ilyet veletek! 🤘🤜🤛

  38. László Tóth

   Nagyon szubjektív, de én a mozival vagyok mostanában hasonlóan, mint Gábor a Netflixel. Mármint, hogy kevés a jó tartalom. Az elmúlt 5-6 évben annyira biztosra játszanak a stúdiók, hogy kevés az eredeti ötlet. (régen: Jurassic Park, Avatar, Mátrix, Másnaposok, stb.) Többség, remake, reboot vagy egy film sokadik folytatása. Régebben sokkal több volt az a film, amit szinte bűn lett volna nem a moziba megnézni. 2006 környékén hetente jártam moziba, most jó ha 4-6 havonta van olyan film, amit érdemes moziba megnézni. Ha jól emlékszem 2006 környékén olyan 400-600 Ft volt egy jegy, egy mozit kajával gyorséteremmel kb. 3000-ből megúsztunk... ma ahogy a videóban is volt kb. 10 ezer.. szerintem ez már jelentős drágulás.

  39. Pál László

   Hogy én Videodron Gábort eddig hangja alapján miért egy 38-39 éves 175 centis közepes testalkatú fickónak képzeltem, azt magam sem tudom. :D

   1. Ákos Leó Szilágyi

    Valamiért én is azt hittem, aztán láttam az első Otherside közreműködését.

  40. Nagy Péter

   A hbo max-on lesz egy Zack Snyder's Justice League márciusban elvileg, ami 3 hónapon belül van, meg azt hiszem a harley quinn animációs sori, meg pár filmet idénre bejelentettek.

  41. Norbert Kovács

   Nem akarom még egyszer az egész videót végignézni, hátha valaki emlékszik rá így is! Mit mondott Gábor? Miből kapott screenert, ami annyira tetszett neki? Tudom, hogy akkor felkaptam rá a fejem, de leírni épp nem tudtam... PLS!, valaki! Köszi!

   1. Norbert Kovács

    @Bianka Molnar Köszönöm szépen! 😉

   2. Bianka Molnar

    Nomadland, magyarul A nomádok földje.

  42. Bété Nagymaros

   Szánalmas, szétbarmolni egy értékes beszélgetést ennyi reklámmal...a lényeg, hogy a csatorna fejlődik :D

   1. hob hob

    Dyli, egy tipp. Tekerj a reklámok elé, ugorj elé, és akkor nem fog beugrani. Ha végeztél, akkor tekerj vissza az elejére, és kész. Ha annyira zavar.😘szívesen.

   2. SZSZIsti

    Használj Adblock-ot, akkor nincsenek reklámok. Még van külön a HUgets-ra is.

  43. doma396

   Gábor ismételten telitalálat. Hivatalos Otherside tagnak indítványozom :D.

  44. Zoltan Petofi

   Nem tudom en egyetemistakent rengeteget jartam moziba az emlitett olcso napokon, es szerintem nagy siker volt. Lehet nem volt tobb ember mondjuk kedden a lurdiba mint penteken, viszont ha nem lett volna felaru nap akkor negyed annyian lettek volna kedden mit penteken, illetve egy masik reteget is bevonzott . Mert lehet x nek mindegy a mozi ar de akkor o pont inkabb preferalja a hetveget, mig az arerzekeny vasarlo azt mondja ha megkapom olcsobban akkor elmegyek a szar napon is. Raadasul szerintem meg egy nagy hiba van az otthoni mozi rendszerrel hogy minden terem minden film ugyanabban az arban van. Amerikaban mikor kint eltem teljesen mas volt a rendszer, ott eleve mozivaszon fugvenyeben mas arban voltak a termek illetve meg erre jott ra egy ujdonsag felar tehat a nagyteremben az uj blockbuster volt alegdragabb mig egy muveszfilm ami mar 5 hete ment a kisteremben a legolcsobb es e ketto koze voltak az arak belove. Igy valaszthattunk hogy ok nem megyek el megnezni a star warst az elso napon a nagyteremben hanem nekem eleg 4 het mulva a kozepesbe is, akkor 2/3 arert nezhettem meg.

  45. Zoltan Petofi

   A wonder woman 2 vel kapcsolatban egyreszt egyet ertek masreszt meg nem. Egyet ertek abban hogy messze nem hozza az elso resz szinvonalat, viszont azert rossz filmnek nem mondanam. Viszont a bukasaban szerintem inkabb az volt benne hogy olyan szinten a fu alatt jott ki hogy az mar csodaszamba ment. Csaladom nagy mozibajaro es igy is valahogy veletlenul tudtam csak meg hogy je mar par hete ez megy a moziban. Ezt tetezte meg az a teny hogy az emberek azzal sincsenek tisztaban sok esetben hogy a mozi nyitva van. Fiam meselte baratnojenek hogy milyen volt a film amikor a baratno csaladja teljes oszinte csodalkozassal kerdezte hogy miert nyitva vannak a mozik? S nem egyedi eset ez.

   1. Ákos Leó Szilágyi

    Hogyne lenne rossz. A történet gerince egy oltári baromság. És ezt csak tetézik. A végén hogy a rákba nem kívánja egy anarchista se az emberiség kihalását?!

   2. Zoltan Petofi

    @negrusz ott mar kar volt ha addig vegigszenvedted mert vagy 10 perc volt mar csak hatra :)

   3. negrusz

    en konkretan nem tudtam vegig nezni. talan 2 ora kornyeken ki kapcsoltam. az eleje dog unalom... utana nyal tenger... 84-bol meg semmi de se semmi jon vissza ami onmagaban el vihette volna a fel filmet.

  46. Bence Kiss

   Bárcsak a Phelanos részek lennének ilyen hosszúak...

   1. Ákos Leó Szilágyi

    Engem azok nem érdekelnek, csak ha filmes lenne a téma. :-P

   2. Zoltán Branyiczky

    @Bence Kiss Az elmúlt egy évben minden Phelanos Otherside bőven egy óra fölött volt. Lehet, hogy nem így érezted, de a számok ezt mutatják.

   3. Bence Kiss

    @Zoltán Branyiczky valóban de általában megáll 1 óra körül sajnos

   4. Zoltán Branyiczky

    Több, mint két órás volt a múltkori. Vagy legyen rövidebb???

  47. Tamás Pauzenberger

   Gábor sajnálom, hogy én közlöm veled a rossz hírt, de a Dolittle filmnek Downey és a felesége voltak a producerei. :D

   1. István Herbák

    Ők is producerek voltak.

  48. M1lch DeRc0Ff33maN

   More otherside ot MORE MORE MOREEEEE!!!!

  49. Dávid Nagy

   A hazai filmkritikus szakma két kimelkedő alakja. Sőt nemzetközi szinten is megállnátok a helyeteket. Sajnálom, hogy nem ti irányítjátok Hollywood-ot. Amennyiben kivitelezhető, következő vendégnek akár KenytheOne-t is meghívhatnátok a műsorba. Az ő, filmekről/sorozatokról alkotott eszmefuttatásai is lenyűgözőek. Nem mellesleg jó lenne végre Keny-hez is egy "arcot" csatolni. :)

   1. Dávid Nagy

    @Bl4s1usTöbb mint elég.

   2. Bl4s1us

    3:34:35-től. Ennél többet úgysem fogsz belőle látni. hugets.info/show/kXyCadK4y2dqqpw/vide.html

  50. kollarlaci

   Imádom ezeket az adásokat, jöhetnének sűrűbben is. De a Gáborral egy dologban nem értek egyet, ill. nem teljesen. A Top Gunra (vagy általában egy régi nagy kultfilm/franchise felélesztésének szánt folytatására nem csupán azok ülnek be akik évtizedekkel korábban is a jegyeket vették. Például én mint Rocky rajongó szerintetek fizettem 76-ban az elsőért vagy 79-ben a folytatásért és így tovább? 86-ban születtem, és kb az ezredforduló környékén szerettem bele a Rocky filmekbe és bizony a Rocky Balboa-tól kezdve végig számolhattak az én pénzemmel ha új rész jött. Szóval a Top Gun is okozhat még meglepően jó számokat, bár abban igazat adok a Gábornak, hogy annak az üzenete, témája finoman szólva sem időtálló, ellenben a már említett Rockyval mondjuk:)

   1. Ákos Leó Szilágyi

    Igaz. Én csak 2000-es vagyok, de vettem jegyet a Mad Max 4-re, a Szárnyas fejvadász 2049-re, a Rambo 5-re, és tülkön ülve várom a Top Gun 2-t is.

  51. rosszgyilok

   A Gáborral készült Othersideokra úgy csapok le mint gyöngytyúk a t.konyra. Remek lett ez a beszélgetés is, így tovább!

  52. Így Aztán

   Gábor az egyik kedvenc vidisem lett az utóbbi hetekben,köszi Zoly ,hogy bemutattad.🙂

  53. Poo Lungi

   Üdv! Azzal a frizurával ugy néz ki a Gabi mint egy kisördög. (amugy érdekfeszitö volt a müsor)

  54. lightandmagic lightandmagic

   Mèg több reklámot!

   1. A Lörinc Mészáros

    @hob hob Lehetnének ezek a reklámok relevánsak, pl ma csak 120ft a tejföl a pennybe :D

   2. A Lörinc Mészáros

    @hob hob Csak azon fantáziáltam, hogy egy havi 150/200k-bol élőnek mekkora kegyeletdöfés má az új LandRover reklámot betolni a buksiába :D Vadasan a csóróknak reklámoznak mindent szart.

   3. hob hob

    @A Lörinc Mészároshogy mi van ??? 😂😂😂

   4. A Lörinc Mészáros

    Szerintem poén, ha nincs havi 5dollcsid a prémiumra, akkor vegyél fordot hancock gumval használj otrivint és egyél a mekibe. :D :D Na az viszont félelmetes, hogy ez a reklámozóknak nem esett le :D.

  55. Ryder62hun

   Gábor mindig hozzátesz :)

  56. FollowTheORI

   Szerintem meg működik a streaming biznisz... teoretikus példa, Disney+ átlagosan 100 millió globális előfizetőt tart, havi 10 dollárért. Azért az havi 1 milliárd dollár bevétel. Az 12 hónapra 12 milliárd dollár.... mennyi pénzt is csinált eddig a Disney a legjobb évében filmekből? 6-8? Hahaha... még hogy nem jó biznisz a streaming. :)) És még a leg pesszimistább becslések szerint is ennyit bőven csinálni fognak, mivel Netflix szintű közönségszámot jósolnak, ha mindehol elindul majd a szolgáltatás.

  57. Zoltan Petofi

   A luciferbe van egy resz (de nem ez a zaro episod) ahol Lucifer egyik ugyfele eladja Lucifer tortenetet egy studionak akik sorozatkent megfilmesitik es ott is tortenik egy gyilkossag amit igy ok nyomoznak. Ettol fuggetlenul sajat tortenetszalon megy az egesz most annyi problema volt hogy egy evadot felbe hagytak a covid miatt es nincs lezaras hanem eppen megjelenik isten mert az osszes gyerek egymast gyepalja. Ebbol meg akar erdekes tortenet is lehet meg. A problema ott van hogy Lucifert egyszer mar lezartak es kivetelesen az szep is lett. Csak mivel sikeres volt a seria es sokak nem fogadtak igy el a veget ezert tovabb vittek es igy ez utan mar nem olyan fajsulyosak a reszek.

   1. Zoltan Petofi

    @Levly 4 Sajnos mindegy kinek a hibaja lenyeg hogy jol el volt varva es erre eroltetetten folytatjak

   2. Levly 4

    Ez a netflix hibája sajnos.

  58. Tamás Jónás

   Ha az üzleti megfontolásból kevesebb pénzt adnak a filmekre,remélem a kreativitás visszatér a filmkészítésbe és újra élvezhető,minőségi filmeket kapunk.

  59. Alex Des'Deth

   Gabiiii :) ahhh de jo hogy itt vagy :) esti muszak elott pont ez kell hogy nyugodtan tudjak bemenni dolgozni :) thx fiuk :)

  60. Sándor Farkas

   Értem én, hogy youtube premium, meg reklám blokkoló, de a videó elején percenként van egy reklám.

   1. Geza Fekete

    Kesöbb is. Hihetetlen durva.

   2. John Doe

    Megoldás: Vanced HUgets

  61. Levly 4

   Én a ww 1984 ről annyit mondanék hogy látva a tenet bukását a mozikban elgondolkoztak hogy jövőre kéne kiadni amikor újra nyílnak a mozik DE... Jővőre elég sok konkurens mozifilm lenne. És kockázat hogy egyáltalán kinyitnak-e a mozik. És amikor megtudták hogy a fekete őzvegy megint csúszik Hoppá nincs konkurencia WOW. Akkor igen is ki kell adni. Szerintem jól tették, mert csak ő uralta a piacot. És ha kinyitnak a mozik az is plusz bevétel... De kérdés hogy kíváncsi lesz e valaki

   1. Levly 4

    Kinek mi nekem amikortól átmennek az inverz valóságban onnantól tetszik igazán a film de a főszereplővel sincs nagy baj. Amúgy a vége tényleg fura egykicsit de ha nem lenne covid tuti 2x megnézem a mozikban

   2. A Cs

    A tenet nem csak azert bukott mert covid van hanem mert nem terjedt szajrol szajra hogy mennyire jo. Mivel sajnos gyengus lett. Pontosabban a 40. Perctol kusza

  62. 88Ulquiorra

   Úgy elszaladt ez a majd' 2 óra hogy hihetetlen!! :D Még sok ilyen videót Gáborral! :)

  63. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

   Bukás? Elvileg nagy-nagy siker volt HBO MAX-on (fele nézte az HBO max előfizetőinek) és már 142 milliónál jár moziban a 2. pandeménia közepén. A Tenet hozott 350 et még nem a 2. hullámban. S ez volt a maximum eddig ebben az időszakban bevételben. Jön a 3. rész is majd tehát nem hiszem, hogy bukott. Persze ha moziban lett volna sokkal többet hoz. Amúgy jó beszélgetés volt még sok ilyet majd ez évben is! Én még régen gondoltam arra, hogy nem lehetne azt hogy az indie filmeket, a kisebb stúdiók filmjeit és a kissebb költségvetésű filmeket olcsóbban adná a mozi , a drágább blockbustereket pedig pár száz forinttal drágábban akár mint amennyiért most. HBO MAX még csak USA-ban van majd ha idén kitágul szinte az egész világra akkor lehet majd mérni igazán, hogy siker e vagy sem. Netflix már rég van sok helyen. Sorozatok más kategória mindig van pár kiugró siker sok műfajban sok helyen. (Breaking Bad, Trónok harca, Vaják, Mandalóriai) A Disney+ ról arról is volt hír hogy ahogy véget ért a Mandalóriai feleződött is a nézők száma a streaming csatornán. Netflixen már nagyon sokféle stílusú sorozat van 2 havonta jön ki valami új ott megmaradnak már a nézők. Az Amazon fog nagyot menni hamarosan. Idő kereke, Gyűrűk Ura Másodkor sorozatokkal. Mindhuntert Fincher szerint kevesen nézték ennyi.

   1. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

    @Ákos Leó Szilágyi Bukás ám a jó édes anyukád! Nekem ne okoskodj ha nem értesz semmihez!

   2. Ákos Leó Szilágyi

    Kritikailag mindenképpen bukás, pénzügyileg meg még nem igazán lehet megítélni, majd akkor ha kint lesz a Mortal Kombat és a Godzilla vs. Kong.

  64. Mihály Tarjányi

   Mi kerül ennyibe ezeken a filmeken? Érdekes, hogy ezt ecsetelni kell. Többnyire az egész egy pénzmosoda. Lásd a kirívó eseteket pl. Warren Beatty Félrelépősdi (Town & Country, 2001)-es vígjátéka, ami cirka 90 millióba került papíron. De amúgy konkrétan magyar vonatkozásban Vajna került kispadra a Carolcoval.... Vagy csak pl J. Nicholson utolsó filmje a Honnan tudod? (How do you know, 2010) cirka 120 milliós vígjáték....

   1. Ákos Leó Szilágyi

    @Mihály Tarjányi Infláció ember!

   2. micsu1982

    @Mihály Tarjányi Pénzt mosni sokkal könnyebben, sokkal kevesebb ember belevonásával is lehet, főleg a mai világban.

   3. Mihály Tarjányi

    @micsu1982 Senki nem hiszi el, hogy ezek a filmek ennyibe kerülnek. Nézz meg akár 80-as 90-es években készült filmet és annak a költségvetését. Akár a sztárokat, vagy a drága díszleteket. Vagy akár hasonlítsd össze egy bond mozival, ami teli van termékmegjelenítésekkel....

   4. micsu1982

    Attól még hogy némelyik pénzmosoda butaság általánosítani.

  65. Levly 4

   Lucifer 3 évad utolsó 2 része töltelék, nem az volt a befejezés. De furcsának találtam én is.. Elméletileg azért rakták be mert tudták hogy nem ők fogják csinálni a kövi évadot. Hanem a netflix. Nekem személy szerint a netfixes lucifer nem tetszik 🙁

  66. Levente Szutor

   Azért az a megjegyzés nem öregedett túl jól Gábortól, hogy a Pieces of a Womant senki nem fogja megnézni. Perpill top 1 IMDb-n a legfelkapotabb filmek között.

   1. Puroku Junior

    Hát, amíg nem jön ki normális film, mit nézzenek? :D

  67. Őszinte Videók

   Egy jó 10-20 évvel ezelőtt még nem volt arra szükség, hogy a régi dolgokat újra meg újra eladják. Mert mindig volt újdonság. Akár filmek, akár játékok esetében. Például egy DVD kiadvány extrái közt ott voltak komplett filmek. Vagy újabb játékokban elhelyeztek régieket is afféle easter egg-ként. Aztán valami történt a 2010-es években, és elkezdtek ezekért újra meg újra pénzt kérni. Ez mit jelent? Hogy elfogyott a fantázia az újdonságokra? Legális újra pénzt kérni 20-30, esetleg még több éves termékekért, amik a maguk idejében igen is nagyot futottak, és bőven visszahozták az előállításuk árát? Kezd megszűnni a "közkincs" kifejezés? Ez valamit nagyon jelez. Például, hogy kezd kifogyni a globális alkotói tintája a világnak.

   1. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

    @Gergő Kurucz bla bla bla. Jobbat fingok mint amit te ideböfögsz te kamukritikus

   2. FilmGamer HUN - A játék és filmkedvelők csatornája

    Igen elég idegesítő az pl hogy aki megvette dvd-n, bd-n az azonos filmet aztán 4K -n soha semmi extra kedvezményt nem kap. Pedig ez is ösztönözne az újabb és újabb vásárlásokra. Steamen pl sokszor volt olyan, hogy ha megvolt már a játék a 2. rész ingyen jött vagy GOG-on is, vagy olyan hogy az új részt olcsóbban kaptad ha megvolt a 1-2. rész.

   3. Gergő Kurucz

    Nyilván annál nehezebb újat alkotni, minél több variáció került már megvalósításra, de ami szerintem ebben erősebben benne van az az, hogy pénzügyileg egyre kevesebb rizikót mernek bevállalni. Ezért jött a remake-hullám, mert azt hitték, hogy ha valami egyszer már bevált, azt egyszerűbb újra eladni (más kérdés, hogy azóta tapasztaljuk, hogy nem ennyire fekete-fehér a kép). A régi dolgok újbóli eladása remake nélkül is ezt a jelenséget indikálja: újra megfejni azt, amit egyszer már megfejtek. A filmek növekvő költségvetési igénye nyilván nem segített ezen. Nekem inkább az a gyanús, hogy a kreatív iparágak egyre inkább üzleti jellegűvé váltak. Félreértés ne essék, tudom, hogy régen is részben azok voltak. Természetes, hogy a finanszírozók profitot akarnak és hogy az alkotók sem kívánnak éhen halni. Egy bizonyos mértékig ez teljesen érthető. Inkább úgy érzem, hogy míg korábban nagyobb megértés volt a szakma kreatív, kevésbé kiszámítható jellege iránt, mára az egyre biztosabb megtérülés, a nyers számok dominálnak a döntési folyamatokban. Inkább a minél biztosabban kamatozó befektetés, a minél inkább kiszámított kockázat irányába akarják eltolni az ipart. Részleges üzletből totális üzletté tenni. Noha a finánc és művészetek viszonya, általánosságban véve mindig is mostoha és kiegyensúlyozatlan volt volt, ám minden mással együtt látszólag ez is a szélsőségek irányába halad.

  68. tamás kevin

   A jojo-t kell bepótólni :3 (aki még nem látta)

   1. Ákos Leó Szilágyi

    Melyik jojo?

  69. János Antal

   Ezek az adások mindig fantasztikus beszélgetéseket szülnek. Remélem nem álltok le, és a jövőben is készítetek ilyen anyagokat, ahogy eddig is.

  70. Mátyás Mészáros

   Tippek ki fogja megvenni az MGM-et?

   1. Kristóf Szabó

    @Ákos Leó Szilágyi Ez meglepően jól öregedett, szerintem tehetsz vele egy próbát. HUgets-on az MGM csatornáján vannak fent részek.

   2. Ákos Leó Szilágyi

    @Kristóf Szabó Lehet. Hatvanas évekből csak egy sorozatnak álltam neki, a Star Trek TOS-nek, de csak a feléig bírtam, pedig imádom a franchise-t.

   3. Kristóf Szabó

    @Ákos Leó Szilágyi Akkor ez lehet, hogy a régi (60-as évekbeli) sorozatban van csak benne, hogy mindent a legdrágábban vesz meg a tőzsdén, és örül, hogy a legolcsóbban adta el. Vagy csak simán még eladta olcsón, aztán most sokat ér. Meg megvett vállalatokat, és mennyire hamar tudta csődbe vinni azokat.

   4. Ákos Leó Szilágyi

    @Kristóf Szabó Láttam a két Barry Sonnenfeld filmet, de attól még nem értem.

   5. Kristóf Szabó

    @Ákos Leó Szilágyi The Addams Family

  71. Károly Horváth

   Azért Gal Gadot-t szívesen megnézném Anna Karenina szerepében!

   1. Flagellator1974

    Inkább Ольга Костянтинівна Куриленко-t.

   2. Ábel Huszár

    *bárki szerepében :D

  72. Károly Horváth

   Ha újra elkezdenék a Rém rendes családot, velem jól járnának, ha felkérnének Al Bundy szerepére! Nem kérnék többet részenként 100ezernél. /dollár/

  73. Dávid Juhász

   Említi Gábor hogy a mozi csinált olyath ogy olcsóbb a jegy....igen. De lehetetlen időpontokba. Hétköznap jellemzően hétfő-kedd 16-17 óráig. Hétvégén ami egyértelműen a csúcspont, ugyan annyiba kerülnek a jegyek. Nagyon jó video lett, Gábort bármikor meg tudom nézni. Jól fogalmaz, képben van és sorolhatnám. Köszönjük!!

   1. Nagy Péter

    Meg sok helyen csak fiszfasszal volt olcsóbb. Nem hiszem hogy főleg a 400-500ft kedvezményen fog múlni, főleg annak aki popcornozik meg üdítőzik közben. Bár én amúgy még az életben nem vettem semmilyen nassolni valót moziban :D

  74. Zsaranybombi

   A filmek költségvetésénél azért érdemes megfigyelni a dollár infláció mértékét az elmúlt 20 évben. Ami annak idején 200 millióból kijött, az ma könnyen másfélszerese is lehet.

   1. Ákos Leó Szilágyi

    @Otherworld Sam Jackson hogyne lenne közönségmágnes?

   2. micsu1982

    Ez igaz de a cgi is jóval olcsóbb lett az elmúlt 20 évben :P

   3. Otherworld

    Jogos, persze. Ugyanakkor ha megnézed, hogy mondjuk egy közelebbi példa, a Spider-man: Far from Home is kijött 160 millióból, úgy hogy azért abban volt egy Samuel L Jackson és egy Jake Gyllenhaal (egyik sem közönségmágnes, de legalább nevek). És 175 milliónál állt meg a Suicide Squad, pedig ott volt Will Smithtől Jared Leton át Margot Robbie-ig minden.